Bildirim
Hesap ne kadar eder(plat 1)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
başlıkta plat 1 yazıyo konuda dia 1 yazıyo dia 1 ise 150 falan eder zorlarsan plat 1 ise max 100 -
platsa o skinlerle en fazla 100 eder -
300 civarı -
100 anca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
120 falan -
plat 1 se 100 -
Plat 1 se 100 e falan satarsın dia 1 se 200 e falan alıcı bulur rahat -
-
acc id : fenerbahce arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: BeamerHT
acc id : fenerbahce arkadaşlar
Ben şimdi Bu yazının resmini çeksem birde link alsam ticket atsam hesap satışından ban yersin
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Dia serisinden düşen arkadaş değil misin sen ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adının sansürsüz olarak göründüğü, 5 adet hesap içeriği olan resim elinde yoksa hiçbi şey kanıtlayamazsın
şu başlığa attığın yorumla, istediğim herkesi banlattırabilirim o zaman ben herhangi birinin lolking bilgilerini buraya yazsam yetiyor
ayrıca arkadaş hesap satılık dememiş, ne kadar eder demiş :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Chequx
adının sansürsüz olarak göründüğü, 5 adet hesap içeriği olan resim elinde yoksa hiçbi şey kanıtlayamazsın
şu başlığa attığın yorumla, istediğim herkesi banlattırabilirim o zaman ben herhangi birinin lolking bilgilerini buraya yazsam yetiyor
ayrıca arkadaş hesap satılık dememiş, ne kadar eder demiş :)
Ben çok yanlış gelmişim
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X