arkadaşlar garanti bankasına gittim bi banka kartı alıyım diye, arkadaşıma para yollamam gerekiyordu, 3 kuruşu havale yollasam 500 milyon isterler die korktum sanki hammal sırtında taşıyorda götürüyor parayı, neyse dedim hesap açtırıcam şu şu lazım dedi ii dedik, sora sordum ücreti falan varmı (5-10tl normaldir hani dierekten) evet dedi (sormasak söylemicek) yılda 2 kez 34 tl dedi teşekkürler dedim çıktım, gelidim nette araştırdım öğrencilerden bu ücreti almıyorlarmış, gerçi öğrencide değilim ama yaşımız genç, sorması lazımdı onuda sormadı sölemesinde zaten boşverelim sadede gelelim, hesap işletim ücreti en düşük olan banka hangisidir?
Yılda 2 kere olduğuna emin misin ? Bende garanti bonus var, yılda 1 kere kesinti yapılıyor(50,00 LT falan) . Hesap özetini detaylı kontrol edemiyorum ama 1 kere olması lazım.
Citi axes diye yeni bir kart çıktı(1 sene olmuştur sanırım) onda yıllık kart ücreti almıyorlar(mış). Kartı aldım daha 1 kere kullandım, bilmiyorum.
öğrenci değilsen garantide o hesabına 2 tane otomatik ödeme talimatı verirsen o ücreti almıyorlar ( en son böyleydi)
kaç tane otomatik ödeme talimatı gerektiği bankaya göre değişiyor bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_song
Yılda 2 kere olduğuna emin misin ? Bende garanti bonus var, yılda 1 kere kesinti yapılıyor(50,00 LT falan) . Hesap özetini detaylı kontrol edemiyorum ama 1 kere olması lazım.
Citi axes diye yeni bir kart çıktı(1 sene olmuştur sanırım) onda yıllık kart ücreti almıyorlar(mış). Kartı aldım daha 1 kere kullandım, bilmiyorum.
Kredi kartı almaya gitmedim hocam banka kartı almak istedim ama yılda iki kere 34 x 2 : 68 tl alıyorlarmış, herifler hem paranı kullansın hemde paranı alsın..
ezilir yanar icim bir baskadir benim memleketim..
quote:
Orijinalden alıntı: Sing_a_song
yılda iki defa kesiliyor ücret zaten sen 50 lira veriyormuşsun onu ikiye bölüyorlar işte sen toplamını söylüyorsun sadece...
bu arada para ve banka işlerinde biraz daha dikkatli olsan iyi olur farketmeden tırtıklasalar ruhun duymaz ozaman senin
quote:
Orijinalden alıntı: revenger11
öğrenci değilsen garantide o hesabına 2 tane otomatik ödeme talimatı verirsen o ücreti almıyorlar ( en son böyleydi)
kaç tane otomatik ödeme talimatı gerektiği bankaya göre değişiyor bu arada.
kardeş talimat vericek durumum yok, ne adıma fatura var nede bişi, hem neden uğraşayımki bankalarında param kalıcak hemde onların uşağı gibi işlerini yapıcam otomatik ödeme falan die onu kovalıcam?
citibanka bir bakayım Sing_a_song arkadaşın dediğine, sonra yine yazarım..
Benim de akbankta bankamatik hesabımı kapattım ama ilk kapatmak için hesp işletim ücreti 60tl birikmiş istediler itiraz ettim sonra muhtarlıktan ikametgah adresi istediler verdim iptal ettim bir problem olurmu acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI)
Benim de akbankta bankamatik hesabımı kapattım ama ilk kapatmak için hesp işletim ücreti 60tl birikmiş istediler itiraz ettim sonra muhtarlıktan ikametgah adresi istediler verdim iptal ettim bir problem olurmu acaba?
anladığım kadarı ile bunlara baş kaldırınca hesap işletim ücretini almıyorlarmış, ama normal insanlar gibi olursanız her türlü alıyorlar, fırlama olucaksın mümkünse torpilin olacak üçkağıtçı olacaksın onlar gibi çalıcaksın ediceksinki bişiler kazanasın bu ülkede
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme