Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.595
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • afyonda satılan hemen hemen butun marka sucukları deneyen bırısı olarak..cumhuriyet ve gül sucuk diğerlerinin hepsi yalann..uzak durun
  • ikbal traş
    ipek traş
    ahmet ipek traş
    işlek traş
    itimat traş
    sertçivi traş
    zekiler traş

başka denediklerimde var ama aklıma gelmedi..bu sucukların hepsi hikayee..

tesadüfi Gül sucuk yemiştim olağanüstüydü,vazgeçemediğim cumhuriyet te halen benim için efsane..diğerlerinin hepsini unutun..kayseri ilinin sucukları cok daha guzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: haades

afyonda satılan hemen hemen butun marka sucukları deneyen bırısı olarak..cumhuriyet ve gül sucuk diğerlerinin hepsi yalann..uzak durun

hocam cumhuriyet sucuğunun son kullanıcıya ulaştığı fiyat nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Bugün mail gelmiş 10TL indirim diye, siteye giriş yapmadım dolaşırken bir 10TL daha geldi. Bende hemen geçtim 2kg sipariş.
    Daha önceki kampanyadanda aldıydım satıcı arkadaş gayet ilgiliydi, hatta geçen hafta ürünlerimizden nereden haberdar oldunuz diye anket yapıyorlardı, bende donanımhaber diye mesaj attıydım. Ardına kampanya olması güzel oldu.
    Bilen arkadaşlar vardır sucuğu nasıl saklamalıyız? Duvara filanda assam dahi üstü bembeyaz oluyor(Bayağı nemli bulunduğum yer). Var mı bir önerisi olan?

Merhaba yorumunuz için teşekkürler, yavaş tüketim oluyorsa en iyisi kullanacağınız şekilde keserek deep freeze koymak. Sonra istediğiniz zaman kullanabilirsiniz hemde ürün tazeliğini korumuş olur.

3 gündür iptal ettiğimiz siparişleri neden onaylamadığınızı öğrenebilirmiyim.
    Kendim için deneme amaçlı sipariş vereceğim, ortak verdiğimiz siparişlerin iptalini
    bekliyorz...!

• quote:

Orijinalden alıntı: mufit

quote:

quote:

Bugün mail gelmiş 10TL indirim diye, siteye giriş yapmadım dolaşırken bir 10TL daha geldi. Bende hemen geçtim 2kg sipariş.
    Daha önceki kampanyadanda aldıydım satıcı arkadaş gayet ilgiliydi, hatta geçen hafta ürünlerimizden nereden haberdar oldunuz diye anket yapıyorlardı, bende donanımhaber diye mesaj attıydım. Ardına kampanya olması güzel oldu.
    Bilen arkadaşlar vardır sucuğu nasıl saklamalıyız? Duvara filanda assam dahi üstü bembeyaz oluyor(Bayağı nemli bulunduğum yer). Var mı bir önerisi olan?

Merhaba yorumunuz için teşekkürler, yavaş tüketim oluyorsa en iyisi kullanacağınız şekilde keserek deep freeze koymak. Sonra istediğiniz zaman kullanabilirsiniz hemde ürün tazeliğini korumuş olur.

Kendim için deneme amaçlı sipariş vereceğim, ortak verdiğimiz siparişlerin iptalini
    bekliyorz...!

Merhaba sayın ÇALIŞKAN 13.04.2015 Tarihinde yapmış olduğunuz 81 tl lik alışverişi iptal ettiğiniz ve sonrasında tekrar 60 tl'lik alışveriş yaptığınız ve onu da iptal ettiğiniz için sanalpazar benden 81+60 %5.8 + kdv müşteriyi memnuniyeti için kesinti yapacak. sanalpazara gerekli mailleri attım onların iptal etmesini bekliyorum. Lütfen sizde bir mail atarsanız işleyişi hızlandırmış olursunuz. Teşekkür ederim.

