Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kg 81 lira yazıyor nasıl 61 e aldınız ???
  • Anlaşılan arkadaş 10 TL babalar günü indirimi+10TL de anlık indirim almış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundar

Anlaşılan arkadaş 10 TL babalar günü indirimi+10TL de anlık indirim almış.

evet 10tl babalar +10tl anlık
    sucuğu hesabınıza ekleyin
    ben sabah 10-11 arası 10tl indirim yakaladım.

61tl ye 3 kilo sucuk
  • Evet biraz önce bana da anlık indirim geldi ben de 3 kg ı 61 TL ye sipariş verdim :)
  • hocam pm atmıştım okudunuz ama cevaplamadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

hocam pm atmıştım okudunuz ama cevaplamadınız?

Cevaplandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaç defadır giriyorum hep 81 diyor siz nasıl 61 e kapattınız hayret ...
  • Alanlar yada konu sahibi baharat acılı mı?

• içinde SODYUM NİTRİT (E250) varmı bundan haber verin.
  • 2301412 sipariş kodum budur. 1 kg denemelik aldım bakalım. beğenirsek devam.
  • Anlık geldi.20 TL kuponla 2 kg daha sipariş verdim.
    Sipariş Kodu : 2301143
    Pazartesi yollanır herhalde.
  • DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Acı sevmeyen biri olarak bana fazla acılı gelmedi :)
  • Güzel mi beyler sucuk 3 kg sipariş edeyim diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: engink

içinde SODYUM NİTRİT (E250) varmı bundan haber verin.

E250 var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

E250 var mı?

Türkiyedeki tüm hazır kavurmalar, hastalıklı hayvanların etlerinin (ki üretici bu etlerin kilosunu 5 TL'ye zor satar) yasal yollardan işlenmesi ile oluşur. Bu arkadaş kavurmanın %100 sağlıklı hayvan etlerinden yapıldığını söyledi.

E250 malesef yediğimiz bir çok ürünün (özellikle et, şarküteri) içerisinde var. Malesef ki çok tehlikeli bir madde. Lezzet katmak için firmalarda bu maddeden vazgeçmek istemiyor. Özellikle ışıl işlem görmüş maddede bulunmaması imkansız. Yine de net cevabı satıcı arkadaş verecektir. Ama bence 'sordum E250 yokmuşşş' diyecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha once satici bu soruya cevap vermisti okumakta fayda var

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

quote:

quote:

E250 var mı?

Türkiyedeki tüm hazır kavurmalar, hastalıklı hayvanların etlerinin (ki üretici bu etlerin kilosunu 5 TL'ye zor satar) yasal yollardan işlenmesi ile oluşur. Bu arkadaş kavurmanın %100 sağlıklı hayvan etlerinden yapıldığını söyledi.

E250 malesef yediğimiz bir çok ürünün (özellikle et, şarküteri) içerisinde var. Malesef ki çok tehlikeli bir madde. Lezzet katmak için firmalarda bu maddeden vazgeçmek istemiyor. Özellikle ışıl işlem görmüş maddede bulunmaması imkansız. Yine de net cevabı satıcı arkadaş verecektir. Ama bence 'sordum E250 yokmuşşş' diyecek.

Bu 250 maddesi yönetmelikle konulması gerekli maddelerdenmiş, piyasadaki bütün ışıl işlem görmüş ne kadar marka varsa hepsi kullanıyormuş. Amaç işletmelerin değil resmi kurumların halkın sağlığını (ürünün bozulmamasi için) korumakmış.

- Ürünleri stokta çok tutmuyorum zaten belli günlere göre tansferler gerçekleşiyor. Büfeler, şarkuteriler, vs bu sebeple sürekli sirkülasyon var.

-Firmanın elinde kalan ürünleri gönderme gibi bir olay kesinlikle olamaz uzun zamandir bu firmayla çalışıyoruz sürekli taze yapıliyor elinde kalma olamaz catering ve oteller zaten tonlarca et alıyorlar.

-Evet ürünler yeni oluyor yani size gönderdiğim ürün en fazla 3 gün önce yapılmıştır. Zaten elinize alınca anlarsınız. Bazen ambalajlar fazla basılabiliyor ve bunları kullaniyorlar kendilerini uyardım etiketleme tarihlerine dikkat edecekler.

-Dediğim gibi yasal sınırın çok çok altında bu maddeyi kullanıyorlarmış.

-Son olarak ta içinden bu maddeyı çıkarıp diğer maddeleri kullanarak bana özel bile olsa yapamazlarmış, bu riski alamazlarmış.

Daha önce cevap verildi zaten bu soruya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SquallTr

quote:

quote:

E250 var mı?

Merhaba arkadaşım konuya açıklık getirelim gerçi bundan bahsettik ama sanirim okumamişsiniz yada gözünüzden kaçmış.

Coşkun, namet, maret, pınar, beşler vb. Aklına gelen bütün markalarda bu madde ooduğu gibi bizim sucukta da var.

Türk Gıda Kodeksi Et ve Et Ürünleri Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir.

Gelelim kavurmaya arkadaşım ısrarla hastalikli hayvanlardan bahsediyorsun ya yanlış kişilerle çalışmışsin yada yanlış bilgiler öğrenmişsin. Senin tezinden yola çıkalim bir hayvandan kavurmalık 150 ile 200 kilo arası et çıkar. Türkiyedeki kavurma tüketimi en son 200 ton filandı (doğrusuna bakar söylerim) kaba taslak rakamla 2500 hastalikli hayvan demek oluyor yanlış olmasin seninvtezine göre gidiyorum tabiki de böyle değil.

Şimdi hastalıklı hayvanlardan kavurma devlet kontrolunde tabiki yapılıyor. Ama ihaleyle yılda birkaç kez bu ihaleyi de büyükbaş şirketler diyeyim marka vermeden hemen alıyorlar.

Kısaca bu hastalikli rakam 200 ton degil en fazla fazla hadi diyelim 20 ton bilginize. Son olarak bizim etlerimizde hiçbir şekilde ve hiçbir şekilde hastalıklı hayvan eti yoktur.

Arkadaslar direk fabrikanin agzindan yazdim.
    Tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Daha once satici bu soruya cevap vermisti okumakta fayda var

teşekkürler.

• Fotoğraf Kayseride sucuk,pastırma dükkanlarından...Piyasada 30 liradan aşağı bulunmayan sucuklar buralarda nasıl 18-23 liradan başlıyor? Bunların içeriğinde ne ararsan var mı yoksa aldığımız sucuklardan farkı yok mu ?

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.