Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.641
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

ürünüm elime geçti kokuları ilk aldığımdan daha cezbedici

yalnız aytaç bey 3kg sucuğu tarttım 2 kilo 790 küsür gram çıktı.Eminim doğru tartmıştırsınızdır ama yine de söyleme gereği duydum.Bilginiz olsun.Sıkıntı bende de olabilir.

Sucuklar yaş, gün geçtikçe kuruyup düşer gramajı.

2 günde 250 gr fark etmez herhalde.Kaldı ki gelen ürünler o kadar da kuru değil zaten bilgi amaçlı söyledim.

quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

3kg da kaç tane kangal çıktı

9 kangal çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knoxville -- 19 Aralık 2015; 12:21:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

ürünüm elime geçti kokuları ilk aldığımdan daha cezbedici

yalnız aytaç bey 3kg sucuğu tarttım 2 kilo 790 küsür gram çıktı.Eminim doğru tartmıştırsınızdır ama yine de söyleme gereği duydum.Bilginiz olsun.Sıkıntı bende de olabilir.

Sucuklar yaş, gün geçtikçe kuruyup düşer gramajı.

2 günde 250 gr fark etmez herhalde.Kaldı ki gelen ürünler o kadar da kuru değil zaten bilgi amaçlı söyledim.

quote:

3kg da kaç tane kangal çıktı

9 kangal çıktı.

Yeni yapılıp gönderilmiş sucuksa farkeder. 3 kilodan söz ediyoruz. Evde sucuk yapmıştık o yüzden net konuşuyorum çok rahat gider 3 kilodan o kadar.

• Sipariş Kodu: 42675037 Sanalpazar 5. siparişim, çok memnunum, teşekkürler.
  • Geçen sene 6 kangal aldım. Dün 10 kangal daha aldım. 10 kangal daha alsam mı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesapligida.com kullanıcısına yanıt
    sanal pazar 10 lira verdi bende hemen sipariş geçtim 2618870 şipariş kodum daha önce sizden alışveriş yapmıştım kargom 3-4 günde geliyor soklayıp gönderirseniz bide buz aküsü koysanızda olur buralar soğuk ama yinede tedbirli olalım
  • arkadaşlar bundan 15/20 sene önceki yediğimiz sucukların tadı varmı kokusu felan nasıl
  • Hocam gittigidiyorda 100 tl lik bir paket yapsanızda çeki kullanabilsek.
  • BÜNYANLI38 kullanıcısına yanıt
    Merhaba 3 kg sucuk ve 500 gr çecil peyniri alınca 100 tl yapıyor ve kampanyadan faydalanabiliyorsunuz.

merhabalar...

gittigidiyor'dan 3 kg sucuk + 500 gr çeçil peynir ile siparişi verdim. iki ürünüde tek pakette ücretsiz kargo ile gönderirseniz memnun olurum. Bol kazançlar..

Satış Kodu: SC13397226 - SC13397227
    mesaj attığımda yoktu sanırım.
  • BÜNYANLI38 kullanıcısına yanıt
    Evet yoktu birkaç saat önce süresi dolmuş ilanı yeniledim. Tesekkurler.

• ugurgrbz kullanıcısına yanıt
    Sucukla beraber alındığında ücretsiz kargo oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesapligida.com

quote:

büyük heyecanla 4kg lık ilanın tekrar aktif olmasını bekliyorum 3x4kg alacağım farklı kategori adla ilan açsanızda olur.
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/kilinchan-afyon-sucuk-vakumlu-ambalaj-4-kg-200328741

http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/kilinchan-afyon-sucuk-4-kg-vakumlu-200627578

Teşekkürler...

merhaba gg. üzerinden sipariş verdim, sucuklar nereden geliyor afyon mu yoksa istanbul? şuan memleketteyim (Hatay) eger istanbuldan geliyorsa sucuk bozulma endişelendiriyor,lütfen soğuk kalacak biçimde özenle paketlemenizi rica ederim eğer bozulma vs. olursa istanbul daki adrese yönlendireyim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• imhiret kullanıcısına yanıt
    Merhaba aralık ayındayız kargoda 1 hafta beklese bile problem olmaz. Hataya gönderdikten sonra 2. Gün sizde olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 20 Aralık 2015; 1:23:55 >
    pz.tesi gönderirsiniz umarım.teşekkürler. gg mesajlara bakmıyorsunuz sanırım,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba gittigidiyor üzerinden 4 kg sipariş verdim. İlk kez sipariş veriyorum umarım pişman olmam. Pazartesi yollarsanız sevinirim. Ayrıca Antalyada yaşıyorum ürünlerin bozulmaması için buz aküsü koyarsanız sevinirim. 4 kg aldım ürünlerin gramajına da dikkat edip yollarsanız iyi olur. Teşekkürler
    Hocam az önce gg den 3+3 kg sucuk sipariş verdim.kargolarken sucukları kutuya 3+3 kg olarak koyarsanız çok iyi olur.çünkü iki arkadaş aldık.kargo gelince uğraşmayalım bölüşmek için.

• 17 aralık perşembe günü kargoya verildi sucuklar hala kargonun deposunda sıcak sıcak uyuyor,bu kargodan vazgeçmeniz lazım,böyle hizmet anlayışı olmaz çok tepkiliyim,bu sucuklar kesin bozulmuştur...
  • pm ile soru soruldu. cevap bile verilmedi .
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.