Şimdi Ara

HESAPLARIMIZ GÜNCELLENİYOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Allah kahretsin böyle şeyi ya tam char takası yapıoduk msn üzerinden o ana geldi Şifre felan değiştirilmior isteyede login olamıorum !
  • quote:

Orjinalden alıntı: astebe

an i·… Anahtar Kodunu emailinize g?rememekteyiz. L?tekrar deneyiniz.

+1 napcaz bi yardım ticket nasıl atcaz burayı doldurmadan mykol gelmiyo
  • bana da mail gelmedi şimdi de sayfa açılmıyo
  • arkadaslar bana mail geldi resmi siteden.. sonra verdikleri kod u maildeki linkten siteye giriş yapıp istenen yere yazdım... 3 tane ayrı gizli soru olusturdum.. 1 tanesi maili bi tanesi de şifreyi deiştimek için.. 3. ne işe yarıo bilmiorum..... sonra tekrar bi mail geldi.... ona tıklayınca aktif oldu yazdı sonra oyuna devam bi problem cıkmadı.. mail gelmeyenler spam dosyasına baksınlar bi.. yada önemsizler klasörüne.....
  • güzel olmuş saol bilgi için
  • quote:

Orjinalden alıntı: harDeath

valla email adresi dei$miyor die endi$eliydim cunku kayitli email adresini kapatiyorlardi sonra binbir zorlukla actiriyordum $imdi kullandigim email adresine aktardim accountun emailini..

email adresi silinmi$ olanlar ba$ka bir accountdan ticket atip gerekli bilgileri verip email adresini dei$tirmeyi denesinler

Email deiştirirken nasıl bir ticket atıcaz.? bilgilendirirseniz sevinirim.
  • mail gelmior abi
  • Güzel Bilgi Saol
  • Bakcam şimdi saol
  • gelmedi mail

Anahtar Kodu ........@hotmail.comemailine g�nderilmi�tir.
    ama gelmiyor
    ben böyle işin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 30 Ağustos 2007; 17:18:44 >
  • Ya Mail Geliyor Sİteye Sora Tekrar Login Olup Size Werdimiz Paswordu Kopyalayın Diyo Siteye Login Olunca Sayfa Görüntülenemiyor
  • emege saygı . saol bilgi için
  • Evet 2. işlemde sayfa görüntülenemiyor.
  • Ticket atmayı deneyin beyler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Ticket atmayı deneyin beyler.

chara login olmadan nasıl ticket atcam
  • Bak login olmayı dene sonra yine seçenekler çıkacak aşşağıda kod bölümünün yanında kod'u kaybettim link'i var ona tıklarsan yol gösterio
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Bak login olmayı dene sonra yine seçenekler çıkacak aşşağıda kod bölümünün yanında kod'u kaybettim link'i var ona tıklarsan yol gösterio

oraya tıkladıktan sonra şöyle birşey çıkıyor

Anahtar Kodu ........@hotmail.comemailine g�nderilmi�tir

ama yinede yok e mail

ko nun ta.......
  • ßilgilendirdigin icin saoL!..
  • Ya bende sayfa görüntülenemiyo..
    Daha siteye giremedim ya
  • ya ben siteye login olamıyorum id şifreyi yazıyorum knightonlineworld.com/notify die bi link çıkıyo sonra hiç bişey olmuyo bembeyaz ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rasmus -- 30 Ağustos 2007; 17:43:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.