Arkadaşlar çalışan birisiyim.Garanti bankasında maaş hesabım var.Ama hesap işletim ücreti alınmıştır.İşveren maaşımı açıklaması maaş olarak havale ediyor.Sormak istediğim maaşı havale adı altında degilde maaş ödemesi gibi bi seçenekle mi göndermesi gerekiyor yoksa şu an yaptığı gibi havale edip açıklama kısmına maaş yazması maaş hesabı olduğunu ispatlar mı ?Anlatabilmişimdir umarım şimdiden teşekkür ederim hepinize
Senin gibi kaç kişi var aynı işyerinde maaşı aynı bankaya yatan?
Benimde zamanında senin gibiydi bir kaç ay aldılar bende bi ara bankaya gittigimde sordum bunu nasıl iptal edebiliriz dedim sizin zaten maaşınız buraya yatıyor o yüzden almamaları lazım dedi bende miy e gittim söyledim bir dahada almadılar ama bende açıklama kısmında maaş ödemesi yazıyordu havale falan yazmıyordu
yani hocam demek istediğin kesinlikle havale değil farklı bi seçenekte yatması gerekiyor yanlış anlamıyorum değil mi?
Onu banka müşteri hizmetlerine sorman lazım yardımcı oluyorlar ama sen bankaya gittiginde havale falan karıştırma maaşım buraya yatıyor bu yüzden kesinti almamalısınız de onlar halleder
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme