Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bizim burada af buyurunda eşşek kalmadi diyor köylüler

Hocam etin kilosu belli sizce 18-23 e satilan sucukta ne kadar et varir yada o et ne etidir? Vardir bi hile o işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajı tekrar okuyun isterseniz @ank_yer_6

Soya fasulyesi, tavuk eti,sakatat vardır muhtemelen.Aslında fiyat olması gereken fiyat.Sonuçta üreticiler etleri piyasa fiyatı üzerinden almıyor :)@liberty_15
  • Merhabalar,

Ben de sucuk siparişi vermeyi düşünüyorum da aklıma bir soru geldi. Ürünlerinizde monosodyum glutamat kullanıyor musunuz acaba?
  • Konuyu görünce gittim biraz yedim de sucuk güzel sarımsak tadı falan gelmiyor ağza yağı da iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ÖzGüR-LüK

Konuyu görünce gittim biraz yedim de sucuk güzel sarımsak tadı falan gelmiyor ağza yağı da iyi.

• Tekrardan 1 kg sipariş verdim az önce .

• Geçen hafta çarşamba akşam 18:30 geldi getiren arkadaş sucuklar sabahtan beri araçta buzdolabına koyun dedi ancak bugün baktım sucuklar leş gibi kokuyor ve kuf içinde geldiği gün bir parça tattım değişik gelmişti tadı kendi kendime biraz dursun dolapta kendine gelir dedim ancak sucuklar sucukluktan çıkmış tahminim tüm gün araç içinde sıcaktan bozulmaya yol açtı telafisi nasıl olacak şimdi ?

• iyice pişirip yiyin, bişey olmaz.
  • Buzdolabına koyarken poşetin içinde koymayın küflenir kestiğiniğiz kısma alüminyum folyo geçirin sucuk böyle nemli kalmıyor ve kuruyor bu sayede de küflenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafemolasi

Geçen hafta çarşamba akşam 18:30 geldi getiren arkadaş sucuklar sabahtan beri araçta buzdolabına koyun dedi ancak bugün baktım sucuklar leş gibi kokuyor ve kuf içinde geldiği gün bir parça tattım değişik gelmişti tadı kendi kendime biraz dursun dolapta kendine gelir dedim ancak sucuklar sucukluktan çıkmış tahminim tüm gün araç içinde sıcaktan bozulmaya yol açtı telafisi nasıl olacak şimdi ?

3 kg sucuk aldım cumartesi sabahı aras kargo gelmiş bulamamış bizi satıcı arkadaş saat 3 te uyandırdı beni gidin kargonuzu alın diye yoksa kokar dedi. Sanırım böyle olabileceğini biliyordu. İlgisine tekrardan teşekkür ediyorum buradan.

• quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905

Buzdolabına koyarken poşetin içinde koymayın küflenir kestiğiniğiz kısma alüminyum folyo geçirin sucuk böyle nemli kalmıyor ve kuruyor bu sayede de küflenmiyor.

Poşette değil firmanın sarmış olduğu kağıtta sarılı kufu hallederizde koku olayı kotu aynı zamanda marketten almıştım ona birşey olmadı onu tukettiğimizden bunlara bakma olmadı dolapta koku yayılınca gorduk

• quote:

quote:

Geçen hafta çarşamba akşam 18:30 geldi getiren arkadaş sucuklar sabahtan beri araçta buzdolabına koyun dedi ancak bugün baktım sucuklar leş gibi kokuyor ve kuf içinde geldiği gün bir parça tattım değişik gelmişti tadı kendi kendime biraz dursun dolapta kendine gelir dedim ancak sucuklar sucukluktan çıkmış tahminim tüm gün araç içinde sıcaktan bozulmaya yol açtı telafisi nasıl olacak şimdi ?

3 kg sucuk aldım cumartesi sabahı aras kargo gelmiş bulamamış bizi satıcı arkadaş saat 3 te uyandırdı beni gidin kargonuzu alın diye yoksa kokar dedi. Sanırım böyle olabileceğini biliyordu. İlgisine tekrardan teşekkür ediyorum buradan.

Bana getiren kargo değil kendi araçlarıyla teslim ettiler teslim eden arkadaş hemen dolaba koyun dediği gibi yaptık sanırım araç içi sıcaklık ve hava sıcaklığı sucuğu bozdu arkadaş konu ile ilgileneciğini ümit ediyorum

• quote:

quote:

quote:

Bana getiren kargo değil kendi araçlarıyla teslim ettiler teslim eden arkadaş hemen dolaba koyun dediği gibi yaptık sanırım araç içi sıcaklık ve hava sıcaklığı sucuğu bozdu arkadaş konu ile ilgileneciğini ümit ediyorum

İlgilenirler hocam ama bence sizde sıkıntısız taraflarını yemeye özen gösterin varsa sıkıntısız tarafı.

• ayın 12 sinde aldığım 3 kilo ürün hala kargo bekleniyor yazıyor.
  • Bende 12 sinde 2 kg aldım. Hala kargolamadı.
  • Bugun ikinci siparisim elime ulasti. Sucugun tadini bu sefer daha cok begendim..
    Kargo dun yola cikti ve bu aksam ustu elime ulasti, olabilecek en hizli teslimatti ama hava sicakligi urunu kotu etkilemeye baslamis, bozulma emareleri gordum. Manisa bugun 36-37 derece sicaklik vardi bu sicakta etkilenmemesi mumkun degil zaten. Eger 1 gun daha gec teslim edilseydi urunun tuketim sansi kalmazdi. Nacizane tavsiyem siparis verenler bulunduklari yere kargo teslim suresine iyi hesap etsinler ve gerekirse subeden teslim alsinlar derim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlgilenirler hocam ama bence sizde sıkıntısız taraflarını yemeye özen gösterin varsa sıkıntısız tarafı.

Koku çok kotu yenmeyecek durumda bu kadar çabuk nasıl bozulur anlamıyorum çoğu yerde sucuk dışarda duruyor kasapta satıyorlar bizim burda cama asmış duruyor

• Aman hocam bizim gönderilmeyen siparişleri bol buz aküsü ile falan gönderinde bozulma olmasın.Havalar sıcak bazı arkadaşlar bozulma emareleri görünüyor demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 17 Haziran 2015; 0:30:01 >
  • Küflenme benimde başıma geldi kokuda vardı.Aytaç Bey ile iletişime geçip fotoğrafları gönderdim.Sıkıntı olmadığını limonla temizleyip buzdolabına koymam gerektiğini söyledi.
    Limonla silip,küf çıkınca suyla yıkadım sonra kuruladım ve buzdolabına koydum 2 saat sonra sucuklar olması gerektiği gibiydi.
    1 kangalı bitirdim tadı güzel ve hala yaşıyorum

• Ayin 12sinde verdigim siparise 13. De mesaj yazmislar. 17sindeki kargoya yetistirmeye calisacagiz diye.
    gec olsun, guc olmasin. Bildikten sonra beklerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.