Şimdi Ara

Hesap makinesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Endüstri mühendisliği için hesap makinesi alacağım ancak hangisi yeterli olur bilemedim. En çok satan Casio FX 82MS gibi duruyor ama yeterli olur mu bilemedim. Casio FX-991ES Plus da güzele benziyor ancak bunu da bazı sınavlarda kullanmaya izin verilmeme gibi bi durum olur mu? Siz neler kullanıyorsunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Grogu19 kullanıcısına yanıt
    merhaba, aynı durumdayım siz hangi modeli aldınız ve yeterli oldu mu hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Casio FX-991EX-W-DH tavsiye ederim., Casio'nun Classwiz serisine ait bir bilimsel hesap makinesidir. "Programlanamaz" özelliğiyle tanımlanır, yani kullanıcılar tarafından programlanamaz veya özel işlevler eklenemez. Ancak bu hesap makinesi bu model 552 farklı fonksiyonu içerir, matematiksel, bilimsel ve mühendislik hesaplamaları yapmak için oldukça kapsamlıdır. Bu fonksiyonlar arasında trigonometrik hesaplamalar, logaritmalar, diferansiyel ve integral hesaplamaları gibi temel ve gelişmiş matematiksel işlevler bulunur. Ayrıca, istatistiksel hesaplamalar, matriks hesaplamaları ve olasılık hesaplamaları gibi çeşitli alanlara yönelik fonksiyonlar da mevcuttur.

amazon
    Casio FX-991EX-W-DH Casio Classwiz Model Programlanamaz Hesap Makinesi, 16.5 x 7.7 x 1.1 cm, 552 Fonksiyon
    https://www.amazon.com.tr/dp/B011UK5DGY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahmt -- 1 Mart 2024; 14:41:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hesap makinesi hk.
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.