Şimdi Ara

Hesaplardaki karakterlerin baska hesaba gecirile bilmesi (KSRO)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Silkroad Online Forums ta gordum paylasmak istedim, buyuk ihtimal ile aynı serverda hesaplardaki karakterler degisme si ile alakalı ama server da degiştirme olabilrimi diye tartısıyolar da bana cok sacama geldi ortalık karısır ve sacmada ayrıca..

konunun aldıgım ve tartısıldıgı yerhttp://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?f=2&t=95856

ve konu ile ilgili resimde koydum ama forum islerınden pek anlamam umarım gozukuyodur...

Hesaplardaki karakterlerin baska hesaba gecirile bilmesi (KSRO)

• Güzel bir olay
    Ama Server Degişme olmamalı
    Çünkü Atalım bu sistem geldi diyelim 90 level adamlar Charlarını Gaia ya götürür. yeni serverin kralı olurlar milleti ezerler Haksızlık olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

Güzel bir olay
    Çünkü Atalım bu sistem geldi diyelim 90 level adamlar Charlarını Gaia ya götürür. yeni serverin kralı olurlar milleti ezerler Haksızlık olur.

aynen öle haklısın usta
  • Saçmalık.
    Oyun zaten zıvanadan çıkmış durumda..Dengeler iyice bozulur.Tabi O ksro oradaki durumları bilemem nitekim bize gelmesi de zor ama neyse...

@FeteLin0
    Katılıyorum.Güzel örn vermişsin.
  • server degistirme dedgnız gibi sacma ve yapılcagını da sanmam ama aynı hesapta AYNI SERVERDAKİ iki yuksek karakteri olanlar için fln gusel bişey olr veya avatarları baska hesaba gecırmek fln...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azt_ -- 15 Ağustos 2008; 12:40:49 >
  • quote:

Güzel bir olay

Server değişme oLmalı. Ben arkadaşın sörvıra geçebilmeliyim...10m ücret karşılıgı ( 10m i attım x)
    Sadece belirli kurallar olmalı..Atıyorum 1. senesini doldurmuş server larda geçiş hakkı tanınmalı gibi.
    Sen zaten 1-2 ayda 90 lv full farm olabilirsin eğer her zaman full Sun set düşürdüysen..
  • server degistirme olsa aynı nicklere sahip olanlar birbirinimi engellicek nick rantı gibi bisey cıkıcak ortaya... dusuk bi ihtimal ama wardır genede aynı nicke sahip kisiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: addeath

server degistirme olsa aynı nicklere sahip olanlar birbirinimi engellicek nick rantı gibi bisey cıkıcak ortaya... dusuk bi ihtimal ama wardır genede aynı nicke sahip kisiler.

Sadece benim char ları saysak 31 server 'ın 31'indede aynı nick li char ım vardır
    Bence burada tartışılması gerekn konu gelmeli mi gelmemeli mi'dir cünkü gelmeyeceği kesindir.
  • resimde tarih var 2008 08 13 ile 20 si arası, gelcegi kesinde ne yazdıgı anlasılmadıgı icin ne oldugu pek belli degil.. ama sro.net te mesela karkaterlerin yanında serverları yazıyo forumda olsn veya hata raporu bildiri iken burdan cıkark sadece karakterleri serverları degismeden sadece bulundukları hesab ı degıstırme gibi bişey oluyo suan srnm.
  • İngilizcesi iyi olan biri çevirsin.

Google Translator wrote:
    Characters move gyejeonggan Service

Applicants selected in the character of accounts

Identical to the previous character to another account, my server

Service that can

Application Period: 2008 August 13 ~ 20

Account applications - A
    Account applications - B

More information,

Google Translator wrote:
    Yahoo! Korea online services via the Silk Road may proceed on the Yahoo! Korea has changed with this agreement as ㈜ joyimaekseu transferred to the service (personal information previously).
    At this point, personal information previously impossible membership (Yahoo! Korea to join incorrect personal information or to blindness if not certified) to temporarily operate the service.

