Şimdi Ara

HESAPLI GIDA - AFYON SUCUK BURADA... (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.367
Cevap
53
Favori
89.596
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sucukları siz mi yapıyorsunuz? Yoksa bir firmaya fason mu yaptırıyorsunuz?

Etleriniz bildik tanıdık bir firmadan mı? Helalliğinden nasıl emin oluyorsunuz? Helal sertifikası var mı?

Sucuklarınıza koruyucu olarak nitrit katılıyor mu?

Sucukları fason ürettiriyorsanız işlem bitene kadar sürekli başında mısınız? Ben de Bağlarbaşı Mah. Keçeyolu'nda oturuyorum, deponuzun yakınında olsa gerek. Bizim oradaki tanıdık kasap ile muhabbet ettiğimde sucukları yaptırdığı firmada sürekli başında durduğunu, arkasını dönse adamların bir şey atacağını düşündüğünü söylüyor. Kendisi daha önce sucuk yapımı sırasında içine atılan bir malzeme gördüğünü söyledi. İçine çöp koysan onu bile örter bir malzemeymiş. O yüzden sıkı takip ettiğinizden emin olmalıyız.

Açıkçası ben itina'dan Aluçdağı sucuk alıyorum, onu da Gimdes'ten helal sertifikası olduğu için alıyorum zaten. Kalitesinden ve tadından inanılmaz memnunum ama yukarıdaki konularda garanti verirseniz denemek için alabilirim. Aluçdağı'nı özel günlerde yeriz, sizden aldığımızı da günlük tüketiriz
    Hatta direk deponuzdan da alabilirim. Muhtemelen evime 2 dakika falandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ikbal en iyisi tesislere gittiğimde almıştım. marketler bulunmuyor maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: haades

afyonda satılan hemen hemen butun marka sucukları deneyen bırısı olarak..cumhuriyet ve gül sucuk diğerlerinin hepsi yalann..uzak durun

hocam cumhuriyet sucuğunun son kullanıcıya ulaştığı fiyat nedir

sucuklar afyondada pahalı..ani kaliteli ucuz sucuk bulmak zor..cumhuriyet kendisatış yerlerinde 39.90 dan satılıyor..izmirde en ucuz kibaroğlunda satılıyor 45,99,carrefour 49.90 mıgros 57tl den satıyor..ama afyondada kendı satıs yerınde bıle 39.90.gül sucukları ıse 34,90TL
    ben bide belirtmek isterim ki aklıma geldi balıkesir yolu uzerınde bır tane dede var..markası YANTURALI sucukları..sipariş verıyorsunuz kargoda yapıyorlar..inanılmaz gusel bır sucuk..tavsıye olunur..sucuk duskunu bır adam oldugumdan yerel ve ulusal cok markayı denemısımdır..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

afyonda satılan hemen hemen butun marka sucukları deneyen bırısı olarak..cumhuriyet ve gül sucuk diğerlerinin hepsi yalann..uzak durun

hocam cumhuriyet sucuğunun son kullanıcıya ulaştığı fiyat nedir

sucuklar afyondada pahalı..ani kaliteli ucuz sucuk bulmak zor..cumhuriyet kendisatış yerlerinde 39.90 dan satılıyor..izmirde en ucuz kibaroğlunda satılıyor 45,99,carrefour 49.90 mıgros 57tl den satıyor..ama afyondada kendı satıs yerınde bıle 39.90.gül sucukları ıse 34,90TL
    ben bide belirtmek isterim ki aklıma geldi balıkesir yolu uzerınde bır tane dede var..markası YANTURALI sucukları..sipariş verıyorsunuz kargoda yapıyorlar..inanılmaz gusel bır sucuk..tavsıye olunur..sucuk duskunu bır adam oldugumdan yerel ve ulusal cok markayı denemısımdır..

Aluçdağı denediniz mi? Ya da Güler sucuk?

Ben aluçdağı alıyorum fermente. Güler sucuk denemedim ama belki siz denediyseniz yorum alabiliriz. Duruma göre aluçdağı ile devam mı, yoksa Güler sucuk mu karar veririz.

• arkadaşlar sucuğu teslim aldım.tadına baktım. zaten karnım açtı çiğ olarak çeyrek kangal bitti.
    bana 1 kilo maliyeti 25.40 liraya geldi.benim çok hoşuma gitti. milleti bilemem.kimsenin yorumu beni bağlamaz

evimin 30 mt ilerisinde peynirci şarkuteri var.45 liraya sattığı sucuğun bu kadar lezzeti yok

AYTAÇ HOCAM zerresine kadar her kuruşu helalı hoş olsun diyorum.lezzeti benim çok hoşuma gitti

örneğin bim ,in %100 dana eti diye sattığı sucuk bunun yanından geçemez .
    malumunuz 250 gr lık kangalı sanırım 6 liraya satıyor(kilosu 24 lira) ama saman gibi tadı var

özet olarak kesinlikle fiyatını %100 hak ediyor BANA GÖRE
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakduymac

helal kesim markalarının bi listesi var mı ?

Aluçdağı ve Güler sucuk biliyorum ezberden.

• Arkadaşlar sabah kargo gelmişti. Şimdi denedim. Yarim kangal kizarttim yedim. Ben çok beğendim arkadaşlar. 45-50 tlye satılan cumhuriyetle kıyaslamanın mantığı yok. Ben 2kilosunu 40tlye aldim. Bur çoğumuzda 2kikosunu 50den aldı. Bu rakamlara %100 dana sucuk. Ve lezzetli. Migros kampanyasindan aldigim x markalardan bi farki yok. Ki bence dahada güzel. 2kiloda toplam 7 kangal geldi. Almak isteyen arkadaşlar tereddüt etmesin.

