Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.609
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emembi

şu anlık ya da günlük inidirimden birini yakalayabilsem hemen alıcam şu sucuktan da
    daha bir rastgelemedim indirime

Ya bu işi bende anlamadim, bazi arkadaslara gunde 2 kere geliyor ama bazi kisilere hic gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kg ben alacagim o zaman

• arkadaşlar sucuk kurudukça daha leziziz oluyor
    bugun 6. gün inanın yarım kangal yedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

benim dünkü siparişim gelmedi.

Merhaba sayin erceylan, siparisiniz yarin kargoya verilecektir. Tesekkurler.

rica ediyorum.bana kuru sucuk gönderiniz.
  • Tam olarak ne marka bu sucuklar? Biçici et ve et ürünleri yazıyor üretici işletmede, siz kılınçhan et ve et ürünleri diyorsunuz?
    Fason olarak mı ürettiriyorsunuz, işletme numaranız nedir?

• Afyon sucuğunu biliyoruz , sitede baktım Kayseri sucukları baya pahalı ne farkı var acaba?
    bir fikri olan var mı?

• Neredeyse 1 haftadır bekliyordum şansına sanalpazardan 10 TL lik anlık indirim geldi Bende hemen kaptım 2 kg.İlk defa deniyeceğim umarım memnun kalırım.
  • 2 kg sipariş vermiştim,bugün teslim aldım sucuklar güzel görünüyor, söylediği kadar da yaş değil, ayrıca tarttım da tam 2.100 kg geldi tadına henüz bakmadım ama iyi olduğuna eminim, satıcı arkadaşa teşekkürler paramdan hayır gör kardeşim...
  • Su anlik indirim yakalamayı başarabilirsek ne güzel olacak

• Anlık indirim geldi aldım. Bugün kargoya yetişir inşallah.
  • Bana da bugün geldi.950 gr. faturada yok ama telafiye gerek yok.50 gr ayarlaması zor.Eksik gönderilenin yanında fazla gönderilen de oluyor.Şansınıza artık.

Az önce biraz pişirip tattım.İlk izlenimlerim sıradan olduğu yönünde ama biraz daha yedikten sonra yorum yapmak daha objektif olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egridereli

2 kg sipariş vermiştim,bugün teslim aldım sucuklar güzel görünüyor, söylediği kadar da yaş değil, ayrıca tarttım da tam 2.100 kg geldi tadına henüz bakmadım ama iyi olduğuna eminim, satıcı arkadaşa teşekkürler paramdan hayır gör kardeşim...

Allah razı olsun, Afiyetle inşallah.
  • Afyon şucukları ancak istanbuldan kargolanıyor neden acaba??
  • adil07 kullanıcısına yanıt
    Satıcı toptancısı olabilir mi?
  • Bende aytac kardesimden daha onceki hassas konulari duzeltmesi, esnafligi, kalitesi, uslubu, sorun cozmedeki hassasiyetinden dolayi tesekkur eder,,, 2. Alisverisimizi yapmis bulunmaktayiz...

• Dün sipariş vermiştim kargolar öğlene kadar çalışıyordu bugün teslim ettiniz mi acaba?
  • Isıl işlem görmüş sucuk için fiyatı normal bence sıcak fırsat değil. Sucuk alacaksanız fermente sucuk alın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLind -- 23 Nisan 2015; 17:46:10 >
  • Konunun bu kadar tartışılması gereksiz tabi de, 50 gr fazla gelen ile 50 gr eksik gelen
    mukayesesi de yanlış. Bunlar aynı kişiler değil ki sonuçta.
    Ama çözümü çok kolay, Aytaç bey bunu dikkate alabilir;
    Geçen senede sucuk aldığımız esnaf arakadaş kilo tamamlamak için iki kangalın yanına
    bir parmak sucuk ilave ederek yollamıştı. 50-60 gr lık bir parmak sucuk ya da
    bir kangaldan keserek ilave etmek ne gibi bir sorun yaratırki?
    Acizane görüşümdür, selamlar,
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufit

Konunun bu kadar tartışılması gereksiz tabi de, 50 gr fazla gelen ile 50 gr eksik gelen
    mukayesesi de yanlış. Bunlar aynı kişiler değil ki sonuçta.
    Ama çözümü çok kolay, Aytaç bey bunu dikkate alabilir;
    Geçen senede sucuk aldığımız esnaf arakadaş kilo tamamlamak için iki kangalın yanına
    bir parmak sucuk ilave ederek yollamıştı. 50-60 gr lık bir parmak sucuk ya da
    bir kangaldan keserek ilave etmek ne gibi bir sorun yaratırki?
    Acizane görüşümdür, selamlar,

hocam bence 50 gram eksik mukayesesi yapanlar icin aytac bey 950gr sucuk 32 lira diye degistirsin. sanirim kimseden ozaman ses cikmaz :) :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 23 Nisan 2015; 17:01:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya konuyla çok alakalı değil ama yorumları okurken bazı arkadaşlar siparişimiz geldi sucuk güzel dedikçe ağzımın suyu akıyor.sanki yanımda yiyorlarmış gibi arkadaş.Nasıl oluyor anlamadım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.