Şimdi Ara

Hesap Çalınmaları Hk. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
478
Cevap
3
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: beginyou

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşlar açık kapatıldı, hesaplar açıldı. Profil bilgilerinize girip isteğiniz dışında değişen bilgilerinizi kontrol edip değiştiriniz. Ek olarak hesaplarındaki bilgileri isteği dışında değiştirilen arkadaşlarımızın mail adresleri çalınma ihtimaline karşı rastgele olarak değiştirildi. Lütfen kontrol ediniz.

Hata veriyor !!!!!!

sayfa tam açılmadan durdur tuşuna basarsan o sayfa hata vermiyor
  • Zor zahmet hallettim bunu yapan dh üyesi benden iyi küfür yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonneferler

Kodları diğer sitelerle hiçbir alakası yoktur boş yere paniğe kapılmayın. Saygılar @heykırokan

sen kimsin la
  • quote:

Orijinalden alıntı: hlldmr

quote:

quote:

Arkadaşlar açık kapatıldı, hesaplar açıldı. Profil bilgilerinize girip isteğiniz dışında değişen bilgilerinizi kontrol edip değiştiriniz. Ek olarak hesaplarındaki bilgileri isteği dışında değiştirilen arkadaşlarımızın mail adresleri çalınma ihtimaline karşı rastgele olarak değiştirildi. Lütfen kontrol ediniz.

Hata veriyor !!!!!!

Olmuyor ki chorme kullanıyorum hemen hata diyor.

• deneme

düzenleme: imza ve fotoğraf gitmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 247795 -- 18 Ağustos 2012; 18:30:08 >
  • bir profil düzenlemeye giremiyoruz hay böyle işin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: Sonneferler

Kodları diğer sitelerle hiçbir alakası yoktur boş yere paniğe kapılmayın. Saygılar @heykırokan

sen kimsin la

Söylesem inanıcak mısın?
    Bir daha bu hesaba girmemek için çıkıyorum sahibine teslim ederseniz sevinirim.
  • quote:

Tüm açıklar kapatıldı mı?Uzaklas.asp aynı şekilde duruyor şu anda tekrar yapmak istese biri yine yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 18 Ağustos 2012; 18:37:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayramAbi

profilim değişmiyor, /Hata/

aynı hata bende var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hlldmr

quote:

quote:

Hata veriyor !!!!!!

Olmuyor ki chorme kullanıyorum hemen hata diyor.

yenile tuşunun olduğu yere çok seri seri olman lazım bende chrome kullanıyorum o şekilde düzelttim e-posta değiştirince sorun kalmıyor

• profile hiç bir türlü giremiyorum yardımcı olabiliecek var mi
  • Fake avı başarılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Ben de gittim geldim beyler

topluca gidip geldik
  • quote:

Hocam eski bilgiler forumda bulunmuyor mu? Bazı bilgileri eski haline getiremiyorum da. (İkinci el imzam mesela)
  • quote:

quote:

topluca gidip geldik

aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmustu

quote:

quote:

topluca gidip geldik

aynen öyle

bana bir özel mesaj atmayı dener misin rica etsem ?

• ALLAH KAHRETSİN LAN ! ŞU PROFİLLERİ ESKİ HALİNE GETİRİN AVATARIM , İMZAM SAYFAM HERŞEYİM GİTMİŞ
  • Ben de Amedra'nın imzasına tıklamıştım 30 gün uzaklaştırmışım kendimi. Yönetime mail attım hemen açtılar banımı. Bu konuda yazanları uyguladım. Çok şükür yırttık Yalnız profili açıp durdurma işi Firefox'ta çalışmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: Fus Ro Dah

quote:

Orijinalden alıntı: hckr

quote:

Orijinalden alıntı: Grove Street
    3 sayfalık konunun 1 sayfası senin mesajların esas çocuk sensin galiba.

Kimse fark etmedi sorunun nedenini ve çözümünü yazdık daha hâlâ millet virüs zannediyor.Not: Bu olayı yapan lamer ben değilim.

dostum kavramlari karistiriyosun. kodlara bende baktım bu adamın yaptıgını lamerlikle alakasi yok

Biliyorum da bunu yapan hacker desem kullanıcı adımla bağlantı kurarlar diye şey ettim .Gerçi hacker da değil bunu yapan bildiğin jquery post yapmış benim de daha önce aklımdaydı böyle bir şey yapılabileceği ama adam uğraşmış hakkını vermek lazım.Kodlara baktım derken umarım unpackli haline bakmışsındır

zaten webmasterlikten az çok anlayan birisi bunu yapabilir kanımca. unpackli derken neyi kastetdin ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.