Şimdi Ara

Hesap transferi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Eune den Euw gectim. Ancak platin olmama ragmen Euw'te bronze 'a attı :D. Bu konuda yardımcı olur musunuz ? . İlk mac içinmi böyle bir şey yaptılar acaba

• hayır eunedeki player sayısıyla ordaki bir olmadığı için farklı lige atacaktı zaten keşke liglerin sıfırlanmasını bekleseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jersey Devil -- 16 Ocak 2014; 11:21:17 >
  • Hesabın önceden West'te iken bronzedaysa tekrar oraya atması normal. Ama MMR değeriniz yüksektir. Divisionları 2'şer atlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hm peki teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: catesius

hm peki teşekkürler

Hesabın West'te iken bronzdu değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: trimbaler-

quote:

Orijinalden alıntı: catesius

hm peki teşekkürler

Hesabın West'te iken bronzdu değil mi?

aynen öyle . Ama sanırım ranked sıfırlandıgında .10 maca göre beni plat yada golda atar sanırım .MMR 'dan dolayı degil mi ?
  • quote:

Hesabın önceden West'te iken bronzedaysa tekrar oraya atması normal. Ama MMR değeriniz yüksektir. Divisionları 2'şer atlarsınız.

Bende bir soru sorayım. Şuan TR'de Gold 3 Ligi'nde bulunuyorum. MMR'ım bayağı yüksek. Ligler sıfırlandıktan sonra hesabı West'e geçirsem MMR'da herhangi bir değişme oluyor mu? Hesap en başından beri TR'deydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

Hesabın önceden West'te iken bronzedaysa tekrar oraya atması normal. Ama MMR değeriniz yüksektir. Divisionları 2'şer atlarsınız.

Bende bir soru sorayım. Şuan TR'de Gold 3 Ligi'nde bulunuyorum. MMR'ım bayağı yüksek. Ligler sıfırlandıktan sonra hesabı West'e geçirsem MMR'da herhangi bir değişme oluyor mu? Hesap en başından beri TR'deydi.

mmr değişmiyor hiçbir zaman diye biliyorum.
    zaten sıfırlandıktan sonra geçersen hiçbir sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadouspan

quote:

TR'de ki MMR ve ELO değeriniz neyse West'e geçtiğinizde aynı değerlere sahip olursunuz. Sıfırlanmadan geçerseniz hesap unranked görünür. Oynayacağınız 1 dereceli maçtan sonra mevcut elonuz o sunucuda nereye uyuyorsa sizi o lige atacaktır.

• ben eu westteyim ancak eu nordic geçiş kısmı halen 2600 rp olarak gözüküyor?
  • catesius C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun
    Bende EUW den TR ye geçtiğimde Bronz4 başlamıştım.Halbuki EUW de silver 1 90 küsür LP de idim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 16 Ocak 2014; 17:46:31 >
  • Korea > NA > West > East > TR
  • Dostum bende Trden weste geçtiğimde bronz simgesi vardı ama 1 ranked maç attığımda normal ligim geri geldi. 1 ranked at derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: flying scary

ben eu westteyim ancak eu nordic geçiş kısmı halen 2600 rp olarak gözüküyor?

o olay için şu linke bakmanı tavsiye ederim anlarsın zaten

https://support.leagueoflegends.com/entries/23407414-Free-Transfers-for-EU-Summoners

Yani eger bu bölgelerde yasayıpta atıyorum Euwte oynuyorsan Euneye gecebiliyorsun. Free gecis Türkiye için geçerli degil yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.