Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim de bugün 3+3 kg sucuklarm geldi.bu ikinci siparişim. 3 kg sunu bizim kayınpedere aldım. sucukları tadınca bu afyon sucuğu demiş.kendisi de zaten bolvadinli. sanırım bundan sonra aboesi olacak bu sucukların.

üstadım bu sucukları sardığınız kağıtlardan çıkarmadan kutuda balkonda bekletsek bişi olur mu? balkon güneş görmüyor ve malum kış olduğu için çok soğuk (yalvaç)

2- ben direkt buzluğa atmasam da iplerinden yukarıdan aşağıya doğru assam olur mu balkona?ne kadar bekler balkonda?
  • hocam bende deneme amaçlı 1 kg sanal pazar üzerinden sipariş verdim. Yaş değilde biraz daha kuru sucuk varsa elinizde ondan tercih ederim. Sipariş numaram 2625568
  • liberty_15 L kullanıcısına yanıt
    Pm cevaplandi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucuklar mükemmel çıktı

• Karqasa kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler afiyet olsun...
  • Gittigidiyor'daki 30 TL kampanyası hangi bankadan dı ve hâlâ devam ediyor mu?
    Cevap verecek arkadaşa şimdiden teşekkürler.
  • acosan kullanıcısına yanıt
    vodafone'un akıllı cep telefonu uygulaması (adı avantaj cepte) yüklenince
    kurulumda belirttiğin vodafone hatta (bu hattın uygulamanın yüklü olduğu telefonda kullanılıyor olması önemli değil, yeter ki bir vodafone numarasına gelecek sms deki kodu girebilin)
    gönderilen sms konfirmasyonu ile uygulama çalışıyor ve gittigidiyor hesabım > kod tanımlamadan gittigidiyor hesabınıza çıkan kodu tanımlıyorsunuz, alışverişte de bu kodu kullanıyorsunuz.
  • kaşar peynirinin tadı nasıl arkadaşlar
  • yılbaşında sucuk indirimi bekliyorz sayın satıcı
  • Arkadaşlar neredeyse 1 senedir arkadaştan sucuk almaktayım. toplamda 40-50 kilo almışımdır. (arkadaşlarım ve ailem içinde aldım) şimdiye kadar beğenmeyen çıkmadı. özellikle yazın mangalda çok kullandık. buzlukta 3-4 kangal var. sanalpazar 20tl denklersem 3kilo daha stoklamayı düşünüyorum. gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. ürün lezzetli.
  • Merhaba tek başıma yaşıyorum, bu kadar sucuk epey fazla duruyor. Bunların uzun süre saklanabilme koşulları hakkında bilgi verebilir misiniz ?
  • Merhaba alışverişiniz için teşekkürler umarım ürünlerimizden memnun kalırsınız.
    Sucukları bir kangalı 2 veya 3 eşit parçaya bölerek buzdolabı poşetleriyle derin dondurucuda rahatlıkla saklayabilirsiniz. Sucukları çıkardığınızda ilk gunku tazeligini koruyacaktır.
    Afiyet olsun...

• ademtulu kullanıcısına yanıt
    Adem hocam güzel yorumun için teşekkürler...

• hesapligida.com kullanıcısına yanıt
    aytaç bey kargo sorunu çözmek için teker teker arıyordu benide aradığından sonra kurye getirdi buralarda hava don çok soğuk sucuklarda iyi geldi bu yüzden
    2kg şipariş ettim geçen cumartesi dün elimdeydi 2kg bende 5 (normali 6 denmişti ) kangala tekabül etti tarttım 2022 gr(yaş) geldi tek sorun çok yaş sucuğu iki parmağın arasında bastırınca parmak uçları çok hafif içeri geçiyor ben 2 kangalı astım mutfağa köy havası oldu
    soruma gelecek olursak 2sini astım diğer sucukları derindondunrucuya atsam oda kururmu yoksa çıkartınca yine mi yaş gelir bu arada son kullanma tarihleri 8 nisan 4-5 sefer aldım son kullanma tarihleri çok yakındı ama ben derin dondorucuya koyduğum için bozulmuyordu hatta bir ara sucuklu yumurta yapmak için çıkartım biraz beklettim yinede çok donuktu bıçakla keserken parmağımı kesmistim tad konusuna gelince daha denemedim eski sucuklar damak zevkime uyuyordu umarım fabrika tadını bozmamıştır sucuğu asarken elime çemen ve sucuk kokusu sinmişti kurumasını bekliyorumbakalım

edit : eski alışverişlerimde sucuğun yanında azda kavurma almıştım şimdi yeniden 1kg geçtim asıl beklediğim kavurma bakalım
    aynı zamanda aytaç bey hesaplıgıda da hesaplı pastırmalarda bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyhead -- 25 Aralık 2015; 8:32:13 >

• Üstad dün gece sipariş verdim bugün yarın kargolarsanız sevinirim

• 2. siparişi gectim GİTTİ GİDİYOR Satış Kodu: SC13603837

4 KİLO 90 tl ye geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

2. siparişi gectim GİTTİ GİDİYOR Satış Kodu: SC13603837

4 KİLO 90 tl ye geldi

90 TL çok iyi almışın.

Nasıl oldu anlatsana
  • PASTIRMA BEKLERİZ

İlk alacak olan benim , yumurtalı pastırma , ekmek arası pastırma , yemekte pastırma

PASTIRMA İSTİYORUM...
  • Vodafone Avantaj cepte uygulamasını indir GİTTİGİDİYOR a özel 100/30 tl indirim veriyor
  • crazyhead kullanıcısına yanıt
    Merhaba alışverişiniz için tekrar teşekkürler, sucukları 12 saat balkonda bekletseniz yeterli sonrasında bir kangalı üçe bölerek derin dondurucuda saklayabilirsiniz. 8 nisandı sanırim size gönderdiklerimin son kullanma tarihi ama derin dondurucuya koyduğunuz zaman otomatik 3 ay daha ekliyorsunuz.

Son olarak pastırma için çok talep var ama sattığımız ürünün hem kaliteli hemde lezzetli olması gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor en yakın zamanda diyelim inşallah.

Birde arkadaşlar %40 gerçek meyve oranına sahip (kolay bulamazsınız) reçel olacak çok yakında...
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.