Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

Hayırlı satışlar, madem buraya konuyu açtınız burdaki ahalide evlerinde tüketecek aileler, dükkana koyup uzun süre bekletip ticaretini yapacak kimseler değiliz bu yüzden koruyucu eklemeden üretip gönderme şansınız var mıdır?

+1

?

Tekrar merhaba sayın ibrahim_halil bu şekilde yapma şansları var mı sorarım ama olumlu cevap geleceğini sanmıyorum çunku bu maddeleri koyma zorunluluğu var galiba size geri dönüş yapacağım. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

Satıcı daha önce cevaplamıştı.

Fiyat artışı yok.

daha önce kargo hariç 30 TL idi.

Şimdi kargo dahil 32 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Son aldıgımdan kemik parçaları çıktı. Abartı değil ama ağzıma tek tük kemik kırıntıları geldi. Bence üretimine özen gösterilmeli. Satıcı ve lezzet olarak olumluyum ama çabuk kuruyor. Kısa sürede tütekirseniz problem olmaz gibi.

Tekrar merhaba yorumunuz ve uyarınız için teşekkürler, fabrikaya gerekli uyarıları yapacağım. Mağduriyetinizi telafi etmek için sanalpazardan bana ulaşabilir misin lütfen hediyemizi gönderelim.
  • Bence yorumlarda genel kanı beğenildiği yönünde. Bende sanalpazardan combo yaparak 2kiloyu 40tlye aldim. Kilosu 20tlye geldiki bu rakama kimse sucuk alamaz.
    İyi satıslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademtulu -- 14 Nisan 2015; 12:07:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

Ben arkadasdan daha önceki kampayadan 3 kg almıştım öncelikle arkadas ilgili bi arkadas, ama ben sucuğu beğenmedim Açıkça Konuşmak gerekirse yogun guzel bi baharat kokusu var doru ama piştikten sonra o kokuyu o tadı alamadım ben bide sucukda kucuk kucuk beyaz sert biseyler dişime takılıyordu kemikde olabilir ne oldugunu bilmiyorum 9 halka vardı hepsindende cıktı bu arada konuyu baltalama gibi bir niyetım yok satıcıyla bir sorunumda yok sadece beğenmediğim yönlerini belirttim

kardeşim jest olsun diye 5 kilo kargolatmıştı bana ama çemen bombasından başka birsey değil..
    diğer baharatları az, cemeni cok fazla, ayrıca uzun süre yenilebilir yumusaklıkta kalmadılar tahta gibi oldular... dediğiniz gibi klasik sucuk kıvamı yok ve icinde bol miktarda sert beyazlıklar var...
    boool cemenli aaaz baharatlı seven varsa bilemem

Damak tadi olarak ayni yorumu yapabilirim bol cemen ve baharatli ve cabuk kuruyor sertlesiyor sanirim kangal ince oldugundan bu boyle...
    Beni rahatsiz eden bu beyazliklardi agza gelmesi hosuma gitmedi...
    Yag desem kizartmada kaybolmasi lazim ama genede kaldi...

Merhaba fabrikaya aynen kopyalayıp gönderiyorum, geri dönüş yapacağım. Teşekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Şu anlık indirim bir bana mı gelmiyor ki.

hocam sakın üyeliğinizi güncelleyin 10 tl indirim kazanın saçmalığına inanmayın
    embesil bir 3 adımlık üyelik doğrulama sonunda üzgünüz indirim çekinizin süresi bitti diyor
    dolandırıcılık değilde nedir bu
  • Rica ederim. Müşteri memnuniyeti için çaba sarf etmenizi takdir ediyorum. Geri dönüş, uyarı ve eleştirileri üreticiye ileterek kalitenin yükselmesine de katkı sağlayarak müşteri portföyünüzü arttırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

embesil bir 3 adımlık üyelik doğrulama sonunda üzgünüz indirim çekinizin süresi bitti diyor

sanalpazarda birçok alışveriş yaptım,üç adımdan oluşan üyelik aktivasyonunu da yaptım ama 1 TL lik bile indirim gelmedi 20 TL kombo yapanlara nasıl geliyor bu indirimler anlamıyorum, adam kayırmamı var ne...

• quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

hocam kadınana karşısı kardeşler kasabı afyonda tekdir, sucuk olayında. ama geçen aldığımda aklıma geldi salih abi helal belgeniz varmı abi dedim, bir dövmediği kaldı. ha tamam çocukluğumdan bu yana tanırım, kesim yerlerini v.s bilirim ama yinede aklıma bir kuşku düştü, son 2-3 aydır sucuklarında ki yağ oranı da artdı, eskiden sucukda küçülme olmazken, şimdi pişince küçücük kalıyor, afyon'da helal belgesi olan merve sucukları var ama hiç tatmadım, lokman özbek veya kasaplar çarşısından sert çivi v.s'de alınabilir.

kardeşler kasabı sucuğun kilosu : 28 tl desede 25 tl'ye alınabilir (her ay afyona gittiğimde eşe dosta yaklaşık 100 kg kadar getiriyorum.)(istanbul ümraniye, ataşehir civarındakilere getirebilirimç)
    lokman özbek kilosu : 25 tl ama babamın arkadaşı kendisi 20 tl civarı kilosu alınabilir (ben sevmiyorum sucuğunu)
    ahmet ipek, cumhuriyet, ikbal v.s diğer markaları kesinlikle beğenmem tadları bana göre berbatdır.

Afyon dan dönerken 100 kg mu aliyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: x15

İlgi gelince hemen fiyat artırımına gidilmiş!

nasıl hocam yani

daha evvel 1kg 30 liraydı kargoyu alıcı ödüyordu. 2kg da ise kargo bedavaydı zaten fiyatta sabit kalmış 60 lira

1kg alanlara arkadaş 2 lira kargo ücreti koymuş.gayet iyi

bende daha evvel bu arkadaştan almıştım .perşembe günü saat 11 civarı sipariş geçtim elinde büfeler için kuru sucuk olduğunu p.tesi günü
    yeni yapılan sucuklardan göndereceğini ifade etmişti.bende kabul ettim ama salı günü öğle civarı kargoya verilmediğini görünce iptal etmiştim

fakat kendisi özür diledi elde olmayan sebeplerden dolayı böyle bir durum meydana geldiğini ifade etti.hatta alışverişi iptal ettiğimden dolayı
    adres bilgilerimi göremediğini özür babında 1 kangal sucuk hediye yollamak istediğini söyledi .ben tabiki ahlaken kabul etmedim

Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler Allah için tutumu esnaflığı hoşuma gitti.her nekadar kendisinden sucuk almasamda takdir ettim kendisini

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Arkadaş o zaman haklı düzeltir kendisinden özür dilerim.Yalnız beni yanıltan forumda kargo bedava lafının geçmesi ayrıca 60 tl ve 80 tl lik ürünlere baktığımda kargo yoktu 30 tl olana da bakmıştım ama gözümden kaçmış demekki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

İlgi gelince hemen fiyat artırımına gidilmiş!

nasıl hocam yani

daha evvel 1kg 30 liraydı kargoyu alıcı ödüyordu. 2kg da ise kargo bedavaydı zaten fiyatta sabit kalmış 60 lira

1kg alanlara arkadaş 2 lira kargo ücreti koymuş.gayet iyi

bende daha evvel bu arkadaştan almıştım .perşembe günü saat 11 civarı sipariş geçtim elinde büfeler için kuru sucuk olduğunu p.tesi günü
    yeni yapılan sucuklardan göndereceğini ifade etmişti.bende kabul ettim ama salı günü öğle civarı kargoya verilmediğini görünce iptal etmiştim

fakat kendisi özür diledi elde olmayan sebeplerden dolayı böyle bir durum meydana geldiğini ifade etti.hatta alışverişi iptal ettiğimden dolayı
    adres bilgilerimi göremediğini özür babında 1 kangal sucuk hediye yollamak istediğini söyledi .ben tabiki ahlaken kabul etmedim

Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler Allah için tutumu esnaflığı hoşuma gitti.her nekadar kendisinden sucuk almasamda takdir ettim kendisini

Güzel düşünceleriniz için çok teşekkürler, inşallah yakın zamanda alışveriş yaparsıniz bizzat kendim getireceğim sucuklari, hem tanışmış oluruz hemde bir özür dilerim.

