Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ödeme ekranına kadar gelin sonra sayfayı kapatın. Direk sepette bekletince gelmiyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Sucukların yağ oranı nedir yüzde olarak ? Almayı düşünüyorum 2kg.

Merhaba en fazla %35dir. Teşekkürler.
  • Az önce siparişi verdim. Sonunda bana da geldi hediye çeki:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 3-4 gündür sepette tuttum.bugün siparişi verdim 10 tl kullanarak :D
  • gittigidiyorda satışınız var mı

• Sanalpazar 10 Tl indirimi olup vermek isteyen varsa sucuk almak istiyorum bilginize👏

• Sanalpazar 10 Tl indirimi olup vermek isteyen varsa ben de sucuk almak istiyorum dua ederiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu adam kıkırdak parçacıkları çıktı demiş iki kez de yazmış arkasından 5 tane adam da açıklama beklemiş ama satıcı bu postları görmezlikten gelip sonraki tarihli postlara teşekkür falan ediyor. Dalga mı geçiyorsunuz arkadaşım, adam orda kıkırdak falan diyor. İnsan ahali önünde bi açıklama yapar, iyi ki yorumları okumuşum vazgeçtim almaktan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksogul

Yahu adam kıkırdak parçacıkları çıktı demiş iki kez de yazmış arkasından 5 tane adam da açıklama beklemiş ama satıcı bu postları görmezlikten gelip sonraki tarihli postlara teşekkür falan ediyor. Dalga mı geçiyorsunuz arkadaşım, adam orda kıkırdak falan diyor. İnsan ahali önünde bi açıklama yapar, iyi ki yorumları okumuşum vazgeçtim almaktan.

Arkadaşım keşke gerçekten bütün mesajları okusaydın, ne kadar mağdur olan varsa bana geri dönüş yapan hepsinin mağduriyetini giderdim. Sıkıntı yok sizde de sıkıntı olursa onu da gideririz. Zaten sadece 1 partide oldu sonra bir daha da olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunç1

gittigidiyorda satışınız var mı

Maalesef gitti gidiyor satışımız yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Yahu adam kıkırdak parçacıkları çıktı demiş iki kez de yazmış arkasından 5 tane adam da açıklama beklemiş ama satıcı bu postları görmezlikten gelip sonraki tarihli postlara teşekkür falan ediyor. Dalga mı geçiyorsunuz arkadaşım, adam orda kıkırdak falan diyor. İnsan ahali önünde bi açıklama yapar, iyi ki yorumları okumuşum vazgeçtim almaktan.

Arkadaşım keşke gerçekten bütün mesajları okusaydın, ne kadar mağdur olan varsa bana geri dönüş yapan hepsinin mağduriyetini giderdim. Sıkıntı yok sizde de sıkıntı olursa onu da gideririz. Zaten sadece 1 partide oldu sonra bir daha da olmadı.

Evet satıcı arkadaş bu konuda çok ilgili gerçekten. Sucuklar bitti tekrar sipariş geçtim.

• Ustam ben cumartesi ve bugun arkadas da siparis verdik kargo ne zaman yaparsin

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Ustam ben cumartesi ve bugun arkadas da siparis verdik kargo ne zaman yaparsin

S.a. arkadaşım senin kargo bugün çıktı, arkadaşının ki çarşamba çıkacak, iyi akşamlar.

• Hocam bende cumartesi verdim sipariş ama kargo çıkmadı herhalde.

• satıcıdan 4 kg sucuk aldım sanalpazar 20 tl indirimle aslında sucuklar cok ucuza geldi ama kasaptaki sucuklarla arada cok fark var lezzet bakımından sınıfta kaldı.Sanalpazardan kötü yorum yapmıştım sonradan satıcının tutumu ile sildim.İyi bir satıcı ama sucuklar hoşuma gitmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Evet satıcı arkadaş bu konuda çok ilgili gerçekten. Sucuklar bitti tekrar sipariş geçtim.

Teşekkürler, afiyet olsun

• Sipariş bugün geldi ve bi tadına bakalım dedik, 10 dakika sonra 1 kangal sucuk bitti:) gerçekten çok lezzetli biz çok beğendik.. haftaya 1 sipariş daha geçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Sipariş bugün geldi ve bi tadına bakalım dedik, 10 dakika sonra 1 kangal sucuk bitti:) gerçekten çok lezzetli biz çok beğendik.. haftaya 1 sipariş daha geçerim.

aynen dediğiniz gibi lezzeti güzel. benim ikinci siparişim oldu.enişteyede ikinciye aldık.saat 11 gibi kargo bırakmış.akşam üzeri işten eve geldim . baktım ki yarım kangal bitmiş..dedim ne oldu buna? hanım çocuklar ekmeğin arasına koydu yedi. zor kurtardım yoksa kangalın hepsi bitecekti dedi :)))

saygı ve hürmetler AYTAÇ hocam.mevlam hayırlı bereketli bol kazançlar versin...AMİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 29 Mayıs 2015; 17:46:52 >
  • Gerçekten çok iyi ürün.İnşallah fiyatlar böyle devam eder.

4 kg aldım. 2 kg daha sipariş geçicem.

Aytaç bey'e teşekkürler , hayırlı işler diliyorum.
  • aldım tadı iyi
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.