Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.645
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hidolgoo

2 kg ben aldim satici arkadaşın ilgisi için teşekkürler sucuklat ise bugün deneme firsati buldum ki artik mudavimi olacağımız cinsten...

Her zaman bekleriz, afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekksl6

kampanya güzel.
    afyon cumhuriyet sucuk fabrika satış mağazasından alıyoruz ve malesef çok yaş geliyor ve tadını o kadar ahım şahım bulmuyorum...
    hatta bi kaç sefer sinir veya kemik gibi küçük parçalara denk geldim..

sizin ürünü de denemek isterim ki yorumlarına güvendiğim bi kaç kişi sucukları beğenmiş
    o sebeple en kısa sürede ben de bi sipariş geçeceğim...

inşallah görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

enisteme ve yigenlere aldik. hakikaten cok begendiler.

tesekkurler aytac hocam.
    bereketli bol kazanclar versin rabbim

Hocam rabbim cümlemizin helalinden rızıkını artırsın. Bereketli eylesin inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluecns

Sanalpazar yeni üyeliğe yada 3 satın alma işlemi yapan üyeliğe 10 tl veriyor. Onunla 2 kilosunu 50 tl ye aldım

merhaba birde böyle bir uygulama başlamış;

Tüm üyelerimiz 27.04.2015 tarihinden başlayarak kampanya süresince aynı satıcıdan yaptıkları her 100 TL ve üzeri alışverişte 'Cüzdan'larında sonraki alışverişte kullanabilecekleri yeni bir 10 TL bulacaklar. Sonraki alışveriş yine 100 TL ve üzerindeyse, yeni bir 10 TL daha 'Cüzdan'a dolacak ve bu böyle sürüp gidecek.
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    33 veya 35 olmasi lazim ama lezzeti paha biçilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: ademirhan0

Afyonda ilk helal gida sertifikasına sahip komşumuz var kapida odemeli kargoda yolluyor googleye

Gurbuzer aile kasabi dinar yazip bakabilirsiniz

http://www.gurbuzerler.com/

fiyatlar nedir? sanki daha önce forumda bahseden olmuştu yine

11:55 itibariyle firmaya tlf actim. kemal beyle gorustum. 34+8lira da kargo toplamda 42 lira dediler

sanalpazardan da satis yok.bu durumda cekle alma imkani falanda olmadigi icin sicakligi falan kalmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1kg aldım geçen hafta. Satıcıya pztesi kargoya verebilirmisin dedim. Öylede yaptı sagolsun. İlgili bir satıcı. Şuan işyerimde oldugum için tadına bakamadım. Kendisine hayırlı satışlar diliyorum.
  • 3 kilo da ben sipariş verdim.
  • Siparisi gectim

• quote:

quote:

quote:

Afyonda ilk helal gida sertifikasına sahip komşumuz var kapida odemeli kargoda yolluyor googleye

11:55 itibariyle firmaya tlf actim. kemal beyle gorustum. 34+8lira da kargo toplamda 42 lira dediler

sanalpazardan da satis yok.bu durumda cekle alma imkani falanda olmadigi icin sicakligi falan kalmiyor

2-3 sene önceki Helal gıda fuarında almıştım. Çok güzeldi sucukları. Piyasa mallarının fiyatına bakılırsa Gimdes helal sertifikalı bu sucuk için kesinlikle değer ve diğerlerinin yanında bu "ılık" fırsat diyebiliriz

Özellikle tavukların çamaşır suyu ile yıkayarak satan. Kırmızı et ürünlerinin içine renklendirici karmin (dinimizce haram), diğer adı E120 katan firmaların olduğu bir ülkede Gimdes helal sertifikası hem canını hem ahiretini kurtarır adamın. Sırf o yüzden bile 5-10 TL fark vermeye değer ki zaten tadı da ortalamanın üzerinde bir sucuk bahsettiğimiz.

