Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hesapligida.com

Arkadaşlar merhaba;
    29.12.2015 itibariyle verilen siparişler yılbaşından sonraki gün kargoya verilecektir. Bilginize

Hocam 27 sinxe verdiğim sipariş hala kargolanmadi. Sorun ne acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komikadam

SC13661126 SC13661127

Hocamm siparişleri verdim kargo bekliyorum. Vakumlu gelecek degilmi? aci secenegi varsa yarisi aci yarisi normal olursa sevinirim

??

• komikadam kullanıcısına yanıt
    Merhaba alışverişiniz için teşekkürler. 27 Aralık tarihi ile bekleyen sipariş gözükmemektedir. Ürünleriniz büyük ihtimalle Kargo'ya verilmiştir Lütfen bana Sanalpazar ya da GittiGidiyor kullanıcı adınızı yazar mısınız

• satıcı gayet ilgili fiyatta kaliteye göre ucuz birde bundan sonra devamlı müşterinizim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesakin95

satıcı gayet ilgili fiyatta kaliteye göre ucuz birde bundan sonra devamlı müşterinizim hocam

Çok teşekkürler, inşallah hocam.
  • Arkadaşlar merhaba;
    29.12.2015 itibariyle verilen siparişler yılbaşından sonraki gün kargoya verilecektir. Bilginize
  • Sanalpazar'a ilk defa üye oldum 10 tl sanal para verdiler. Sonra mail gelmiş bu ürünlerden alırsanız 10 tl para tanımladık diye sonra bakmak için tıkladım 1 saat içerisinde harcamak koşuluyla 10 para daha yüklendi :)) Ben de 65 liralık 2 kg sucuk ürününüzü 36 liraya almış oldum (29 puan kullandırdı maksimum), umarım lezzetli ürünlerdir. Zaten ben gıda analiz labaratuvarında çalıştığım için analizini yapacağım. Yalnız ben kargo adresini işyerim olarak verdim, yani işe en erken pazartesi geleceğim o yüzden ürünümün kargoya pazartesi verilmesini talep ediyorum sipariş kodum 2635752 (Antalya)
  • EN KISA ZAMANDA LİNKLERİ EKLEYECEĞİM ARKADAŞLAR...
    HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...
  • hocam sanalpazar dan 3 kilo sipariş geçildi full acılı olan varsa ondan gonderebılırsın. kangallar kucuk olursa guzel olur. Sipariş Kodu : 2636667
  • Herhal 15. siparişim falan olmuştur:) 3kilo sipariş geçtim Aytaç Hocam. adresi iş yeri adresi verdim oraya yollarsın bu sefer sana zahmet. iş yerinden arkadaşa aldım. sipariş no:2636834
  • Aytaç Hocam 3kilo daha aldım. Sipariş no:2637576

6kiloyu tek kolide yollayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

Aytaç Hocam 3kilo daha aldım. Sipariş no:2637576

6kiloyu tek kolide yollayabilirsin.

Adem hocam teşekkürler. Not aldım şimdiden afiyet olsun.
  • http://www.sanalpazar.com/ancora-meyve-ozleri-sadece-45-tl-ucretsiz-kargo/i-58857733
    Arkadaşlar hem bu fiyata hemde ücretsiz kargo olarak hiçbir yerde bulamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 2 Ocak 2016; 15:51:23 >

• quote:

EN KISA ZAMANDA LİNKLERİ EKLEYECEĞİM ARKADAŞLAR...

Bu ürünler hakkında (içeriği , faydaları vs..) geniş bir bilgi almam mümkünmüdür ?

Şimdiden teşekkürler.

• pastırma da bekliyoruz en kısa zamanda
  • mustizmir kullanıcısına yanıt
    Merhaba ilginiz için teşekkürler üreticiden aldığımız bazı bilgileri paylaşayım daha ayrıntılı bilgi aldığımda tekrar sizlere aktarırım.

