Şimdi Ara

Heuksal-bicheon- ? ? ? ? ? ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında çok iyi bi build olur.Hem phy defance arttırıcı hemde mag defans arttırıcı bufun olur.Ama 110 lvlde 100 lvlden 0a indirmek gerekir.Çok paran gider.Sen bu buildi açarsan forceta stun atma ümidiyle 110u bekleyen arkadaşlara dönersin.Hiç bi zaman bu skili göremicez.Emin olun.110 lvl force açan bi adam ya imbueden fedakarlık edecek yada weapon skillerinden.Buda çok mantıksız.
  • 2m sp de olsa yetmez kardeşim zaten bicheon skilleri tek başına 1.750.000 sp ister 1.500.000 de heuksal istesede zaten 110 lvl ve ilerisi için çok kötü bir yapılandırma ne yapcaksın 110 da fire 80 heuksal 110 blade 110 mu 120 yi hiç hesaba katmıyorum sp derdinden kafayı yersin zaten :)Ama ilerde kesinlikle bu yapılandırmayı istiyorum ve yapıcam diyorsan elin bulaşmışken chara 4m+ sp kas ilerde ne sp yetiştirebilirsin ne de pvplerde vb. savaşlarda iş yapabilirsin.Çünkü seçtigin iki buildde ağır buildler..Ama keyif senin kardeşim nasıl yapmak istersen öle yaparsın benimki sadece öneri...
  • Venice Serverında Oynarken 95+ Pacheon-Heuksal-Fire Ws Atan Birini Görmüstüm Önüne geleni Kesiyordu Nukerlerin Snowları Bitene Kdr Bow ile Snow Bittikten Sonra Strong Vurup Ardına Eline Glavie Alıyordu Kesmediği Kişi Kalmamıstı Suan İsmini Hatırlayamadım
  • Hepinize DeğerLi yorumLarınız İçin çok teşekkür ederim...
  • Fire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randall

quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

ArkadaşLar Suanda bana 2m spLi char kasılmakta...Chines olarak STR>Bicheon-Heuksal-3. buildi ne yapmalıyım sizce ? En güzeL en sağlam Hangisi olur sizce...Böyle bir build oynayan warsa veya kullanan Lütfen yardımcı olsun... cold-light-Fire ?

pardon ben alamadım ve cok ilginc geldi,heuksal ve bicheon aynı anda mı??bence sen charı blade yada bow yap

Direk Blade yada Bow yap demişssin herkes papağan gibi aynı buildleri açsa oyunda bir anlam kalırmı adamın teli bard/warlock konusu açıyor 10 yorumdan 9u warlock acma war/cleric ac yada wiz/cleric ac gibi...

Bence güzel olurbic-heuksal glavie skilleri strler içinde en yüksek vuranlardan bide bladenin debufflari var glavie den gelen pasive hp var güzel char olur
    ve ayrica 3.olarak istediğin açılabilir cold açsan kalkansız yinede sağlam bir defansın olur fire acsan mag defans alirsin atagin daha iyi olur light acsan parry kosu alabilirsin oda iyi olur boyle bir buildde sunu yap demek yanlış anlayacağın tamamen senin zevkine kalmış

arkadasım 5 tane sayfa acamıyorsun max skill mastery 300 bicheon-heuksal acarsa yanında ne açacak bir yerinizden yeni build uydurmayın yaw,butun weapon skillerini acın o zmn,dedigin seye bak herkes papagan gibi aynı builderleri acarsa diyor olur cnm gm lere söyleriz senin için özel build acar:D:D:D:D:D:d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodsoul -- 11 Ağustos 2009; 17:58:12 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Randall

quote:

quote:

ArkadaşLar Suanda bana 2m spLi char kasılmakta...Chines olarak STR>Bicheon-Heuksal-3. buildi ne yapmalıyım sizce ? En güzeL en sağlam Hangisi olur sizce...Böyle bir build oynayan warsa veya kullanan Lütfen yardımcı olsun... cold-light-Fire ?

pardon ben alamadım ve cok ilginc geldi,heuksal ve bicheon aynı anda mı??bence sen charı blade yada bow yap

Direk Blade yada Bow yap demişssin herkes papağan gibi aynı buildleri açsa oyunda bir anlam kalırmı adamın teli bard/warlock konusu açıyor 10 yorumdan 9u warlock acma war/cleric ac yada wiz/cleric ac gibi...

Bence güzel olurbic-heuksal glavie skilleri strler içinde en yüksek vuranlardan bide bladenin debufflari var glavie den gelen pasive hp var güzel char olur
    ve ayrica 3.olarak istediğin açılabilir cold açsan kalkansız yinede sağlam bir defansın olur fire acsan mag defans alirsin atagin daha iyi olur light acsan parry kosu alabilirsin oda iyi olur boyle bir buildde sunu yap demek yanlış anlayacağın tamamen senin zevkine kalmış

arkadasım 5 tane sayfa acamıyorsun max skill mastery 300 bicheon-heuksal acarsa yanında ne açacak bir yerinizden yeni build uydurmayın yaw,butun weapon skillerini acın o zmn,dedigin seye bak herkes papagan gibi aynı builderleri acarsa diyor olur cnm gm lere söyleriz senin için özel build acar:D:D:D:D:D:d

bak ona düşünmek diyorlar düşünüpte yeni buildler türetmek diyorlar.
    Eskiden hiçbir insan düşünmese şuanki kalıp buildler de ortaya çıkmazdı.
    Eminim 100 lvl içinde güzel buildlerden olur. Daha önce yorum yapacaktım yaptım sandım ama gitmedi heralde heuksal-bicheon-fire süper builddir.
    Hatta bicheon-bow-fire da olabilir neden olmasın. Bicheonla zehirleyip heuksal ile yatırmak
    zorda kalınca kılıç kalkan moduna geri dönmek vb güzel şeyler.
    ilk 2 yi açacaksa 3.sü mutlaka fire olcak onda şüphe yok ama

buna bol bol sp harcayacağına

fore-fire-heuksal açması daha güzeldir diyorum.
    çünkü bicheon açtığında sadece zehirleme amaçlı kullanacak %100 bicheonu kullanırsa
    heuksalın getirdiği hp den öte bir yanı kalmaz diye düşünüyorum.

