Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: egridereli

son kullanma tarihini yazarmısınız acaba...

Son kullama tarihi değişiyor ama En erken haziran ayıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cCc_Reis_cCc C kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum . Antalya 'ya dönüşlerimde düzenli olarak kardeşler kasaba uğrarım . Pazarlık aynen dediğiniz gibi yapılır. En son 24 ten aldım sanırım. Sucuklarının baharat oranı gerçekten güzel. Çevremdeki herkese oradan tedarik ediyorum.
  • Ben bu satıcıdan daha önce 2 kg aldım ve hâlâ yiyorum. Ürün güzel. Sıkıntı yok arkadaşlar. Satıcı da ilgili biri.
  • Ben arkadasdan daha önceki kampayadan 3 kg almıştım öncelikle arkadas ilgili bi arkadas, ama ben sucuğu beğenmedim Açıkça Konuşmak gerekirse yogun guzel bi baharat kokusu var doru ama piştikten sonra o kokuyu o tadı alamadım ben bide sucukda kucuk kucuk beyaz sert biseyler dişime takılıyordu kemikde olabilir ne oldugunu bilmiyorum 9 halka vardı hepsindende cıktı bu arada konuyu baltalama gibi bir niyetım yok satıcıyla bir sorunumda yok sadece beğenmediğim yönlerini belirttim

• Böyle gıda ürünlerinin normalde ISO belgesi olması gerekmiyor mu. Satılan bu sucuğun ıso belgesi var mı acaba.
  • helal olsun ne diyim iyi akıl etmmişin bizim malaklar gibi bi dobloya sucuk doldurup koca türkiyeyi gezip satmakdansa burdan satma hepsinden karlı ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

helal olsun ne diyim iyi akıl etmmişin bizim malaklar gibi bi dobloya sucuk doldurup koca türkiyeyi gezip satmakdansa burdan satma hepsinden karlı ha

birazda sattığı ürünle ilgilense. sanalpazardan ürün için kendilerine öğleyin msj attım daha dönüş yapacaklar!

• quote:

Orijinalden alıntı: an_k_ist

Ben arkadasdan daha önceki kampayadan 3 kg almıştım öncelikle arkadas ilgili bi arkadas, ama ben sucuğu beğenmedim Açıkça Konuşmak gerekirse yogun guzel bi baharat kokusu var doru ama piştikten sonra o kokuyu o tadı alamadım ben bide sucukda kucuk kucuk beyaz sert biseyler dişime takılıyordu kemikde olabilir ne oldugunu bilmiyorum 9 halka vardı hepsindende cıktı bu arada konuyu baltalama gibi bir niyetım yok satıcıyla bir sorunumda yok sadece beğenmediğim yönlerini belirttim

kardeşim jest olsun diye 5 kilo kargolatmıştı bana ama çemen bombasından başka birsey değil..
    diğer baharatları az, cemeni cok fazla, ayrıca uzun süre yenilebilir yumusaklıkta kalmadılar tahta gibi oldular... dediğiniz gibi klasik sucuk kıvamı yok ve icinde bol miktarda sert beyazlıklar var...
    boool cemenli aaaz baharatlı seven varsa bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: burak6721

quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

helal olsun ne diyim iyi akıl etmmişin bizim malaklar gibi bi dobloya sucuk doldurup koca türkiyeyi gezip satmakdansa burdan satma hepsinden karlı ha

birazda sattığı ürünle ilgilense. sanalpazardan ürün için kendilerine öğleyin msj attım daha dönüş yapacaklar!

Merhaba arkadaşlara bilgi verdim mesajlara bakıp size dönüş yapacaklar. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Ben arkadasdan daha önceki kampayadan 3 kg almıştım öncelikle arkadas ilgili bi arkadas, ama ben sucuğu beğenmedim Açıkça Konuşmak gerekirse yogun guzel bi baharat kokusu var doru ama piştikten sonra o kokuyu o tadı alamadım ben bide sucukda kucuk kucuk beyaz sert biseyler dişime takılıyordu kemikde olabilir ne oldugunu bilmiyorum 9 halka vardı hepsindende cıktı bu arada konuyu baltalama gibi bir niyetım yok satıcıyla bir sorunumda yok sadece beğenmediğim yönlerini belirttim

kardeşim jest olsun diye 5 kilo kargolatmıştı bana ama çemen bombasından başka birsey değil..
    diğer baharatları az, cemeni cok fazla, ayrıca uzun süre yenilebilir yumusaklıkta kalmadılar tahta gibi oldular... dediğiniz gibi klasik sucuk kıvamı yok ve icinde bol miktarda sert beyazlıklar var...

Merhaba sayın gollum2 yorumunuz için teşekkürler, tabiki herkesin damak tadı farklıdır.

