Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.605
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler bugün sucuklar elime ulaştı, kuru olmaları iyi oldu açıkcası benim açımdan.
    Bugün sağolsunlar sms atmışlar, birkaç açıklama ile beraber.
    Sucukları tarttım, 2kg aldıydım. 2050gr civarı geldi o konuda da sıkıntı yok.
    Tek eksik olarak fatura gelmedi, TC kimlik numaram sanalpazarda kayıtlı olmasına rağmen.
    Teşekkürler tekrardan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 20 Mart 2020; 1:30:14 >
  • Verdiğim sipariş az evvel geldi. 6 tane kangal sucuk uygun bir sucuk kağıdına sarılarak ve kutulanarak yollanmış. Gelir gelmez tarttım ve eksik yok. Net 2. Kg. geldi. Islaklık konusunda benim şikayetim yok. Orta kuru bir şekilde ulaştılar.
    Sucuklardan birini kesip yağ oranına bir göz gezdirdim. Görsel olarak bakıp, yağ oranı söylemek çok mümkün değil ama takribi olarak %40 civarında yağ olduğunu düşünüyorum. Henüz tadına bakamadım. Yarın ya da öbürgün tadına bakar yorum yaparım. Kutu içinden fatura ya da fiş çıkmadı. Şimdilik gördüğüm en büyük eksiklik fatura olayı. Sanalpazar'dan yazıp faturamı isteyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bar_Fedaisi

Verdiğim sipariş az evvel geldi. 6 tane kangal sucuk uygun bir sucuk kağıdına sarılarak ve kutulanarak yollanmış. Gelir gelmez tarttım ve eksik yok. Net 2. Kg. geldi. Islaklık konusunda benim şikayetim yok. Orta kuru bir şekilde ulaştılar.
    Sucuklardan birini kesip yağ oranına bir göz gezdirdim. Görsel olarak bakıp, yağ oranı söylemek çok mümkün değil ama takribi olarak %40 civarında yağ olduğunu düşünüyorum. Henüz tadına bakamadım. Yarın ya da öbürgün tadına bakar yorum yaparım. Kutu içinden fatura ya da fiş çıkmadı. Şimdilik gördüğüm en büyük eksiklik fatura olayı. Sanalpazar'dan yazıp faturamı isteyeceğim.

Merhaba sayin bar fedaisi sanalpazarda t.c. bilgisi var miydi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sucuklar elime ulaştı ve bir problem yok. sucuklar güzel. satıcıya teşekkür ederim
  • TC Kimlik bilgim orada mevcuttu. Zaten yanlış anımsamıyorsam 800 lira altı alışverişlerde fatura zorunluluğu yok. Eğer yazarkasa fişi yollarsanız TC Kimlik bilgileri ile uğraşmaya gerek kalmaz zaten. Eğer yanlış biliyorsam lütfen düzeltiniz.
  • aytac bey siz basliga +50 veya -50 gram gelebilir yazdiginiz halde bu sucugu bu fiyata bulupta razi olmayan 30-50 gramin hesabini yapipta hos olmayan mesajlarla ortaligi karistiran arkadaslara inanin ben olsam sucuk satmam.
    valla okudukca benim morelim bozuluyor yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

aytac bey siz basliga +50 veya -50 gram gelebilir yazdiginiz halde bu sucugu bu fiyata bulupta razi olmayan 30-50 gramin hesabini yapipta hos olmayan mesajlarla ortaligi karistiran arkadaslara inanin ben olsam sucuk satmam.
    valla okudukca benim morelim bozuluyor yahu

Bence çok güzel bir şey yapmış arkadaşlar. Aytaç bey'de bu fırsatı çok iyi değerlendirip not olarak eklemiş.

Her ne kadar tartı ile oynamasa da, hatta bazen fazla da gönderse, sonuçta bazende vaadedilenden az miktar verebiliyordu. Bu önemli bir sorumluluk.

• yuh. ölücü geldi kaçın. o kadar abartma. o kadar hesapçıysan internetten gıda almamalısın.
    sucuk 1 2 gün açıkta kalsa bile o fark olabilir .
    kg da 30 40gr heralde tüm sucuklarda +/- diye vardır sapma. 100 150gr eksik gönderen var. onlarda çıkışmak daha doğru.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

yuh. ölücü geldi kaçın. o kadar abartma. o kadar hesapçıysan internetten gıda almamalısın.
    kg da 30 40gr heralde tüm sucuklarda +/- diye vardır sapma. 100 150gr eksik gönderen var. onlarda çıkışmak daha doğru.

