Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.603
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda yüzsüzler olduğu kadar işini iyi yapanlarda var.....
  • SC13465471 - SC13465472

Siparişler numaralarıdır , inşallah yorumlardaki gibi güzeldir sucuklar şimdiden herkese afiyet olsun
  • Yeni alacaklar için acizane bir kaç yorum yapayım. Lezzet olarak bir çok markalı sucuktan lezzetlidir. Çok yağlı bir sucuk değil. Ama oldukça taze olduğu için yas sucuk. Ben öyle sevmediğim için 2-3 gün asarak kurutuyorum. Yaklaşık %25 kayıp oluyor. Daha sonra buzdolabı poşeti ile buzluğa atıyorum. Bir gece önceden kangali indiriyorum. Çok da güzel oluyor. 2 kişilik bir aileyiz. 10 kangal aldım. Tekrar alsam mı düşünüyorum. Siz de alın tekrar tekrar alacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cegabo85 kullanıcısına yanıt
    Yaş yemek mi daha iyi yoksa kuru olarak mı ?

Balkona assam sıkıntı olur mu , kuşlar filan
  • Bugün de akşam oldu bizim sucuklardan haber yok,kargonun deposunda sıcak sıcak uyumaya devam ediyorlar,bu aras kargo kadar sorumsuz bir kargo görmedim atalalarımız boşuna dememiş ucuz etin suyu yavan olur(kargo için kullandım) diye

an itibarıyla sucuklar geldi,aytaç bey'e teşekkürler sucuklar güzel gibi ama aras kargoyla bir daha almayacağımı da belirtmek isterim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 21 Aralık 2015; 18:04:35 >
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    YK' nun eline su dökemezler hocam, İstanbul - İzmir kargomu 6 gün her sabah dağıtıma çıkartıp akşam şubeye geri götürdüler. Ne telefonlara cevap verdiler ne müşteri hizmetleri....
  • hesapligida.com kullanıcısına yanıt
    cumartesi şipariş geçtim hadi gün içinde göndermedin haftasonu diye
    bugun yan pazarteside kargoya çıkmamış şimdiki bahaneniz yeni ürün çıkacak onlarımı göndericekmi diyorsunuz tabiki bu benim varsayımım
  • egridereli kullanıcısına yanıt
    hocam bu işler bölgeden bölgeye değişiyor, ben 2 ilde devamlı kullanıyorum kargoları. illerden birinde yurtiçi kargo geldikten sonra ki gün dağıtıma çıkarıyor akşam 5-6 gibi getiriyor o zamanda, aras ise geldiği gün 10-11 gibi getiriyor. diğer ilde yine aras sabahtan getiriyor yurtiçi de öğlen getiriyor. sürat'ı falan yazmıyorum bile o tamamen sorunlu bir kargo yani aras kullandığım 2 ilde de daha iyi, benim bildiğim türkiye genelinde de durum böyle yurtiçi çok kötü son zamanlarda. eğer sizin bölgede ki aras iyi değilse gelmesini beklemeden direk şubeden alın derim, satıcılar belli bir kargo firması ile anlaştığı için diğer firmalarla göndermeleri pahalı oluyor onlar için, alıcı öderse başka kargo ile yolluyorlar anca.
  • kargo işi tamamen şans ya.bizim burada ups aras iyi çalışıyor.Arada mng ve yurt içi sapıtıyor.Hele yurt içi kargo açık adrese vermeme rağmen sokağa girip eve çıkmaya üşenir kargo.Almaya gittiğim de de abicim o aradan girecektim çıkmaz sokaktır diye girmedim ondan şubeye geri geldi kargonuz diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

ürünüm elime geçti kokuları ilk aldığımdan daha cezbedici

yalnız aytaç bey 3kg sucuğu tarttım 2 kilo 790 küsür gram çıktı.Eminim doğru tartmıştırsınızdır ama yine de söyleme gereği duydum.Bilginiz olsun.Sıkıntı bende de olabilir.

evet sıkıntı sizin terazide de olabilir bugün 3 kg sucuğu teslim aldım ve elektronik bakkal terazisinde tarttım 3.250 gr geldi,üstelik 4 gün sonra teslim almama rağmen, mümkün olduğunca fazla koyuyor aytaç bey,bu yüzden teşekkürler...
  • ÇİFTLİK DİLİM KAŞAR PEYNİRİ VAKUMLU AMBALAJ

http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/ciftlik-dilim-kasar-peyniri-vakumlu-ambalaj-201154343

http://www.sanalpazar.com/ciftlik-dilim-taze-kasar-peyniri/i-58063597

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 22 Aralık 2015; 7:12:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gittigidiyor dan 3 kg sucuk artı yarım kilo peynir aldım, bakalım nasıl olacak
  • Geçen hafta Aytaç beyden 3 kg sucuk almıştım 1 kg arkadaşıma verdim. Geri kalanı biraz yaşlık hissettiğimden balkona -kolisi ile- koymuştum, dün çıkardığımda maalesef sucukların dışında küflenme tespit ettim. Aytaç beyi arayarak görüştüm sağolsun çok ilgilendi ve yardımcı oldu. Koli içerisinde olduğunda havasız kalmış sanırım. Balkon olayını ben yanlış anlamışım Ben kaynaklı bir hatamdan dolayı Aytaç bey tekrar sucuk gönderiyor, kendisine teşekkür ederim. Siz siz olun balkona koyacaksanız çamaşır asar gibi havadar bir konuma asın yoksa benim gibi kafanızı duvara vurursunuz.
  • 18.12.2015 Sanalpazardan 3 kg sipariş verdim. Sipariş Kodu: 2618210 Kargo Bekleniyor

• Kırşehir'den 3. siparişimizi verdik.

Daha öncekiler gibi aynı kalitede olursa memnun oluruz.
  • Kargoların neden geç kaldığını öğrenebilir miyiz ?
  • sucuklar iyi gibi yorumlardan ama kargo problem galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmanken

sucuklar iyi gibi yorumlardan ama kargo problem galiba

Evet bende biran düşündüm sipariş vereyimmi diye ama,son sayfalardaki kargolamaların gecikmesi olayı falan caydırdı beni.Firma ilgilisininde kargo problemlerine cevap vermeyi aksatması şık olmamış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

Yaş yemek mi daha iyi yoksa kuru olarak mı ?

Balkona assam sıkıntı olur mu , kuşlar filan

Ben kuru daha çok seviyorum. Yas olunca Doğramasi bile zor. Civik duruyor. Balkona asma bence gunes gorurse oralari pisiyor. Disi yaglaniyor. Rutubetsiz direk gunes görmeyen bir yere 3 gun asmani tavsiye ederim.

• akonay kullanıcısına yanıt
    Merhaba kargolar normalde 1 günde gönderiliyor ama yılbaşı ve e ticaret sitelerinin kampanyaları sebebiyle talep arttığından dolayı 3 gün içinde gönderim olmuştur. Konuyu en baştan incelediğimizde ve sitedeki yorumlara baktığınızda özellikle hızlı kargonun öne çıktığını görebilirsiniz. Şuan için kargo problemimiz yoktur. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 23 Aralık 2015; 14:00:28 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.