Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SquallTr

Kavurmalar sağlıklı hayvan etinden mi yapılıyor? Yoksa sadece kavurma yapılmasına izin verilen hastalıklı hayvanlardan mı? Ona göre alayım diyorum da.

Soruya halen cevap bekliyorum. Ona göre sipariş vereceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 kilo sucuk siparişi geçtim hocam. Teslimat adresi sakarya. Sucuklar kuru olursa sevinirim. Hayırlı işler.

• quote:

Orijinalden alıntı: trace-

Yorumları bekleyelim sakat(at)a gelmeyelim

• Bugün Özgür Yılmaz adı altında 3 kg sucuk aldım kargoladınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

Kavurmadan alan,deneyen,fotolar atabilecek yok mu arkadaşlar aranızda?
    ayrıca babalar günü çekleri geldi Sanalpazarda..Açın bir yeni üyelik 10 TL Anlık ve Günlük ile de kombolayabilirseniz 20 30 TL ye varan indirimler oluşur

altlimit var mı hocam?

• Deneme amacli 2 kg sucuk alindi. Bu konu hakkindaki soruya cevap verirseniz, kavurmayi da denemek isterim.

+Bizden baska arkadaslarda bu soruya cevap bekliyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icolie -- 10 Haziran 2015; 23:00:39 >
  • Bu sektörü çok iyi bilirim. Özellikle tüberküloz gibi hastalıkları olan hayvanların etleri ile, sadece kavurma yapımına izin verilir. Üreticiler de bu hayvanların etlerini, ancak kg 4-5 TL gibi komik fiyatlara satabilirler. Bu etler bize marketteki hazır kavurmalar olarak geri döner. Üretici her zaman zarar eder ama kavurmayı satan markanın net kar marjı yeri geldiğinde %800'lere kadar çıkar. Ki sektörün en karlı ürünüdür kavurma. Nedeni ise uçuk fiyatı ve birçok kişinin kavurmanın eceli gelmiş hastalıklı hayvan etlerinden yapıldığını bilmemesi.

Bu arkadaşa da o yüzden sormak istedim. Hastalıklı hayvanların etleri ile yapılan kavurma zararlı demiyorum. Firmalar buna göre eti belli başlı işlemlerden geçiriyorlar. Yine de ben kesinlikle hazır kavurma almıyorum. Bu arkadaşın kavurmasını da bu nedenle merak ettim. Hastalıklı mı yoksa sağlıklı hayvanların mı etinden yapılıyor merak ettim.

Edit; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquallTr -- 10 Haziran 2015; 23:31:03 >

• SquallTr S kullanıcısına yanıt
    Konunun gıda olmasından ve sorunuzun pas geçilmesinden (istemli veya istemsiz) dolayı, ister istemez endişe ettim ve endişe edenler adına cevap verilmesini istedim.

Açıklayıcı mesajınız için teşekkürler.
  • quote:

Kavurmalar sağlıklı hayvan etinden mi yapılıyor? Yoksa sadece kavurma yapılmasına izin verilen hastalıklı hayvanlardan mı? Ona göre alayım diyorum da.

Merhaba arkadaşım kavurmalar sağlıklı hayvan etinden yapılıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin, bu arada verdiğin bilgiler içinde teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: icolie

Konunun gıda olmasından ve sorunuzun pas geçilmesinden (istemli veya istemsiz) dolayı, ister istemez endişe ettim ve endişe edenler adına cevap verilmesini istedim.

Açıklayıcı mesajınız için teşekkürler.

Merhaba arkadaşın sorduğu soru hakkında bilgim yoktu o sebepten firmayla konuştuktan sonra cevap verildi. Gecikmeden dolayı kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Merhaba arkadaşım kavurmalar sağlıklı hayvan etinden yapılıyor. Gönül rahatlığıyla alabilirsin, bu arada verdiğin bilgiler içinde teşekkürler.

Benim bildiğim, Türkiye'de sağlıklı hayvan etinden kavurma yapan firma olmadığı yönündeydi. Sonuçta günde binlerce hastalıklı hayvan kesiliyor ve bu hayvanların etlerinin yasal olarak kullanılabildiği tek sektör bu hazır kavurma sektörü.

Bilgilendirme için teşekkürler.

• Estağfurullah, bilgilendirmeniz için teşekkürler.
  • 50 TL de 10 TL kullanılabiliyor..
    Yalnız şöyle de bir durum var mesela yeni üyelikten 10 kaptınız bir de anlık ya da günlük indirim ile 10 tl daha kaptınız..Bunu 60 TL lik bir siparişte kullanıp 40 TL ödersiniz..
    Bu konuda da arkadaş 2 KG sucuğu 60 TL den satıyor.20 düştük 2 kg sucuk 40 TL ye geldi ücretsiz kargo ile...
    Ya da 1 kg kavurma aldınız 58 TL düştü 19 TL falan yine 40 TL civarına 1 kg kavurma aldınız..
    Ya da oldu da (ki bu aralar zor oluyor) maile günlük indirim geldi 10 tl,bir de anlık yakaladınız 10 tl,yeni üyelikten de var 10 tl etti 30 TL indirim.
    70 TL lik sepette 30 TL kullanıp 40 TL ödeyerek yararlanılabilir..