Bunun yanında Sivas Güler sucukları ve Aluçdağı da Gimdes sertifikalı ürünler ve şu anda ben doğal fermente Aluçdağı sucuk alıyorum ulaşımı kolay olduğu için. İtina marketlerde var. Kilosu 45TL'ye geliyor ancak az olsun, öz olsun, helal olsun diyoruz ve yarım kiloluk kangalı 4'e veya 5'e bölerek birer kahvaltılık porsiyonlar yapıyoruz kendimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

quote:

quote:

quote:

2-3 sene önceki Helal gıda fuarında almıştım. Çok güzeldi sucukları. Piyasa mallarının fiyatına bakılırsa Gimdes helal sertifikalı bu sucuk için kesinlikle değer ve diğerlerinin yanında bu "ılık" fırsat diyebiliriz

Özellikle tavukların çamaşır suyu ile yıkayarak satan. Kırmızı et ürünlerinin içine renklendirici karmin (dinimizce haram), diğer adı E120 katan firmaların olduğu bir ülkede Gimdes helal sertifikası hem canını hem ahiretini kurtarır adamın. Sırf o yüzden bile 5-10 TL fark vermeye değer ki zaten tadı da ortalamanın üzerinde bir sucuk bahsettiğimiz.

Bunun yanında Sivas Güler sucukları ve Aluçdağı da Gimdes sertifikalı ürünler ve şu anda ben doğal fermente Aluçdağı sucuk alıyorum ulaşımı kolay olduğu için. İtina marketlerde var. Kilosu 45TL'ye geliyor ancak az olsun, öz olsun, helal olsun diyoruz ve yarım kiloluk kangalı 4'e veya 5'e bölerek birer kahvaltılık porsiyonlar yapıyoruz kendimize.

hocam hakikaten takdir ettim yazinizi.
    mevlam razi olsun hakikaten boyle duyarli kardeslerimizi gorunce de mesrur oluyorum.
    helal sertifikali oldugunu bilmiyordum

• Aluçdağı gerçekten çok kaliteli ve lezzetli bir sucuk. Ankara'da gross marketlerden uygun fiyata alıyordum ama İstanbul'a gelince bende mecbur itinadan alıyorum.
  • endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece sertifikalı değil, özellikle Gimdes sertifikalı ki bu kuruluş sağlığa zararlı katkı maddelerinin kullanımına da izin vermiyor. Piyasada helal sertifikası veren başka kuruluşlar da var ancak güven vermiyorlar pek.

• Benim 2 kg sucukta bugün geldi.
    Hafta sonu kargoda beklemesini istemediğimi belirttim.Sağolsun satıcı arkadaş p.tesi kargoladı.
    Tarttım 1982 gr geldi.Tadı güzel memnun kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Benim de aldığım 2 kg sucuk 84 gram fazla geldi.Paketleme olsun sucuğun ıslak-kuruluğu olsun her şekilde memnun kaldık.Baharatı tad olarak çok güzel.Yağ oranı da fazla değil diğer sucuklar gibi küçülüp kalmıyor.Sanırım abone olacağız bundan sonra.15 sene önce yediğimiz el yapımı sucukları hatırlattı bana.

Satıcı arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum.Allah hayırlı işler versin.

yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum hocam
  • Fermente sucuklardaki 5-6 saat gecmeyen agiz kokusunu bu sucuklarda yapiyor mu?
    Yani kahvaltida bunu yeyip toplum icine cikabiliyormuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: STND

Bende 1kg aldım geçen hafta. Satıcıya pztesi kargoya verebilirmisin dedim. Öylede yaptı sagolsun. İlgili bir satıcı. Şuan işyerimde oldugum için tadına bakamadım. Kendisine hayırlı satışlar diliyorum.

Teşekkürler, afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weirdo

Fermente sucuklardaki 5-6 saat gecmeyen agiz kokusunu bu sucuklarda yapiyor mu?
    Yani kahvaltida bunu yeyip toplum icine cikabiliyormuyuz?

evet hocam yapiyor. tadi da zaten fermente sucuk gibi masallah

• 3 KG sipariş de benden umarım kısa sürede elimize ulaşır... H.sonu sucukların mangal performansını denemek istiyorum =)
  • Açılmış sucuk olmasına ragmen merakıma yenik düştüm 2parça tavada kızarttım dün. gerçekten çok lezzetli geldi. 5-6 parça daha kızarttım ardından. baharatı çok az daha fazla olsa sanki efsane olurmuş. Birde şu sucugun fermente versiyonu olsa :D
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.