Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanalpazarda sipariş iptali yapıldığında para kaç iş gününde kredi kartına yatıyor bilgisi olan var mı acaba?
  • Arkadaşlar sucuk değişimi yaptılar kendilerine çok teşekkür ederim konu ile ilgilendikleri için bol kazançlar diler hayırlı ramazanlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sucuklarda dün geldi. Hakan T. Adına Sakarya'ya. Kargo sürecinde ve sonrasında Aytaç bey inanılmaz ilgiliydi. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Sucuğun kalitesine gelince; ben beğendim. Lezzeti baharatı,tipik afyon sucuğu. 7 kişilik bi aileyiz beğenmeyen çıkmadı herkes afiyetle yedi. Ramazanlık almak isteyen yada firma ile ilgili
    tereddüte düşen arkadaşlara tavsiye ederim. Satıcıyada hayırlı işler dilerim.

• Kalabalık bir aile olduğumuz için ilk siparisim ve 6 kg sipariş veriyorum. Yorumlara bakarak alacağım ancak şu koku olayi ve çabuk bozulma olayi beni de dusunduruyor. Inşallah sikintisiz bir alışveriş olur

• KArgom gelmek üzere. Bozulmaması için vakumlanmış.

Sucuğu poşette veya vakum ile dolaba koymayın.
  • Arkadaşlar özür dileyerek herkese cevap veremiyorum inanılmaz yoğunuz istanbul ankara hariç vakum yaptırmaya çalışıyorum ama ramazandan dolayı vakum da bile sıraya giriyoruz. Hakkınızı helal edin herkesin ürününü yetiştirmeye çalışıyorum. Hayırlı ramazanlar.

Not: Vakumları yetiştirmek için hızlı yapıyorlar lütfen kargo geldiğinde vakum poşetlerinden çıkartın, buzdolabında saklayın. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 18 Haziran 2015; 12:12:06 >
  • bir gün kargoda kalsa acaba bozulur mu sucuk malum havalar sıcak
  • deltadex kullanıcısına yanıt
    7 iş günü.Taksitle aldıysanız taksit taksit yapılabilir.
  • yalnizkimse Y kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgilendirmeniz için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hırsız_Yavuz

bir gün kargoda kalsa acaba bozulur mu sucuk malum havalar sıcak

Merhaba bozulma olmaz sadece yumuşama ve terleme yapar.

• sucuk yada kavurma alacak olan varsa yarım saat gecerli sanalpazar 21,92 TL hesap var isteyene verebilirim

edit: hesap verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasmoon -- 20 Haziran 2015; 19:04:10 >
  • Sipariş Kodu : 2315408

kalabalık aileyiz 2 kilo deneme amaçlı aldık güzel çıkarda devamı gelir inşallah

yaz şartlarına göre güzel paketler seniz sevinirim her zaman evde birileri olmuyor da.
  • Ben 1kg kavurma almıştım ve teslimatı yapıldı. Ben çok beğendim. Fiyatıda sanalpazar kuponuyla beraber baya uyguna geldi. Hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederim. Hayırlı işler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sucukları parça parça önce kağıt havluya sarıp sonrasında da streç film ile sarıp buzluğa atmıştım..
    tüketecek kadarını geceden altkata koyuyoruz ama sucukta dış kılıfta koku oluşuyor ve yapış yapış oluyor..Bende mi bi hata var yoksa sucukta mı çözemedim..
    yerken sıkıntı yok ama lezzet olarak,sadece koku oluşması sıkıntım..
    bir de yok mu hâlâ kavurmadan alan,deneyen arkadaş..2 foto göreydik

• hafiz83 kullanıcısına yanıt
    Ben sucukları direk streç filme sarar öyle buzluga atarım. Sonra çıkartır buzluyken dilimlerim. Azcık zor oluyor kesmesi ama daha düzgün de oluyorlar.
    Hiç bahsettiginiz tarz bir sorun olmadı.

Açıkçası ben buradan sucuk almadım hiç. Gimdes sertifikası olduğu için sadece aluçdağı'na güveniyorum. Ama sizin sucuklarda da sorun olacağını sanmam bu yöntemle.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

Ben sucukları direk streç filme sarar öyle buzluga atarım. Sonra çıkartır buzluyken dilimlerim. Azcık zor oluyor kesmesi ama daha düzgün de oluyorlar.
    Hiç bahsettiginiz tarz bir sorun olmadı.

Açıkçası ben buradan sucuk almadım hiç. Gimdes sertifikası olduğu için sadece aluçdağı'na güveniyorum. Ama sizin sucuklarda da sorun olacağını sanmam bu yöntemle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androgate

Ben 1kg kavurma almıştım ve teslimatı yapıldı. Ben çok beğendim. Fiyatıda sanalpazar kuponuyla beraber baya uyguna geldi. Hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederim. Hayırlı işler...

Ben teşekkür ederim, afiyet olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Orijinalden alıntı: Androgate

Ben 1kg kavurma almıştım ve teslimatı yapıldı. Ben çok beğendim. Fiyatıda sanalpazar kuponuyla beraber baya uyguna geldi. Hızlı kargo için ayrıca teşekkür ederim. Hayırlı işler...

Ben teşekkür ederim, afiyet olsun.

Aytac eyup e bi turlu ugrayamadin...

• Gelen vakumlu poşet lerle derin dondurucu ya atıp ihtiyaç oldukça çıkarsak (çiğköfte lerde yaptığımız gibi) sorun olur mu acaba? Malum, ramazan. Kahvaltı yok, o kadar kangalı tüketmek zaman alacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ray2

Gelen vakumlu poşet lerle derin dondurucu ya atıp ihtiyaç oldukça çıkarsak (çiğköfte lerde yaptığımız gibi) sorun olur mu acaba? Malum, ramazan. Kahvaltı yok, o kadar kangalı tüketmek zaman alacak

vakumlu poşetle gelmedi bana bugune kadar ama öyle geliyorsa 2 ye bölüp buzluga koyun yada gazateye sarıp 2 ye bölüp buzluga koyun duruma göre çıkarın değilse çok kuruyor yenmeyecek hale geliyor
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.