Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim 2 kg sucuk dün geldi. 5 kangal olarak. Tarttım 1931 gr.
    Baharatı çok diyen arkadaşlar olmuş, bence yerinde hatta az bile, tuz oranı düşük gibi geldi bana, tansiyon sorunu olanlar için ideal.
    Etin tadını alıyorsunuz. Ben beğendim.
    Yalnız diğer arkadaşların da belirttiği gibi içinden sert parça çıktı. 1 kangalın 3/4 ünü yedik 2 tane sert parça geldi. İnsan dişimi kırar mıyım diye tedirgin oluyor, yeme keyfini kaçırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veritabanı

Benim 2 kg sucuk dün geldi. 5 kangal olarak. Tarttım 1931 gr.
    Baharatı çok diyen arkadaşlar olmuş, bence yerinde hatta az bile, tuz oranı düşük gibi geldi bana, tansiyon sorunu olanlar için ideal.
    Etin tadını alıyorsunuz. Ben beğendim.
    Yalnız diğer arkadaşların da belirttiği gibi içinden sert parça çıktı. 1 kangalın 3/4 ünü yedik 2 tane sert parça geldi. İnsan dişimi kırar mıyım diye tedirgin oluyor, yeme keyfini kaçırıyor.

Siparişinizi hangi gün vermiştiniz?
  • Pazartesi sipariş verdim güya bugün kargoya verilecekti, acil bu cumaya kadar lazım demiştim, ama bugün kargoya verilmedi, verildiyse bile bana bilgi gelmedi konu hakkında.

Acil bilgilendirme bekliyorum @CHARGEN83

Edit: şimdi sanalpazar dan mesaj geldi kargoya verildiğine dair..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vindobona -- 29 Nisan 2015; 17:13:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mufit kullanıcısına yanıt
    24.04.2015 te sipariş verdim, 28.04.2015 te elime ulaştı. Aceleye gerek olmadığı konusunda özel mesaj atmıştım.
  • Geçenlerde kasaptan 37 liraya almıştım.Haftaya sanalpazardan 2 kg almayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar kargoların 1 mayıs işçi bayramında çalışmaması ve hemen ertesi günü cumartesi olup yarım gün çalışması ve teslimat için garanti vermemesi ve ertesi gün pazar kapali olduklarindan ürünlerin bozulma riski açısından istanbul ve komşu şehirler hariç bütün kargoya verilmeyen siparişler, maalesef pazartesi gününe sarkmıştır. Anlayışınız için teşekkürler.

• 2kg almıştım 7 kangal 2100gr geldi. Deneme amaçlı yedim içinden 1 adet küçük kemik kırıntısı çıktı.Dikkat etmeyen birisinin dişine zarar verebilir.Üretim aşamasına daha dikkat edilmeli.Baharatı ideal hatta ünlü markalardan daha iyi geldi, tavaya az tereyağı bırakmama rağmen sucuk iyi yağ bıraktı.Yağ oranı biraz daha azaltılmalı.Teşekkürler.

• 3 kg sipariş verdim ama şu kemik/kıkırdak olayı can sıkıcı, bugüne kadar hiç sucuklarda karşılaşmadığımız durum, umarım çok fazla rahatsız edici değildir

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

3 kg sipariş verdim ama şu kemik/kıkırdak olayı can sıkıcı, bugüne kadar hiç sucuklarda karşılaşmadığımız durum, umarım çok fazla rahatsız edici değildir

bana Coşkun sucukta bile rastladı. bişeye de benzese! utanmadan da 45 küsür liraya satıyorlar. Kendilerini ne sanıyor bunlar!
    Bu konuyu takipteyim. kimisinin damak tadında hiç uymamış. Bu çok ilginç bir şey ama el hak doğru bir şey. geçen A101 deki cumhuriyet ten almıştım. yiyemedim, kedilere doğradım. o kadar methini duydum ki suçu a101 e buldum. yok canım dedim adamlar gerçek Cumhuriyet sucuğu bulamamış bu çakma galiba diye düşündüm.

ben bimdeki Şahin parmak sucuğu çok seviyorum. İlk aldığımda sarımsağı ve acısı fazla gibi gelmişti hatırlıyorum. Ama damak alıştı galiba. baya guzel sucuk. Benim küçük yavrular bile (4 ve 8 yaşlarında) severek yiyor.

