Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.662
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ksogul

Yahu adam kıkırdak parçacıkları çıktı demiş iki kez de yazmış arkasından 5 tane adam da açıklama beklemiş ama satıcı bu postları görmezlikten gelip sonraki tarihli postlara teşekkür falan ediyor. Dalga mı geçiyorsunuz arkadaşım, adam orda kıkırdak falan diyor. İnsan ahali önünde bi açıklama yapar, iyi ki yorumları okumuşum vazgeçtim almaktan.

quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Orijinalden alıntı: privatum

Merhabalar,

Sanalpazar ilanınızdan 2 kg sucuk aldım. Fakat açtığımız ilk kangalın içinden kıdırdak veya kemik parçaçıkları çıktı.

Merhaba ilk parti sucukta bu sorun vardı ama daha sonra bu sorun hiç olmadi, ama siz var diyorsanız o tarafa araç geçtiginde 1 kangal göndeririz, telafi ederiz. Teşekkürler.

Arkadasdan kısın defalarca sucuk aldım sanalpazar indirimleri ilede cok hesaplı geldi hiçbirindede sorun cıkaracak bir sey cıkmadı ayrıca mesajları iyi okusanız arkadas o soruyu soran arkadasa cevap vermiş ve isterse 1 kangal da ücretsiz yollarım demiş daha ne yapması lazımdı acaba suclamadan önce biraz yapıcı ve olumlu olmak cokmu zor ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarigol45 -- 29 Mayıs 2015; 19:35:40 >

• Merhabalar,
    bende denemek için sivil sipariş verecem ama bu aklık indirim baş oluyor bilgi verebilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük indirim her gün geliyor ama anlık bi turlu olmadı oda gelse 3 kg sipariş vercem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitkilavuz

Günlük indirim her gün geliyor ama anlık bi turlu olmadı oda gelse 3 kg sipariş vercem.

Anlik indirimi her zaman vermiyor ama bazen ikisini birden veriyor. O zaman tam kombo oluyor.

• Bugün 6 kg sipariş geçtim. Artik sadece kendime değil is arkadaslarima da sipariş veriyorum. Arkadaslarda sucugu begendiler 2. Siparislerini istediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilk3r

Bugün 6 kg sipariş geçtim. Artik sadece kendime değil is arkadaslarima da sipariş veriyorum. Arkadaslarda sucugu begendiler 2. Siparislerini istediler.

Çok teşekkürler afiyet olsun.

• quote:

quote:

Bugün 6 kg sipariş geçtim. Artik sadece kendime değil is arkadaslarima da sipariş veriyorum. Arkadaslarda sucugu begendiler 2. Siparislerini istediler.

3kg sipariş geçtim PM belirtiğniz gibi Çarşamba günü bekliyorum Bol kazançlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

quote:

quote:

3kg sipariş geçtim PM belirtiğniz gibi Çarşamba günü bekliyorum Bol kazançlar

Çarşamba günü sende hocam

• İkinci defa siparişimide şimdi geçtim nezaman ulaşır?
  • Etler islami usule göre kesilmez ki hayvan islami usule göre kesilir.ve hala salam,sosis,sucuk yiyen mi var? çocuklara yedirmeyin bari :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciclista -- 8 Haziran 2015; 16:41:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiZoFReN_07

İkinci defa siparişimide şimdi geçtim nezaman ulaşır?

Çarşamba günü kargolayacağım arkadaşım
    teşekkürler.

• Kavurmalar sağlıklı hayvan etinden mi yapılıyor? Yoksa sadece kavurma yapılmasına izin verilen hastalıklı hayvanlardan mı? Ona göre alayım diyorum da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler sanal pazarda ne kadar indirim oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: riquelme76

beyler sanal pazarda ne kadar indirim oluyor

eskiden olsa 20 olurdu da artık 10 anca, kombo yapılmıyor. sucuğu sepete ve izlediklerime ekle saat 11:18-11.22 arası sitede sucuğu açıp 20-30snde bir f5 yap 10tl verir büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

eskiden olsa 20 olurdu da artık 10 anca, kombo yapılmıyor. sucuğu sepete ve izlediklerime ekle saat 11:18-11.22 arası sitede sucuğu açıp 20-30snde bir f5 yap 10tl verir büyük ihtimal

teşekkür ederim yarın sabah yapacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Babalar günü kampanyasıyla birleşmiyor mu anlık indirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzGüR-LüK -- 8 Haziran 2015; 21:43:01 >
  • ÖzGüR-LüK kullanıcısına yanıt
    birleşir. komboyu anlık+günlük için söylemiştim ben. şu an yeni üyeliğe 10 tl veriyormuş anlık veya günlük gelince 20 tl yapılabilir rahatça o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 8 Haziran 2015; 21:49:57 >
  • Kavurmadan alan,deneyen,fotolar atabilecek yok mu arkadaşlar aranızda?
    ayrıca babalar günü çekleri geldi Sanalpazarda..Açın bir yeni üyelik 10 TL Anlık ve Günlük ile de kombolayabilirseniz 20 30 TL ye varan indirimler oluşur
  • Sucukların son kullanma tarihi nedir acaba ? Bir öncekiler 15 haziran 2015 di...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Sucukların son kullanma tarihi nedir acaba ? Bir öncekiler 15 haziran 2015 di...

Merhaba s.k.t 30 ağustos 2015'tir. İlginiz için teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.