• quote:

Arkadaş o zaman haklı düzeltir kendisinden özür dilerim.Yalnız beni yanıltan forumda kargo bedava lafının geçmesi ayrıca 60 tl ve 80 tl lik ürünlere baktığımda kargo yoktu 30 tl olana da bakmıştım ama gözümden kaçmış demekki.

Sayin x15 forumda bir sürü yazı okuyoruz haliyle kafa karışabilyor. Sıkıntı yok

• estağfirullah hocam .halen ne özürü.olurmu oyle şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egridereli

quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

sanalpazarda birçok alışveriş yaptım,üç adımdan oluşan üyelik aktivasyonunu da yaptım ama 1 TL lik bile indirim gelmedi 20 TL kombo yapanlara nasıl geliyor bu indirimler anlamıyorum, adam kayırmamı var ne...

Bana 3-5 güne bir 10 tl geliyor.Almak istediğim ürünleri sepete ekliyorum.Mail adresime 10 tl yükledik diye uyarı geliyor.Maildeki linke tıkladığımda 10 tl yükleniyor.Maili sık sık kontrol etmek gerekiyor.

İşin sırrı sepetinizin boş olmamasında sanırım.

----

Şöyle kombo 20 tl gelirse 1-2 kg denemek için alabilirim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

Bence yorumlarda genel kanı beğenildiği yönünde. Bende sanalpazardan combo yaparak 2kiloyu 40tlye aldim. Kilosu 20tlye geldiki bu rakama kimse sucuk alamaz.
    İyi satıslar

Hocam şu işi açıklasan burada bir sürü alacak var 3-5 indirim peşindeyiz :)

Bu arada 2 Kg ve fazlasını alanlar her gün sucuk mu yiyor? Ne ara tüketiyor bu kadar? Bu sucuklar ne kadar dayanır? Dolapta mı dışarıda mı saklıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

Bence yorumlarda genel kanı beğenildiği yönünde. Bende sanalpazardan combo yaparak 2kiloyu 40tlye aldim. Kilosu 20tlye geldiki bu rakama kimse sucuk alamaz.
    İyi satıslar

Bu arada 2 Kg ve fazlasını alanlar her gün sucuk mu yiyor? Ne ara tüketiyor bu kadar? Bu sucuklar ne kadar dayanır? Dolapta mı dışarıda mı saklıyorsunuz?

Merhaba daha once 4 kilo kampanyasi yapmistim o zaman alanlar dilimleyerek derin dondurucuya atmislar. Ve kullanacaklari kadar çıkartiyorlardi.

• quote:

Orijinalden alıntı: #berk

quote:

İyi satıslar

Anladığim kadarıyla bazı hesaplara beriyolar bazılarına vermiyorlar. Bana günlük 2günde bir geliyor. Anlıkta arada geliyor. Ama ikisini ilk defa bugün denkledim. Bazı arkdaslara ve cevremdekilere dikkat ediyorum hiç gelmiyor. Gelen hesaplarda neye göre belirleniyor bilinmez.
    Migros kampanyasindan ve baska kampanyalardanda toplu almısligim var. Oğlumda bende çok seviyoruz. 2kangala kadar normal dolapta muhafaza ediyorum. Daha fazlaysa parca parca derin dondurucuya atiyoruz.

• Aslen Afyonluyum. Afyon sucugunun lezzetini bilirim. Konuyu görünce deneme maksatlı hemen 1 kg sipariş verdim. İnşallah kalitelidir ve sürekli alırım. Çünkü yaşadığım şehirde sucuk yapmayı beceremiyorlar.

• sanalpazar indirimini kullanmayacak olan olursa pm atarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.