Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2 kilo sipariş vermiştim elime geçti. tarttım 2047 gr geldi.Sucuk tat olarak hoşuma gitti.Biraz daha baharatlı olsa dahada güzel olabilir.Tabi renkler ve zevklerde tartışılmazmış.Güvenli bir alışveriş oldu teşekkür ederim.Birdahaki alışverişe görüşmek üzere.
  • ben de 1 kg deneme amaçlı sipariş ettim. yalnız öncesinde buradaki yorumlara bakıp vazgeçenler için bence satıcının ilgili ve sorunları gidermeye yönelik yaklaşımını dikkate almalarında yarar var.

en azından deneme amaçlı alınabilir diye düşünüyorum:)
  • Benim de aldığım 2 kg sucuk 84 gram fazla geldi.Paketleme olsun sucuğun ıslak-kuruluğu olsun her şekilde memnun kaldık.Baharatı tad olarak çok güzel.Yağ oranı da fazla değil diğer sucuklar gibi küçülüp kalmıyor.Sanırım abone olacağız bundan sonra.15 sene önce yediğimiz el yapımı sucukları hatırlattı bana.

Satıcı arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum.Allah hayırlı işler versin.
  • 2 kg ben aldim satici arkadaşın ilgisi için teşekkürler sucuklat ise bugün deneme firsati buldum ki artik mudavimi olacağımız cinsten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanya güzel.
    afyon cumhuriyet sucuk fabrika satış mağazasından alıyoruz ve malesef çok yaş geliyor ve tadını o kadar ahım şahım bulmuyorum...
    hatta bi kaç sefer sinir veya kemik gibi küçük parçalara denk geldim..

sizin ürünü de denemek isterim ki yorumlarına güvendiğim bi kaç kişi sucukları beğenmiş
    o sebeple en kısa sürede ben de bi sipariş geçeceğim...
  • 3 kg sipariş verdim, konu hakkında pm atıyorum. teşekkürler

edit: bu havalarda kargoda bozulma olabilir mi acaba ? nasıl bir tedbir alınıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 27 Nisan 2015; 12:57:21 >
  • enisteme ve yigenlere aldik. hakikaten cok begendiler.

tesekkurler aytac hocam.
    bereketli bol kazanclar versin rabbim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün oldu kargo bekleniyor
  • 1kg aldım tartma gereği duymadım. Tadı ortalamanın üstünde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanalpazar yeni üyeliğe yada 3 satın alma işlemi yapan üyeliğe 10 tl veriyor. Onunla 2 kilosunu 50 tl ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Benim de aldığım 2 kg sucuk 84 gram fazla geldi.Paketleme olsun sucuğun ıslak-kuruluğu olsun her şekilde memnun kaldık.Baharatı tad olarak çok güzel.Yağ oranı da fazla değil diğer sucuklar gibi küçülüp kalmıyor.Sanırım abone olacağız bundan sonra.15 sene önce yediğimiz el yapımı sucukları hatırlattı bana.

Satıcı arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum.Allah hayırlı işler versin.

Sayın ecay bu güzel yorumunuz için teşekkürler, afiyet olsun. Allah hepimize hayırlı işler nasip etsin.

• 1 kg aldım 3 sucuk olarak geldi 1 tanesini tamamen bitirdim baharatı biraz az gibi ama güzel sucuk. yağ oranını merak edenler için maksimum %35 yazıyor
  • atheet kullanıcısına yanıt
    Konu mesajlarinda ateti diye okudum (: nikmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Satıcı arkadaşa ilgisi, alakası ve müşteri memnuniyetine verdiği önem için buradan da teşekkür etmek istiyorum. Sattığı ürünün arkasında duruyor. Bir çok büyük esnafa örnek olacak bir satıcı gerçekten.
    Hayırlı satışlar dilerim.

+1
  • Afyonda ilk helal gida sertifikasına sahip komşumuz var kapida odemeli kargoda yolluyor googleye

Gurbuzer aile kasabi dinar yazip bakabilirsiniz

• sanalpazar anlık indirimi ile alan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademirhan0

Afyonda ilk helal gida sertifikasına sahip komşumuz var kapida odemeli kargoda yolluyor googleye

Gurbuzer aile kasabi dinar yazip bakabilirsiniz

http://www.gurbuzerler.com/

fiyatlar nedir? sanki daha önce forumda bahseden olmuştu yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanguler_07

3 kg sipariş verdiğim sucuk sorunsuz şekilde cumartesi günü elime ulaştı.
    Paketleme ve kargolama konusunda sorun yok.
    Sucuklar kuru değil. Keserken sorun oldu biraz.
    Baharatı ve yağı fazla yok. Acı değil, tadı güzel.
    Teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim, afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoFReN_07

Bende 2 kilo sipariş vermiştim elime geçti. tarttım 2047 gr geldi.Sucuk tat olarak hoşuma gitti.Biraz daha baharatlı olsa dahada güzel olabilir.Tabi renkler ve zevklerde tartışılmazmış.Güvenli bir alışveriş oldu teşekkür ederim.Birdahaki alışverişe görüşmek üzere.

Teşekkürler tekrar görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackaxman

ben de 1 kg deneme amaçlı sipariş ettim. yalnız öncesinde buradaki yorumlara bakıp vazgeçenler için bence satıcının ilgili ve sorunları gidermeye yönelik yaklaşımını dikkate almalarında yarar var.

en azından deneme amaçlı alınabilir diye düşünüyorum:)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.