Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum, internetten sipariş geçin itimat cumhuriyet sucuklarını, sucuk yiyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha evde migros kampanyasından aldığım apikoğlu sucuklar bitmemişken 2 kg da bundan sipariş geçtim.Umarım tadından memnun kalırız.
  • Az once anlık indirim yakalayip 2 kg sipariş verdim hidolgoo kullanici adi ile c.tesi gelir mi acaba istanbuldayim zaten? Kac tane kangal oluyor icinde 2 kg siparişte...

• bende 1 kg sipariş geçtim. gramaj ve tad konusunda elime geçince yazarım. 2 kiloda 6 kangal oluyomuş hocam
  • 6 kangal demek teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: rosea

ya konuyla çok alakalı değil ama yorumları okurken bazı arkadaşlar siparişimiz geldi sucuk güzel dedikçe ağzımın suyu akıyor.sanki yanımda yiyorlarmış gibi arkadaş.Nasıl oluyor anlamadım

Aşmı eriyon yoksa sen

• quote:

Orijinalden alıntı: ebabil__

quote:

Orijinalden alıntı: rosea

ya konuyla çok alakalı değil ama yorumları okurken bazı arkadaşlar siparişimiz geldi sucuk güzel dedikçe ağzımın suyu akıyor.sanki yanımda yiyorlarmış gibi arkadaş.Nasıl oluyor anlamadım

Aşmı eriyon yoksa sen

birtek ben mi böyle oluyorum yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Siparişim 3 kg idi . 3.107 gr olarak geldi. Bir defa yedim henüz tadı için yorum yapmam doğru olmaz ama bana göre orta şeker hem tat hem baharat ve acı açısından. Gramajda ve kargolamada sorun yoktu.

Sucuklar yaş da değil kuru da değil. Tam kıvamında aslında. Bir de ben çocuk için almıştım ama benim oğlana biraz baharatlı geldi çocuk için baharatsız acısız hangi marka önerirsiniz ?

Şahin in varmış ama şahinin başka sucuğunu almıştım pek beğenmediydim. Tatmadan almak istemiyorum şahin i bir daha.
  • Ben beğenmedim arkadaşlar.Bim a101 deki sucuklardan pek farkı yok.Sanki 100 de 100 değil gibi bir tadı var. 15 haziran son kullanma tarihi. Üzerinde herhangi bir kalite standardı belirten bir etiket yok.İçeriğini bilmiyoruz.Tamamen buradaki yorumlara güvenerek aldık.En begendiğim sucuk şahin 10 tl daha verip onu almayı tercih ederim.İyiki fazla almadım.Geri kalanı nasıl bitireceğimi düşünüyorum şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Bana sucuklar dün ulaştı daha onceki bitirdiğimiz 4 kg dan sonra 2 kg daha sipariş vermistik. Lezzet olarak biz begeniyoruz. Evimde hassas terazi yok o yüzden tartmadim.Herkese gönderilen gibi 6 kangal geldi. 3 aşağı 5 yukari cikar bizim icin farketmez. Arkadaşın ürünlerinden memnunuz.

Afiyet olsun ilker bey görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Ben beğenmedim arkadaşlar.Bim a101 deki sucuklardan pek farkı yok.Sanki 100 de 100 değil gibi bir tadı var. 15 haziran son kullanma tarihi. Üzerinde herhangi bir kalite standardı belirten bir etiket yok.İçeriğini bilmiyoruz.Tamamen buradaki yorumlara güvenerek aldık.En begendiğim sucuk şahin 10 tl daha verip onu almayı tercih ederim.İyiki fazla almadım.Geri kalanı nasıl bitireceğimi düşünüyorum şimdi.

bana yakin bir yerde olsaydiniz ucretini takdim edip sizden sucuklari alirdim inanin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3kg almıştım ve benimde kargo bugün geldi, evde hassas terazi ile tarttık 2240gr geldi, satıcıyı bombalamak yerine iki farklı bakkalda yeniden tarttırdım 3005gr geldi

sonuç: hassas terazi çöpe atıldı, gıyabında satıcıya teşekkür edildi, satıcıya b.k atmadan teraziye bi bakılması tavsiye edildi...
  • Benim 3. parti sucuklarda acaba kalite düşermi diye endişem vardı,
    boşuna korkmuşum.
    Kaliteli, güzel.
    Bende de 100 küsür gr fazla çıktı nasıl iade edebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: babatolia

3kg almıştım ve benimde kargo bugün geldi, evde hassas terazi ile tarttık 2240gr geldi, satıcıyı bombalamak yerine iki farklı bakkalda yeniden tarttırdım 3005gr geldi

sonuç: hassas terazi çöpe atıldı, gıyabında satıcıya teşekkür edildi, satıcıya b.k atmadan teraziye bi bakılması tavsiye edildi...

Sayın babatolia yorumunuz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altayliyim

Benim 3. parti sucuklarda acaba kalite düşermi diye endişem vardı,
    boşuna korkmuşum.
    Kaliteli, güzel.
    Bende de 100 küsür gr fazla çıktı nasıl iade edebilirim

Sayın altaylıyım helal hoş olsun :) afiyet olsun.
  • Mangal icinde bu sucuklari tavsiye eder misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Bende aytac kardesimden daha onceki hassas konulari duzeltmesi, esnafligi, kalitesi, uslubu, sorun cozmedeki hassasiyetinden dolayi tesekkur eder,,, 2. Alisverisimizi yapmis bulunmaktayiz...

Anlayışınız ve sabrınız için ben teşekkür ederim, afiyetle inşallah.

• Satıcı arkadaşa ilgisi, alakası ve müşteri memnuniyetine verdiği önem için buradan da teşekkür etmek istiyorum. Sattığı ürünün arkasında duruyor. Bir çok büyük esnafa örnek olacak bir satıcı gerçekten.
    Hayırlı satışlar dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Satıcı arkadaşa ilgisi, alakası ve müşteri memnuniyetine verdiği önem için buradan da teşekkür etmek istiyorum. Sattığı ürünün arkasında duruyor. Bir çok büyük esnafa örnek olacak bir satıcı gerçekten.
    Hayırlı satışlar dilerim.

Teşekkür ederim...
  • 3 kg sipariş verdiğim sucuk sorunsuz şekilde cumartesi günü elime ulaştı.
    Paketleme ve kargolama konusunda sorun yok.
    Sucuklar kuru değil. Keserken sorun oldu biraz.
    Baharatı ve yağı fazla yok. Acı değil, tadı güzel.
    Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.