Şimdi Ara

Heuksal-bicheon- ? ? ? ? ? ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

quote:

Orijinalden alıntı: muttigirgin

En iyisi o.Wizard açarsan tek sorunun pwp.Ama artık onda da görünmezlik çıktı.Unıque ve kasma derdin olmaz.Daha sonra power levele kalkışırsın

aynen zaten 100 lw FF olduktan sonra 110 qeLmesse power levele başlıcam Para Lazım para

Para para para
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

quote:

Orijinalden alıntı: muttigirgin

En iyisi o.Wizard açarsan tek sorunun pwp.Ama artık onda da görünmezlik çıktı.Unıque ve kasma derdin olmaz.Daha sonra power levele kalkışırsın

aynen zaten 100 lw FF olduktan sonra 110 qeLmesse power levele başlıcam Para Lazım para

Artık fiyatlarda çok pahalandı.En iyi paralar Spli charlarda gidiyor.Bende elimdeki charları satayım.Anında wizarda başlayacağım. .
  • Bence yeterli SP kasarım dersen Warrıor Rogue kas.En iyisi o olur.Party ve uniquelere bire bir . .
  • Dediğin Builtde Birini Görmüştüm iş yapıyordu ama Elinde Sun Glavie ve +7 blade shield vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Dediğin Builtde Birini Görmüştüm iş yapıyordu ama Elinde Sun Glavie ve +7 blade shield vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Aosisy

heuksal-bicheon olarak düşünürsen tabiki 3. build olarak fire :)
    bundan 3 sene önce o zamanlar 80 lvl di. Bende serverda ilk ve tek olarak bicheon-heuksal-fire vardı :)
    gayetde memnundum :)

server pasificmıydı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VaramiR

Dediğin Builtde Birini Görmüştüm iş yapıyordu ama Elinde Sun Glavie ve +7 blade shield vardı

devenin pipisi artık onları bulucan charı kasıcan kem küm
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.