• Siparişi eline ulaşıp, tadına bakan oldumu acaba?
    Yorumlara göre sipariş vereceğim bende. Mangal yapsam tadı nasıl olur acaba? :)
  • 2 kilo sipariş vereceğim güneydeyim havalar ısındı buz akülü gönderiyor musunuz.Birde hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilcc -- 16 Nisan 2015; 12:12:44 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bekliyorz...!

Merhaba sayın ÇALIŞKAN 13.04.2015 Tarihinde yapmış olduğunuz 81 tl lik alışverişi iptal ettiğiniz ve sonrasında tekrar 60 tl'lik alışveriş yaptığınız ve onu da iptal ettiğiniz için sanalpazar benden 81+60 %5.8 + kdv müşteriyi memnuniyeti için kesinti yapacak. sanalpazara gerekli mailleri attım onların iptal etmesini bekliyorum. Lütfen sizde bir mail atarsanız işleyişi hızlandırmış olursunuz. Teşekkür ederim.

İşyerinden iki arkadaş önce 2 Kg 60 TL sipariş verdik. Daha sonra başka iki arkadaş daha
    katılarak önceki siparişi, 30 dakika sonra size bilgi vererek iptal edip 3 Kg 81 TL sipariş verdik.
    Üzerinden bir gün geçmesine rağmen ne önceki iptal talebini cevapladınız, ne de
    yeni siparişi kargoya verdiniz.
    Bu arada arkadaşlar forumda paylaşılan olumsuz görüşler neticesinde, ürünü almaktan vaz geçip
    ikinci siparişin de iptalini istediler. Ödemeyi yapmış olan vazgeçen bir arkadaş.
    Sizden bir an önce iptali onaylamanızı, ardından kendim için siparişte bulunacağımı rica ettim.
    Olayı soruna dönüştürmeyin, yapılmayan alışverişten komisyon alınmayacağı açık.
    Yine de verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek,
    Sizden alışveriş yapma fikrinden ben de vaz geçtim.
    Selamlar,

Not: Son müşteri hizmetleri cevabı;
    """Yapılan incelemede 42675037 ve 42720017 numaralı işlem için satıcıya iptal talebinde bulunduğunuz
    görülmektedir. Satıcı üyenin talebinizi onaylamasının ardından iptal işlemi gerçekleşecek ve ödemiş olduğunuz
    tutar iade edilecektir. """

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mufit -- 16 Nisan 2015; 12:15:50 >

• Arkadaşlar kargo biraz önce geldi. Paketlemesi güzel. 2kilo almistim. Toplam 7 kangal gelmiş. Kolinin içinden ayrica poşet çikiyor, buda ince bir düşünce. Tadına gün içinde bakıp yorumumu yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademtulu -- 16 Nisan 2015; 13:03:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş için Afyon'dayım şu an. Şubedeki arkadaşlara soruyorum, firmayı ve sucuk markasını bilen yok.
  • 2kg sipariş verdim hocam hafta sonuna yetiştirin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilcc

2 kilo sipariş vereceğim güneydeyim havalar ısındı buz akülü gönderiyor musunuz.Birde hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz.

Merhaba aras kargo ile gönderim yapıyoruz, buz akülü gönderim tabiki yapıyoruz ama uygulama mayıs ayında başlayacak. Bilginize.
  • 2 kilo sipariş geçtim alıcı Halil Çolak buralarda 23-25 derece sıcaklık var bilginiz olsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bekliyorz...!

