Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.599
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizim balkonda bekletme şansımız yok yan tarafta evi yıkıyorlar toz içinde

Kullanmadığımız odada bekletiyorum sorun olur mu ? 2 gündür bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesapligida.com

Merhaba alışverişiniz için tekrar teşekkürler, sucukları 12 saat balkonda bekletseniz yeterli sonrasında bir kangalı üçe bölerek derin dondurucuda saklayabilirsiniz. 8 nisandı sanırim size gönderdiklerimin son kullanma tarihi ama derin dondurucuya koyduğunuz zaman otomatik 3 ay daha ekliyorsunuz.

Son olarak pastırma için çok talep var ama sattığımız ürünün hem kaliteli hemde lezzetli olması gerekiyor. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor en yakın zamanda diyelim inşallah.

Birde arkadaşlar %40 gerçek meyve oranına sahip (kolay bulamazsınız) reçel olacak çok yakında...

Aytac delamlar gittigidiyor da 2 kiloluk satış açman mümkünmüdür???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karqasa kullanıcısına yanıt
    Pm cevaplandı.

• mtasova kullanıcısına yanıt
    Pm cevaplandı.

• hesapligida.com kullanıcısına yanıt
    aytaç bey fatura gelmedi bunun hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • crazyhead kullanıcısına yanıt
    pm cevaplandı.
  • gittigidiyordan 3 kg sucuk siparişi verildi satıcıdan ve sucuktan memnun olursam devamıda gelecek inşallah.
  • Aytaç kardeşimden bugün yine 3 kilo sucuğumu teslim aldım...
    Bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım herkese tavsiye ederim hem şhsı hem sattığı ürün anlamında her daim malının arkasındadır... Bu alışverişim 10 u geçti ve hepsi 3-4-6 kiloluk alışlar
    Gerçi bugün çeçil isteyecektim kendisindenunutmuşum inşallah bi sonraki siparişe
    Şuanda GG çek kampanyası varken kaçmaması gereken bir kampanya 3 kilosu 60 liray kargo dahil geliyor

• Kılınçhan afyon sucuk ile sucuklu yumurta bir başka...
    Kahvaltılarınız neşeli sofranız bereketli olsun.
    Herkese mutlu pazarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

Aytaç kardeşimden bugün yine 3 kilo sucuğumu teslim aldım...
    Bugüne kadar en ufak sorun yaşamadım herkese tavsiye ederim hem şhsı hem sattığı ürün anlamında her daim malının arkasındadır... Bu alışverişim 10 u geçti ve hepsi 3-4-6 kiloluk alışlar
    Gerçi bugün çeçil isteyecektim kendisindenunutmuşum inşallah bi sonraki siparişe
    Şuanda GG çek kampanyası varken kaçmaması gereken bir kampanya 3 kilosu 60 liray kargo dahil geliyor

GittiGidiyor 100 tl ye 60 TL indirmi nasıl kullanılıyor bilgi verir misiniz.GittiGidiyor 100 tl ye 60 TL indirmi nasıl kullanılıyor bilgi verir misiniz.
  • SC13661126 SC13661127

Hocamm siparişleri verdim kargo bekliyorum. Vakumlu gelecek degilmi? aci secenegi varsa yarisi aci yarisi normal olursa sevinirim

• Arkadaşla uzun uzun konuşmuşluğum yoktur , sizler gibi buradan konuşmuşluğum var .

Hanım sucukları kargodan alıp direk kenara koymuş eve geldim , baktım 6 kangal konuda da 3 kg sucuğun 9 kangal geldiğini okuyunca tarttırıp @hesapligida.com arkadaşımız ile iletişime geçtim .

İstese ben öyle yolladım hata sizde bile diyebilir di ama onun yerine bugün bir arkadaşı ile kapıma kadar hatayı telafi etmek için eksik 1 kg yolladı.

@hesapligida.com arkadaşım sen böyle dürüst , güvenilir ayrıca sucuklarda bu kadar güzel olduğu sürece Allah'ım işlerini daima arttırır inşallah.
    Hayırlı işler , bol kazançlar.

NOT ; PASTIRMA İSTİYORUM...
  • bu çek işini doğru dürüst anlatacak kimse yokmu
  • Tam annemlere de 3 kg sipariş gececektim. Gg kampanyayı bitirmiş. Hesapta tanimli olan kod silinmiş. :(

• cegabo85 kullanıcısına yanıt
    Peki kod Vodafone hattındanmı alındı ? Yoksa diğer operatörlendenmi ?
  • Farketmiyor. Hepsi bitti.

• cegabo85 kullanıcısına yanıt
    Yapme be hocam bende tam kupon alacaktım.......... Link varmı kesin bittiğine gösteren ?
  • https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=112379693&p=20#113096574

• Arkadaşlar merhaba;
    29.12.2015 itibariyle verilen siparişler yılbaşından sonraki gün kargoya verilecektir. Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: hesapligida.com

Arkadaşlar merhaba;
    29.12.2015 itibariyle verilen siparişler yılbaşından sonraki gün kargoya verilecektir. Bilginize

Bugün kargoya veremez misiniz İstanbul için ?
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.