Şimdi Ara

HESAPLARIMIZ GÜNCELLENİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Wizard_TT

quote:

Orjinalden alıntı: magicbrigt

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Arkadaşlar benim e mail adresimin şifresini bilmiyorum nasıl olcak

knightda hesabıma giriş yapamıyorum illa mail adresindeki doğrulama kodunu istiyor

hotmail falanmı neyse işte şifremi unuttumdan falan şifreni bul yoksa

Mynet den almıştım bir şekilde mynet e-maili iptal ettim iptal edilen mail geri alınamıyormuş o günden beri knight şifremi ticket ile değiştiriyordum ama şu an siteye login olamıyorum ne yapıcam bu konuda fikri olan var mı ?

ßende aynı sorunu yasıorm bılgılerımızı guncellemıces bız tıcketle aynen devam :)

Anlamadığın birşey var heralde ticket nasıl atmayı düşünüyorsun siteye login olamıyorsun diyorum karşına direk o bilgiler çıkıyor doğrulama kodu vs... login olsam ticket atıcam zaten

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Wizard_TT

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Arkadaşlar benim e mail adresimin şifresini bilmiyorum nasıl olcak

knightda hesabıma giriş yapamıyorum illa mail adresindeki doğrulama kodunu istiyor

hotmail falanmı neyse işte şifremi unuttumdan falan şifreni bul yoksa

Mynet den almıştım bir şekilde mynet e-maili iptal ettim iptal edilen mail geri alınamıyormuş o günden beri knight şifremi ticket ile değiştiriyordum ama şu an siteye login olamıyorum ne yapıcam bu konuda fikri olan var mı ?

ßende aynı sorunu yasıorm bılgılerımızı guncellemıces bız tıcketle aynen devam :)

Anlamadığın birşey var heralde ticket nasıl atmayı düşünüyorsun siteye login olamıyorsun diyorum karşına direk o bilgiler çıkıyor doğrulama kodu vs... login olsam ticket atıcam zaten

gusel arkadasım bı kac sonra kalkar sanırım kalkmassada dıger baska bı accountan yollarsın tıcket maıl adresını degıstırırsın

• valla email adresi dei$miyor die endi$eliydim cunku kayitli email adresini kapatiyorlardi sonra binbir zorlukla actiriyordum $imdi kullandigim email adresine aktardim accountun emailini..

email adresi silinmi$ olanlar ba$ka bir accountdan ticket atip gerekli bilgileri verip email adresini dei$tirmeyi denesinler
  • siteye login oldugumda benden 3 tane gizli soru ve cevap istedi halbuki ben kayıt olurken 1 tane istiyordu şimdi ne yapacagım geri kalan 2 tanesini sıfırdan mı belirliyecegim?
  • charın itemlerimi kitledigim gizli sorusu ve simdi girdigim 3 gizli soru tamamen farklı itemlerimi açamıyorum ne yapacam ticket atıcam acılmıyor pfff
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

Orjinalden alıntı: lasts0ul

fake olabilir dikkat edin
    arada resmi siteyide hackliyolar dikkatli olun

Resmi sitede canı sıkıldıkça hackletiyor mu kendini

herşey beklenir
  • yeni girdigimiz 3 gizli soru ilemi kitleyeceğiz artık itemlerimizi
  • bilgi için ty
  • zaten siteye girince id ve şifrenizi yazıyrosunuz karşınıza direk uarı çıkıyor bana gelmedi e-posta
  • saol sölediğin için
  • bana mail gelmedi gelmesse müşteri hizmeti diyor ticketmi oluor bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr3dat0r -- 30 Ağustos 2007; 12:04:44 >
  • kod gelmiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

bilgi için teşekkürler. bakayım bi neymiş :P

İmzanız kural dışı imzada hem resim hem smiley bir arada kullanamazsınız birini seçmelisiniz.

quote:

İmzalarda resim ve smile aynı anda kullanılamaz birisini tercih etmelisiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_1692648/tm.htm
  • ya beyler bendede şöyle bi sorun var herşeyi değiştim ama login olunca account active edilmemiştir dio ve hiçbir e-mail gelmedi bana active için nolcak bi bilgisi olan varmı 30 dk önce değişmiştim acaba mail gelmesi zmn mı alıo
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

quote:

fake olabilir dikkat edin
    arada resmi siteyide hackliyolar dikkatli olun

Resmi sitede canı sıkıldıkça hackletiyor mu kendini

hayır ne biliyim geçen sene fire drake gelince böle bi olay olmuştu
    resmi siteye login olanlar hack yiyordu :S

bende korktum açıkçası

• Benim mail adresime knightonlineworld den bir yazı fln gelmedi napcam
  • off ya ne salakca bısey charımın maıl adresı 6 aydır hacklı vede sıteye gırıp tıcket bıle atamıyorum ://////
  • an i·… Anahtar Kodunu emailinize g?rememekteyiz. L?tekrar deneyiniz.
  • Yararlı bilgi.
  • Off e mail adresine bişi gönderdi. Ama sorun şu ki , e mail adresinin şifreyi unuttum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.