İşyerinden iki arkadaş önce 2 Kg 60 TL sipariş verdik. Daha sonra başka iki arkadaş daha
    katılarak önceki siparişi, 30 dakika sonra size bilgi vererek iptal edip 3 Kg 81 TL sipariş verdik.
    Üzerinden bir gün geçmesine rağmen ne önceki iptal talebini cevapladınız, ne de
    yeni siparişi kargoya verdiniz.
    Bu arada arkadaşlar forumda paylaşılan olumsuz görüşler neticesinde, ürünü almaktan vaz geçip
    ikinci siparişin de iptalini istediler. Ödemeyi yapmış olan vazgeçen bir arkadaş.
    Sizden bir an önce iptali onaylamanızı, ardından kendim için siparişte bulunacağımı rica ettim.
    Olayı soruna dönüştürmeyin, yapılmayan alışverişten komisyon alınmayacağı açık.
    Yine de verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dileyerek,
    Sizden alışveriş yapma fikrinden ben de vaz geçtim.
    Selamlar,

Not: Son müşteri hizmetleri cevabı;
    """Yapılan incelemede 42675037 ve 42720017 numaralı işlem için satıcıya iptal talebinde bulunduğunuz
    görülmektedir. Satıcı üyenin talebinizi onaylamasının ardından iptal işlemi gerçekleşecek ve ödemiş olduğunuz
    tutar iade edilecektir. """

Sayın çalışkan ortada bir sorun yok ve emin olun sizin gibi değerli müşteriler bize hiçbir zaman rahatsızlık vermez, Müşteri her zaman haklıdır. Sakın yanlış anlamayın ama bana gelen mesajı da size özelden paylaşacağım. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: haades

afyonda satılan hemen hemen butun marka sucukları deneyen bırısı olarak..cumhuriyet ve gül sucuk diğerlerinin hepsi yalann..uzak durun

hocam cumhuriyet sucuğunun son kullanıcıya ulaştığı fiyat nedir

önceki sayfada yazmıştım.. 1 ay önce peşin para ile 36 liraya aldık... kredi kartı olursa 40 istiyordu sanırım.. bu uzun çarşının olduğu yerdeki satış bürosundan.. itimat sucuk vardı, 36 lira demişti... ikbal sucuk satış yeri de hemen orada.. ikbal'in gurmesini sordum, 42 lira çektiler fiyat.. herhalde en iyisi oydu.. belki peşin paraya 40'a inerdi... velakin sucuk işi artık ucuz değil...

konu sahibinin verdiğim bilgilere kızacağını sanmıyorum netekim diğer markalardaki fiyatlar da bu şekilde yani... ayrıca en son aldığımız kasap sucuğu (merve) çok tuzluydu.. yedikten sonra ağzımızdan tuz akıyordu resmen.. kalitesine lafım yok ama işte öyle..

aslında birisi kendi aracıyla alıp getirse, elden teslim etse.. şöyle 2 kg ekmek kadayıfı, 3 tabak kaymak hidayet'in yerinden.. yayla öztaylan'dan da 1 kg sultan kaymaklı lokum.. hindistan cevizli... taze taze... zaten havalar ısınıyor artık... kaymakla lokumun kargo ile gelebileceği son günler bunlar...

• Bende ablamı ziyaret için sık sık izmir ankara arası yolculuk yapıyorum ve afyondan geciyorum birkaç marka denedim bizim en çok hoşumuza giden ahmet ipek marka oldu.Damak tadı kişiden kişiye degişir ama tırt diyen olmuş abartıyorlar bence...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavurma satışı için ilan açarsanız almayı düşünebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Siparişi eline ulaşıp, tadına bakan oldumu acaba?
    Yorumlara göre sipariş vereceğim bende. Mangal yapsam tadı nasıl olur acaba? :)

ben 3. kez aldım bugün, hemde 3 kilo
    nasıl olduysa anlık indirim verdi

Benim ağız tadıma uygun, güzel sucuk tavsiye ederim
  • kargo bedava durumu ne oldu ?
  • sanalpazar a sitem ettim bana anlık indirim hiç gelmedi diye az önce 10 TL anlık indirim geldi ilk defa ben de 2 kg bu sucuktan aldım umarım memnun kalırım, satıcı arkadaşta ilgilenip hemen gönderirse memnun olurum, en azından cumartesi günü teslim alsam iyi olur,buralarda havalar ısındı, kargo 2 gün depoda beklemsin bulunduğum yere hergün kargo uğramıyor, o yüzden çabuk gönderirseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.