Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [HESAP] Super Smash Bros Ultimate Satın Al 28 Eylül 2019 02:11 1 1 [HESAP] Super Smash Bros Ultimate Herkese Merhaba.Bu forumda ilk hesap satışım değil. Daha öncede PC hesaplarımı satmıştım. Artık zamanım olmadığından satıyorum. Takas düşünmüyorum ama az pazarlık olabilir. Önce hesaba girip bakabilirsiniz sonra havale alabilirim. Hesap tümüyle verilecektir. İçinde 2.70EURO vardır Super Smash için aksesuar alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MK11, NBA2K23, The Witcher 3 Complete edition ve fazlası. TOPLAM 20 OYUN [SATILDI] [SWITCH HESAP] Super Smash Bros Ultimate 600TL SON FİYAT!! [SWITCH HESAP] |FİYAT DÜŞTÜ!! Pokémon Legends: Arceus|Pokémon Violet ve daha fazlası! MSI H110M PRO-VD LGA1151