Meyvelerin faydalarını okuyup, vitamin ve minerallerini doğal olarak almak istiyor ama günde bir-iki adetten daha fazla yiyemiyorsanız, sizler için üretilmiş Ancora’nın meyve özlerini denemelisiniz. Sadece bir kaşıkta kilolarca meyvenin vitamininden faydalanabileceksiniz

Ancora Nar Özü
    Yüksek antioksidan kaynağı
    Bol miktarda potasyum ve C vitamin içerir, antioksidanlnar yönünden oldukça zengindir. Antioksidanlar ağız yarası aft gibi hastalıklara iyi gelebilir. Karın antioksidan kapasitesini çoğaltır. Ayrıca oksitlenmeyi önleyici maddeler olan antioksidanlar bakımından nar, yeşil çaya göre çok daha zengindir.

Ancora Keçiboynuzu Özü
    Akciğerlere Doğal Destek
    İçeriğin galik asitin akciğerlere olumlu etkisi vardır. Güçlü bir antioksidan olmasının yanı sıra afrodizyak özelliği ile de bilinir.
    Ayrıca mide hastalıklarının giderilmesinede yardımcı olur.

Ancora Karadut özü
    İçerdiği güçlü antioksidanlar sayesinde serbest radikalleri etkisiz hale getirilerek bağışıklık sitemini güçlendirir. Ayrıca kalbi korur ve yaşlanmayı geciktirici etkiye sahiptir. Yüksek miktardaki demir içeriği sayesinde ise kansızlıkta destekleyici gıda olarak kullanılır.

ARKADAŞLAR BU TANITIM FİYATIDIR. KARGO DAHİL BU FİYATA TÜRKİYE'NİN HİÇ BİRYERİNDE BULAMAZSINIZ.

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesapligida.com -- 3 Ocak 2016; 17:40:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tolder24

pastırma da bekliyoruz en kısa zamanda

Hocam inan uğraşıyorum az kaldı paketleme, vakum gibi sorunları çözersek olacak.
  • quote:

Merhaba ilginiz için teşekkürler üreticiden aldığımız bazı bilgileri paylaşayım daha ayrıntılı bilgi aldığımda tekrar sizlere aktarırım.

Meyvelerin faydalarını okuyup, vitamin ve minerallerini doğal olarak almak istiyor ama günde bir-iki adetten daha fazla yiyemiyorsanız, sizler için üretilmiş Ancora’nın meyve özlerini denemelisiniz. Sadece bir kaşıkta kilolarca meyvenin vitamininden faydalanabileceksiniz

Ancora Nar Özü
    Yüksek antioksidan kaynağı
    Bol miktarda potasyum ve C vitamin içerir, antioksidanlnar yönünden oldukça zengindir. Antioksidanlar ağız yarası aft gibi hastalıklara iyi gelebilir. Karın antioksidan kapasitesini çoğaltır. Ayrıca oksitlenmeyi önleyici maddeler olan antioksidanlar bakımından nar, yeşil çaya göre çok daha zengindir.

Ancora Keçiboynuzu Özü
    Akciğerlere Doğal Destek
    İçeriğin galik asitin akciğerlere olumlu etkisi vardır. Güçlü bir antioksidan olmasının yanı sıra afrodizyak özelliği ile de bilinir.
    Ayrıca mide hastalıklarının giderilmesinede yardımcı olur.

Ancora Karadut özü
    İçerdiği güçlü antioksidanlar sayesinde serbest radikalleri etkisiz hale getirilerek bağışıklık sitemini güçlendirir. Ayrıca kalbi korur ve yaşlanmayı geciktirici etkiye sahiptir. Yüksek miktardaki demir içeriği sayesinde ise kansızlıkta destekleyici gıda olarak kullanılır.

ARKADAŞLAR BU TANITIM FİYATIDIR. KARGO DAHİL BU FİYATA TÜRKİYE'NİN HİÇ BİRYERİNDE BULAMAZSINIZ.

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA...

verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

• Merhaba,
    Bir test edelim bakalım

Sipariş Kodu : 2639783
  • Merhaba geçen hafta verdiğim bir siparişim vardı, ne zaman kargoya verilir acaba ? Sanalpazar üzerinden de mesaj attım dün ancak cevaplanmadı
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.