Umarım yardımcı olan bir açıklama olmuştur

bu arada sucuklar için detaylı fotolu incelemem konuda mevcut..Kavurma için de bir gönüllü arıyoruz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Benim bildiğim, Türkiye'de sağlıklı hayvan etinden kavurma yapan firma olmadığı yönündeydi. Sonuçta günde binlerce hastalıklı hayvan kesiliyor ve bu hayvanların etlerinin yasal olarak kullanılabildiği tek sektör bu hazır kavurma sektörü.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Türkiye'de hastalıklı hayvanı ebk toplar. Köylü ahmet amca mehmet amca bakmaz kim kavurma yapıyo kim sucuk yapıyo şu hasta hayvanı vereyim de kavurma olsun diye. Hayvan hastalandığı zaman gider satar ebk'ya hızlıca, bakar çorbasına. Ebk'nın mezbahasında çalışan tanıdığım var o anlatmıştı. Kasaplar işin ehli olduğundan hayvanın hasta olduğunu anlayarak dip fiyat vermesinden yada ticari ahlak gereği müşterilerine böyle bir ürün satmak istememesi nedeniyle piyasada bulunan bu tür hayvanlar genellikle ebk'ya gider. Bu mezbaha da çalışan komşumun iddiası idi. Şimdi benim ve bütün sakaryalıların gördüğü bir durumu paylaşayım. Bu anlattığım olay gazetelere yerel basına bol bol haber oldu. 3 - 5 yıl önce devlet büyük bir parti angus aldı. Bunlar şuan sakarya park'ın bulunduğu alana konuldu. Doğası gereği özgür olan kapalı yerde duramayan anguslar sürekli sağa sola koşarak bulunduğu yeri çamur haline getirdi. Kendi gübreleri çamur falan yinede durum iyiydi. Ardından yağan şiddetli yağmurla bulundukları yerde 1 - 1,5 mt su birikti ve suyu tahliye edemediler günlerce. Ardından suyun içinde hayvanlar hasta ölmeye basladı. Etrafa yüzlerce metre uzakta ki fabrikalara evlere öyle kötü koku yayıldı ki şilayet üzerine şikayet yağdı. Bu ölümler bu koku günlerce devam etti. Günlerden birgün bulunan alanda bulunan hasta ölmek üzere olan , ölen bütüüüün anguslar yok oldu. Şimdi sorum size hocam anguslar ne oldu? :)

• Sanırım, yiyenlere afiyet oldu :)
  • 2 kilo satın aldım.Satıcı ilgili.Satın alma sürecinde baya yardımcı oldu.Eğer sucukları da beğenirsem sürekli musteri olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hafiz83

50 TL de 10 TL kullanılabiliyor..
    Yalnız şöyle de bir durum var mesela yeni üyelikten 10 kaptınız bir de anlık ya da günlük indirim ile 10 tl daha kaptınız..Bunu 60 TL lik bir siparişte kullanıp 40 TL ödersiniz..
    Bu konuda da arkadaş 2 KG sucuğu 60 TL den satıyor.20 düştük 2 kg sucuk 40 TL ye geldi ücretsiz kargo ile...
    Ya da 1 kg kavurma aldınız 58 TL düştü 19 TL falan yine 40 TL civarına 1 kg kavurma aldınız..
    Ya da oldu da (ki bu aralar zor oluyor) maile günlük indirim geldi 10 tl,bir de anlık yakaladınız 10 tl,yeni üyelikten de var 10 tl etti 30 TL indirim.
    70 TL lik sepette 30 TL kullanıp 40 TL ödeyerek yararlanılabilir..

Umarım yardımcı olan bir açıklama olmuştur

bu arada sucuklar için detaylı fotolu incelemem konuda mevcut..Kavurma için de bir gönüllü arıyoruz...

teşekkür ederim.

• 3 kg sucuk aldım 61 tl ye iki gündür kargolamadılar, nasıl hızlı kargo bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

3 kg sucuk aldım 61 tl ye iki gündür kargolamadılar, nasıl hızlı kargo bu?

Kargo Gönderim Süresi :

En geç 5 iş günüdür

Sanırım bu gözünüzden kaçmış.
    Ama biz genelde 2 gün içinde gönderiyoruz. Sizin kargonuzda yarın gönderilecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: flood670

2 kilo satın aldım.Satıcı ilgili.Satın alma sürecinde baya yardımcı oldu.Eğer sucukları da beğenirsem sürekli musteri olurum.

Ne demek görevimiz, afiyet olsun.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.