Bildirim
hesap kartı ile premium
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
exp premium tl ile satilmiyor cas ile aliyorsun 3200 cash cekersin ama fiyat olarak platla ayni 45 46 lira falan -
quote:
Orijinalden alıntı: MultiHunter
exp premium tl ile satilmiyor cas ile aliyorsun 3200 cash cekersin ama fiyat olarak platla ayni 45 46 lira falan
adamın sordugu soruya cevap vermemişsinki :D hesap kartıyla alınıyormu demiş sen cash le alınıo demişsin. neyse hesap kartıyla bende almaya çalıştımda alınmıyor arkadaşım. kredi kartı lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: kaancix
quote:
Orijinalden alıntı: MultiHunter
exp premium tl ile satilmiyor cas ile aliyorsun 3200 cash cekersin ama fiyat olarak platla ayni 45 46 lira falan
adamın sordugu soruya cevap vermemişsinki :D hesap kartıyla alınıyormu demiş sen cash le alınıo demişsin. neyse hesap kartıyla bende almaya çalıştımda alınmıyor arkadaşım. kredi kartı lazım
ben neye nasil cevap verdigimi cok iyi biliyorum exp pre tl ile alinamiyorsa hesap kartiyla da alinamiyodur bilmmem anlata bildim mi.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X