• spy sende kasmayı denesene böyle bir char,cok ii olacagını düşünüyorsan sana yakısır :D hadi başla kasmaya
  • quote:

spy sende kasmayı denesene böyle bir char,cok ii olacagını düşünüyorsan sana yakısır :D hadi başla kasmaya

çok şirinsin ya sen

sanada cold glavier yakışır sende onu kassana

• yok saol,sen bu bic-heuksal+fire build cok ii dedin bence kasmaya basla:D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _Babatolia_

Knk full farm olucak ztn o char git bence Eu int Wiz-bard yap ama bard skilleri full açık olsun !
    Bence oyle yap bro cok iyi kasarsın gerek uniquelerde gerek kale savaşı gerekte botta olsun

Eldoradoda Nato war Çok özendim adamı yha...2 vs 1 de bile neler yapabildigini bi görsen...

Evet ama adamın elindekiler sağlam. +9 blade ve som +5 kalkanı ve sun +7 spear ı var. Standart itemlerle birşey yapamaz bu çar.

• quote:

yok saol,sen bu bic-heuksal+fire build cok ii dedin bence kasmaya basla:D

burda post kasmak varken senin gibi
    neden gidip çar kasıyım ki.

Ayrıca ben bicheon yerine force açarım kasarsam belirttiğim gibi.
    Oda bic-heuksal-fire çarın kötü olduğundan değil
    sp kasmamaktandır. Gelecek nesiller düşünüliyorsa zaten heuksal-fire + Cold veya light açılmalı.
    Çünkü Düşürdükçe anlamını pek yitirmeyen buildler. forceyi 90 dan aşağı düşürdüğün zaman divisyonun anlamı kalmaz. Aynı şekilde wapeon buildlerininde kalmaz. Ama light ı biraz düşürdüğümüzde yinede bir miktar parry bir miktar hız ve ışınlanma gibi yararları olur. Kasarsam eu wizard kasarım (favorilerimdendir)
    ki şuan isro ile hiçbir alakam kalmadı.

• ben post kasmıyorum ki,ben hep lineage de yazıyordum,ve post kasan s ensin oyun oynamadıgın halde burda takılıyorsun :D
  • quote:

ben post kasmıyorum ki,ben hep lineage de yazıyordum,ve post kasan s ensin oyun oynamadıgın halde burda takılıyorsun :D

post kasmak istesem
    web bazlı oyunlarda , teknik yardımda, mobil bölümde takılırdım
    1 haftada yarbay olurdum. Post kastığım için tabi zaten konu dışı ve silkroad bölümlerinde takılıyorum.

Ayrıca oyun oynamadığın halde demişsin, nereden bu kanıya vardın merak ettim hani.
    ben sadece iSro oynamıyorum dedim. Daha bunun ecsrosu, sjsrosu, ksrosu, tsro su gibi birsürü olanak var.
    belki onlardan birini oynuyorumdur.
  • blade ve bow şuan glavier den daha avantajlı yan için fire zaten şart diğeride sana kalmış
  • Çift weaponu bence kafandan atmalısın.110'da işler karışacak Joymax mastery lvl artmayacak diyordu şimdi artacak demiş.

Eğer mastery artmayacaksa sadece bir weapon skilli aç çünkü weapon+force(fire,cold,light,force)=220 geriyede 80 mastery kalıcak 80 mastery ile açıcağın weapon pek işine yaramaz.

Mastery artarsa sorun olmaz ama benim tercihim pacheon yada bicheon açıp 2 tane force skilli açmak olur.
  • Çift weaponlu char açıyorsan keşke EU açsaydın.Warrıor Rogue güzel olurdu.Fakat Ch char artık işe yaramayacak gibi.Bir çok zor unıqueler çıkıyor.Açacaksan arkadaşın dediği gibi Wizard Bard aç.Danceleri açarsan Unıquelerde çok işe yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttigirgin

Çift weaponlu char açıyorsan keşke EU açsaydın.Warrıor Rogue güzel olurdu.Fakat Ch char artık işe yaramayacak gibi.Bir çok zor unıqueler çıkıyor.Açacaksan arkadaşın dediği gibi Wizard Bard aç.Danceleri açarsan Unıquelerde çok işe yarar

Haklısın :) europa wiz kasıyorum
  • En iyisi o.Wizard açarsan tek sorunun pwp.Ama artık onda da görünmezlik çıktı.Unıque ve kasma derdin olmaz.Daha sonra power levele kalkışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: muttigirgin

En iyisi o.Wizard açarsan tek sorunun pwp.Ama artık onda da görünmezlik çıktı.Unıque ve kasma derdin olmaz.Daha sonra power levele kalkışırsın

aynen zaten 100 lw FF olduktan sonra 110 qeLmesse power levele başlıcam Para Lazım para
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.