• İşinize gelen soruları cevaplayıp işinize gelmeyen sorulara cevap vermemeniz esnaflıkta olmaması gereken bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

hocam kadınana karşısı kardeşler kasabı afyonda tekdir, sucuk olayında. ama geçen aldığımda aklıma geldi salih abi helal belgeniz varmı abi dedim, bir dövmediği kaldı. ha tamam çocukluğumdan bu yana tanırım, kesim yerlerini v.s bilirim ama yinede aklıma bir kuşku düştü, son 2-3 aydır sucuklarında ki yağ oranı da artdı, eskiden sucukda küçülme olmazken, şimdi pişince küçücük kalıyor, afyon'da helal belgesi olan merve sucukları var ama hiç tatmadım, lokman özbek veya kasaplar çarşısından sert çivi v.s'de alınabilir.

kardeşler kasabı sucuğun kilosu : 28 tl desede 25 tl'ye alınabilir (her ay afyona gittiğimde eşe dosta yaklaşık 100 kg kadar getiriyorum.)(istanbul ümraniye, ataşehir civarındakilere getirebilirimç)
    lokman özbek kilosu : 25 tl ama babamın arkadaşı kendisi 20 tl civarı kilosu alınabilir (ben sevmiyorum sucuğunu)
    ahmet ipek, cumhuriyet, ikbal v.s diğer markaları kesinlikle beğenmem tadları bana göre berbatdır.

hocam arkadaşım afyona uğramışken merve sucuklarından 3 kiloyu 95 liraya getirdi bana geçen ay
    cumhuriyet sucuğu ile aynı görünümde cumhuriyet ile aynı lezzette
    sadece cumhuriyetten baharatı az
    sucuk sevmeyen eşim bile bu sucuğu pişirmeden tüketmeye başladı

merve kasabın sucuğunu biz de çok beğenmiştik... hem fiyatı uygundu.. hem canavar gibi kalın dolgun sucukdu... hem de gerçekten et tadı alıyorduk... lakin 3. ve 4. alışımda sucuk çok tuzluydu... tuzdan yiyemedik desem doğrudur.. üst üste 2 tuz canavarı sucuk yeyince mecburen ara verdik.. tekrar cumhuriyete döndük... onu da en son 1 ay önce çarşıdaki satış yerinden kg'sunu 36 liradan cash para olmak üzere alabildik...

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

İşinize gelen soruları cevaplayıp işinize gelmeyen sorulara cevap vermemeniz esnaflıkta olmaması gereken bir durum

Merhaba sayın ibrahim.halil gözümüzden kaçmış olabilir tabiki foruma öncelik veriyoruz ama sürekli ekran karşısında değiliz. Kusura bakmayın acaba hangi sorunuza cevap vermedim bir alıntı yaparsanız hemen cevap vereceğim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_halil

Hayırlı satışlar, madem buraya konuyu açtınız burdaki ahalide evlerinde tüketecek aileler, dükkana koyup uzun süre bekletip ticaretini yapacak kimseler değiliz bu yüzden koruyucu eklemeden üretip gönderme şansınız var mıdır?

+1

?

• Sayın yetkili,
    Dün öğlen verdiğimiz siparişimiz halen kargolanmadı. Acaba bu gün yollayacakmısınız?

N***.A** # 42675037 1(1) 13/04/2015
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Damak tadi olarak ayni yorumu yapabilirim bol cemen ve baharatli ve cabuk kuruyor sertlesiyor sanirim kangal ince oldugundan bu boyle...
    Beni rahatsiz eden bu beyazliklardi agza gelmesi hosuma gitmedi...
    Yag desem kizartmada kaybolmasi lazim ama genede kaldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtasova -- 14 Nisan 2015; 10:56:10 >

• Son aldıgımdan kemik parçaları çıktı. Abartı değil ama ağzıma tek tük kemik kırıntıları geldi. Bence üretimine özen gösterilmeli. Satıcı ve lezzet olarak olumluyum ama çabuk kuruyor. Kısa sürede tütekirseniz problem olmaz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Son aldıgımdan kemik parçaları çıktı. Abartı değil ama ağzıma tek tük kemik kırıntıları geldi. Bence üretimine özen gösterilmeli. Satıcı ve lezzet olarak olumluyum ama çabuk kuruyor. Kısa sürede tütekirseniz problem olmaz gibi.

Hocam tam combo yaptım :) 2kg 40tl...
    açıkçası et olunca insan çekiniyor..
    Çoluğumuza çocuğumuza yedirecez..
    sizin yorumunuzu okuyunca vaz geçtim.

Şimdi ben bu 20tl yi ne yapayım... :)
    Zeytin desen ben satıyorum, yağ desen ben satıyorum :)))
    Hep aynı kategoride gezdiğim için burdan yüklüyor.
    İsteyen varsa vereyim benimkini kullansın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byincele -- 14 Nisan 2015; 11:17:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

İlgi gelince hemen fiyat artırımına gidilmiş!

Bu kötü olmuş , sabit kalmalıydı bence
  • hsenx kullanıcısına yanıt
    Satıcı daha önce cevaplamıştı.

Fiyat artışı yok.

daha önce kargo hariç 30 TL idi.

Şimdi kargo dahil 32 TL
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.