Applicants are selected from the services account gyejeonggan character moves the same character as a server yijeonhae other accounts gift for my service.
    1. I apply for confirmation (if applicable)
    -- A character's level, gyeongheomchi, seutaet, skill, character and using the same basic information, such items giganje moved.
    -- Gold and items being kept in the warehouse are not moved.
    -- Character state is only an inventory of all applications can be emptied. (Gold)
    -- All the characters are wearing the item, then you can apply to turn off the equipment.
    -- Character belong to the guild and apprenticeship status must not be so. (Gyeonseupso guardian, if possible, apply after the dissolution)
    -- Jjokjiham character, buddy list, whispering a list of all initiated must be blocked.
    -- Service to apply for a complete account of the character's temporary block the move operation is in progress. (Not block access to the game)
    -- Temporary blocks being used during giganje items (gold / silver time, the premium, pet, etc.) use of time is exhausted.
    -- Service fees (Phil 298) that holds the account and you can apply.
    -- Character move is completed, the application fee for a service account (Phil 298) will automatically be deducted automatically blocks are temporary disabled.
    Two. I check the argument
    -- Your account will receive certification must be completed before the argument, the argument is possible.
    -- Agree with the argument that application is made, unless the character moves automatically be cancelled.
    -- Character and the character of the argument, the server receives a slots should be more than empty arguments.
    -- Service completed application for a temporary move operations account the character of the block is in progress. (Not block access to the game)
    -- Temporary blocks being used during giganje items (gold / silver time, the premium, pet, etc.) use of time is exhausted.
    -- Character move is completed, the temporary block is turned off.
    Three. Cancel and withdraw
    -- Character move until the task is completed, the applicant has applied for a character move through the pages, you can cancel the service.
    -- Character has been moved up to December 31, 2009 have a grace period.
    -- During the grace period, the customer service center through gyejeonggan character move to withdraw the request.
    Four. Limit service
    -- The game is impossible to block access to the status of the account is the character moving services (application / arguments) unavailable.
    -- Move the character green peppers account services (application / arguments) unavailable.
    Five. Characters move gyejeonggan use of the service fees: 298 Phil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 15 Ağustos 2008; 13:07:48 >

• bu internettte dusme charlar varya hani onların hepsini kendi accountlarına alırlar
  • bi id deki çarı başka id ye geçirme bence bu. serverlar arası transfer olamaz yani olursa düşünün yeni serverın halini..
  • Yukardaki koreceden çevrilmiş bir google çevirisi . Bir çok yerini anlamakta zorlanıyorum. Fakat özetlemek gerekirse.

Dediğimiz gibi charecter devretme olayı. Fakat aynı server olması zorunlu. Yani farklı serverlara taşıyamıyorsunuz. Aklınıza iSRO ya gelirse ne gibi şeyler yaparsınız die geliodur. Şu char hacklenmişti onu kendi hesabıma alırım kasarım vs.vs. . Kötü haber şu ki alcağınız hesapla sizin hsabınızın bilgileri aynı olmalı. Bu ne demek şu demek;

Korede bilindiği üzere kimlik numarası sistemi ad soyad falan yazılıyor ve bunlar sonradan değiştirilemiyor. iSRO da böyle bir durum mevcut değil. E durum böyle iken de bu çeşit bişi getirmeleri mantıksız olur iSRO ya..

Yani havada bulut, iSRO da char transferinin unut...
  • Benim görüşüm server değişmek bence iyide olabilir ama kötü sonuçlarda doğurabilir.ÖRN: verelim..

- Diyelim NEW server açıldı bütün sağlam 90 lar oraya geçtiği zaman ne zevk kalır nede başka bir olay...
    - Ama geçmek için bazı şartlar olmalı kanımca ÖRN:
    a)Oyundaki durumu en az 2 yıl'dan fazla olmalı en basitinden...

Dediğim gibi saçmada olabilir ama güzel bir olay gibide gözükebilir.
  • themustynın dedigi dogru onların hesap sistemi bizmkinden farklı isro da biraz zor karkterlerin hesablarını degistirmemiz.

google translator brz kotu ama SRF koreceden ceviren biri cıkarsa biraz daha aydnlatıcı olr, en azdndan daha net olr..
  • quote:

Orjinalden alıntı: addeath

server degistirme dedgnız gibi sacma ve yapılcagını da sanmam ama aynı hesapta AYNI SERVERDAKİ iki yuksek karakteri olanlar için fln gusel bişey olr veya avatarları baska hesaba gecırmek fln...

evet o çok ii olur benim zeusda vardı avatar item onu merkure geçirim

ama 90 levelin NEW serverda olması kötü olur tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoreaN_PridE -- 15 Ağustos 2008; 17:35:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Güzel bir olay

Server değişme oLmalı. Ben arkadaşın sörvıra geçebilmeliyim...10m ücret karşılıgı ( 10m i attım x)
    Sadece belirli kurallar olmalı..Atıyorum 1. senesini doldurmuş server larda geçiş hakkı tanınmalı gibi.
    Sen zaten 1-2 ayda 90 lv full farm olabilirsin eğer her zaman full Sun set düşürdüysen..

bende katılıyorum sanırım wowda böyle bişey vardı
    ama yani yeni servera anında geçiş olması saçma olur
    en yüksek lvldaki adama göre ayarlanabilir belki yada belli bi süre snırlaması koyabilrler 3-4 ay gibi
    ben serverımdaki globalden küfürleşmeler yüzünden server ımı değiştirdim
    bence iyi olurdu
    ayrıca bi hesaptan başkasına geçmeside char satan arkadaşlar için cok rahatlatıcı olur heralde
    joymax artık bunuda düşünse yani millet sadece oyuna girip oynıyıp bi süre sonra bırakmıyo satıyo
    böyle güzel şeyler yapınca oyun dahada güzelleşicek gibi duruyo
    inş bide globalden küfürleşmeleri engellerler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.