• Ben de 1 kg satın aldım.Beğenirsem daha fazla almayı düşünüyorum.
  • Keşke 2kilo değilde 3kilo alsaydım. Kilosu yine 20ye gelecekti

• Kargo ucreti ne kadar tutuyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: ERYX

Kargo ucreti ne kadar tutuyor?

kargo yok.ücretsiz
  • Bende az önce 2kg sipariş verdim. Gün içerisinde kargoya verilir mi acaba? 3 günlük misafirim var onlara da ikram etmek isterim :)
  • Çok şükür anlık indirim geldi siparişi verebildik.Bekliyoruz bakalım.
  • kredi kartım yok banka kartı yada paypal ile alabilir miyim acaba
  • Analiz raporu görebilirsek keşke

• quote:

Orijinalden alıntı: ykesici

Bende az önce 2kg sipariş verdim. Gün içerisinde kargoya verilir mi acaba? 3 günlük misafirim var onlara da ikram etmek isterim :)

Maalesef istanbul gönderilerini bile arayarak gönderiyorum. Yarin cumartesi oldugu icin tam calissalar bile yetismedi deyip goturmuyorlar bugun sadece subeden teslim alacaklari gonderebildim. Diger butun kargilar pazartesi gonderilecek.

• Herkes birşeyler yazmış ancak gördümki kimse gelen kangalları tartmamış. Arkadaşlar öncelikle sucuk bildiğimiz klasik afyonda her köşe başında satılan sıradan kalitesi normal bir sucuk. Öyle aman aman Yok Cumhuriyet, İkbal, İtimat, Merve gibi AFYON'un 1. sınıf markalarıyla kıyaslanmaz. Ancak piyasa mallarına göre kalitesi iyi.

Amaaaaaa 1 kilo Aldım ve gelen 3 kangal sucuğu hassas mutfak terazimde tarttım. Ne göreyim toplam 1 kg olamsı gereken siparişim sadece 760 gr geldi. Şimdi burda size şunu söylim benim bildiğim sucuk satışı 2 türlü yapıılır.

Birincisi suyunu nemini kaybetmeyecek şekilde vakumlu ambalajda gramajı belirtilmiş şekilde satışı yapılır. Bakınız ulusal markalar PINAR, MARET, ŞAHİN POLONEZ vd. bu tip ürünleri vardır ve son kullanma tarihine kadar gramajını korur.

İkinci tip ise dökme satış usulüdür. Yani kangallar tartılır ve satılır. Asla kangalalrın üzerinde gramaj olmaz.

Şimdi ben 2. tipe göre ürün satın aldım. Ancak sucuklar resmen kurumuş. Son kullanma tarihine 2 ay kalmış ve 4'de 1 oranında kilo kaybetmiş.

BEN 1 KG YERİNE SADECE 760 gr SUCAK ALABİLDİM. KANDIRILDIM. LÜTFEN SİZDE DİKKAT EDİN.

Normalde 81-10 =71 TL ye 3 kg aldığınızı zannederken aslında 2,25 Kg sucuk alıyorsunuz. DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!

• Benimki 2.kilo 100gr geldi. Sizinkinde bir hata olmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ademtulu

Benimki 2.kilo 100gr geldi. Sizinkinde bir hata olmasın?

Keşke bi yanlışlık olsa. Ama terazim asla yalan söylemez 1 kg fındığı tarttım 1 kg çıktı. Ancak sucak 760 gr. geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

Herkes birşeyler yazmış ancak gördümki kimse gelen kangalları tartmamış. Arkadaşlar öncelikle sucuk bildiğimiz klasik afyonda her köşe başında satılan sıradan kalitesi normal bir sucuk. Öyle aman aman Yok Cumhuriyet, İkbal, İtimat, Merve gibi AFYON'un 1. sınıf markalarıyla kıyaslanmaz. Ancak piyasa mallarına göre kalitesi iyi.

Amaaaaaa 1 kilo Aldım ve gelen 3 kangal sucuğu hassas mutfak terazimde tarttım. Ne göreyim toplam 1 kg olamsı gereken siparişim sadece 760 gr geldi. Şimdi burda size şunu söylim benim bildiğim sucuk satışı 2 türlü yapıılır.

Birincisi suyunu nemini kaybetmeyecek şekilde vakumlu ambalajda gramajı belirtilmiş şekilde satışı yapılır. Bakınız ulusal markalar PINAR, MARET, ŞAHİN POLONEZ vd. bu tip ürünleri vardır ve son kullanma tarihine kadar gramajını korur.

İkinci tip ise dökme satış usulüdür. Yani kangallar tartılır ve satılır. Asla kangalalrın üzerinde gramaj olmaz.

Şimdi ben 2. tipe göre ürün satın aldım. Ancak sucuklar resmen kurumuş. Son kullanma tarihine 2 ay kalmış ve 4'de 1 oranında kilo kaybetmiş.

BEN 1 KG YERİNE SADECE 760 gr SUCAK ALABİLDİM. KANDIRILDIM. LÜTFEN SİZDE DİKKAT EDİN.

Normalde 81-10 =71 TL ye 3 kg aldığınızı zannederken aslında 2,25 Kg sucuk alıyorsunuz. DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!!!!!

Bu durust esnaf icin cok ciddi bir iddiadir aciklama bekliyoruz. Ama efendim biz once tarttik sonrasi bizi baglamaz mantigi olmaz o zaman bunu acikça belirtmeniz lazimdi. Eger urunu tuketmediyseniz fotograf koyarsaniz terazide daha dogru olur hocam. Camur at izi kalsin durumuna donmesin

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.