Zaten internetten gıda almam, gramaj hesabını ise satıcı arkadaşın yaptığı yorum üzerine yaptım. O mesajında 1 kg da 40 gr fire olur yazıyordu. Bende ufak bir hesap yaptım olay bu. İşine gelen alır işine gelmeyen almaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

yuh. ölücü geldi kaçın. o kadar abartma. o kadar hesapçıysan internetten gıda almamalısın.

Zaten internetten gıda almam, gramaj hesabını ise satıcı arkadaşın yaptığı yorum üzerine yaptım. O mesajında 1 kg da 40 gr fire olur yazıyordu. Bende ufak bir hesap yaptım olay bu. İşine gelen alır işine gelmeyen almaz.

markette dahi üzerinde etiket olan sucuklarda çok denk gelmiştir 50gr fark 400 500 gr sucukta. tekrar tart ver deyince bazıları tartmaz bile, yada burun kıvırarak tartar. o fark firmadan çıkmış olur. genelde ıslak geldiği için sucuklar dolapta bekledikçe sıkılaşıp gramı düşüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• öncelikle sucuğu satanı tanımam etmem. ömrümde internetten sucuk almadım. almayı da düşünmüyorum.
    ANCAK bence bu sucuğu satan adam tam bir esnaf. sana sabırla verdiği cevaptan anlayabilirsin. sabırlı ve kibarca cevaplamış. beğenmeyen almayabilir. boş yere kötülemek gerekmez. sucuğu yaparken kaç gr geleceğini bilemezler. her sucuğu tek tek gramajına göre fiyat belirleyip ilan açamazlar. 1 kg 2kg diye fiyat belirlemişler. 50gr'a kadar fark olabilir demiş adam. sen 950gr sucuk diye değerlendir. hesabına gelirse al gelmezse alma. bu kadar basit. zaten bu arkadaşımız dh sıcak fırsatlara konu açarak büyük riske girmiş bir sürü boş beleş gereksiz yoruma sabırla cevap vermiş. lütfen biraz empati yapın karşıdaki insanın yerine kendinizi koyun. esnaflık yapmak kolay değil. adam evini geçindiriyor. olumsuz yorum yaparken 2 kere düşünün kimsenin ekmeğiyle oynamayın

• leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Kimsenin ekmeğiyle oynadığımız yok satış yapan arkadaşın yorumu üzerine o yorumu yaptım.
    Terazi olayında hassas olmak her esnafın birinci görevidir ki bu satışı yapan arkadaşta mesajlarında hassa oluğunu vurgulamış, ben yorum yaparken terazi konusunda genel konuştum. 1 kg da 40 gr fire hesabını da satıcı arkadaşın yorumuna göre yaptım.
    Herkes ekmeğini zor kazanıyor, kolay para kazanmak isteyenlere lafım zaten, anlayan anlar.
  • Başlığa yeni bakan arkadaşlar şunu gözden kaçırıyor. Esnaf arkadaş açıklamayı yeni ekledi. Eksik gramaj diye hayıflanan arkadaşlar ürünü alırken eksik gönderileceğini bilmiyordu. Esnafı koruyacağım diye tüketiciyi gömmenin anlamı da yok. Geciken bir açıklamadan kaynaklı çıkan sıkıntı vardı alana da satana da hayırlı olsun...
  • 2 kg alsam tavsiye eder misiniz şimdi alacağım hemen çünkü??

• Bana da dün ulastı. Tam iki kilo. Tadı güzel. Baharatı biraz fazla ama lezzetli.Fatura da gönderilmis. Sıkıntı yok.

• Bana sucuklar dün ulaştı daha onceki bitirdiğimiz 4 kg dan sonra 2 kg daha sipariş vermistik. Lezzet olarak biz begeniyoruz. Evimde hassas terazi yok o yüzden tartmadim.Herkese gönderilen gibi 6 kangal geldi. 3 aşağı 5 yukari cikar bizim icin farketmez. Arkadaşın ürünlerinden memnunuz.

• benim dünkü siparişim gelmedi.
  • şu anlık ya da günlük inidirimden birini yakalayabilsem hemen alıcam şu sucuktan da
    daha bir rastgelemedim indirime
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

benim dünkü siparişim gelmedi.

Merhaba sayin erceylan, siparisiniz yarin kargoya verilecektir. Tesekkurler.

• Daha önce 5 kg almış dolaba atmıştım. 2 kangal kaldı. Tadı güzel, ailecek beğendik. İndirim gelince 2 kg daha sipariş verdim şimdi. Daha önceki siparişin birinde fazla yaş gelmişti, sanırım bekletmemek adına böyle olmuştu. Not düştüm, acelesi yok-çok yaş gelmesin yeter, diye . İnşallah dikkate alırlar.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.