Bakalım bir deneyeceğim inşallah bu ürünü. Ama anladığım kadarıyla temelde Kayseri ve Afyon Lezzet olarak farklılıklar gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• doktorhia D kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısın damak tadı değişir, iyi markalarda da olumsuzluklar olabilir ama ben hiç kıkırdak kemik tarzı bir şey denk gelmedim bugüne kadar.

Ayrıca ısıl işlem görmüş sucuk ben çocuklarım için mümkün olduğunca fermente alıyorum ama bu sefer mevlütte pide yaptırmak amacıyla sipariş verdim 3kg yani biz çok yemeyeceğiz..

Neyse, gelsin bi bakalım hele nasıl çıkacak sucuk

• Aytaç Bey,

Bizim de Kırşehir adresine 3 kg. siparişimiz oldu.

Bahsettiğiniz gibi Pazartesi gönderilmesi çok daha uygun olur.

İlk defa deneyeceğiz.

İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trim

Aytaç Bey,

Bizim de Kırşehir adresine 3 kg. siparişimiz oldu.

Bahsettiğiniz gibi Pazartesi gönderilmesi çok daha uygun olur.

İlk defa deneyeceğiz.

İlginiz için teşekkürler.

Ben teşekkur ederim, ürününüz pazartesi kargolanacaktir.

• Kıkırdak kemik vs çıkabiliyorsa sıkıntı. sanalpazarın yüklediği anneler günü parasıyla 2kg daha alırım diye düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blof

Benim 2 kg sucukta bugün geldi.
    Hafta sonu kargoda beklemesini istemediğimi belirttim.Sağolsun satıcı arkadaş p.tesi kargoladı.
    Tarttım 1982 gr geldi.Tadı güzel memnun kaldım.

Afiyet olsun, görüşmek üzere.

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Fermente sucuklardaki 5-6 saat gecmeyen agiz kokusunu bu sucuklarda yapiyor mu?
    Yani kahvaltida bunu yeyip toplum icine cikabiliyormuyuz?

evet hocam yapiyor. tadi da zaten fermente sucuk gibi masallah

• sucuklarim geldi (3kg) mis gibi kokuyorlar, artik devamli aldigimiz bir sucuk haline geldi, ben alisverislerimden memnun kaldim, almak isteyenlere de rahatlikla tavsiye ederim (toplamda 7kg sucuk aldim bu 3. alisverisim, daha evvel de hic kemik vesaire ciktigini da gormedim). Hayirli satislar.
  • 3 kg siparişim geldi, sanalpazar onayı ve yorum/puan verdim.

ne tarttım ne tadına baktım ama görüntüde şimdilik iyi gibi, farklı bir durum ortaya çıkarsa buradan bildiririm.
  • 1 kg sipariş verdim,deneyelim bakalım.
  • bu sucuğun baharat oranları nedir acaba? cumhuriyet kangaldan bir farkı var mı? malum herkes sucuk yapamıyor fazla baharat koyuyorlar. yenmiycek bir halk alıyor kıpkırmızı yağ oluyor kızartıldığında. iyi sucuğu et iyiyse genelde kasaplar yapıyor çeşitli baharatlar fln koymadıkları için. herkesin damak tadı farklı. bir ara carrefour efe aydın türk sucuğu satıyordu şimdilerde yok. yeni bir sucuk markası için bakıyorum.
  • 5 kg sucuk siparişi verdim. 5150 gr geldi. Siparişimin yetişmesi içinde kendisi eliyle teslim etti arkadaşa buradan da çok teşekkür ediyorum. Sucuğun tadına baktım çokta hoşuma gitti ama benim asıl alma sebebim h.sonu yapacağım mangal partisi içindi. Haftaya bu mesajımı alıntılayarak mangal tadını belirtirim.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.