En iyisi o.Wizard açarsan tek sorunun pwp.Ama artık onda da görünmezlik çıktı.Unıque ve kasma derdin olmaz.Daha sonra power levele kalkışırsın
aynen zaten 100 lw FF olduktan sonra 110 qeLmesse power levele başlıcam Para Lazım para
Para para para
quote:
Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN
quote:
Orijinalden alıntı: muttigirgin
En iyisi o.Wizard açarsan tek sorunun pwp.Ama artık onda da görünmezlik çıktı.Unıque ve kasma derdin olmaz.Daha sonra power levele kalkışırsın
aynen zaten 100 lw FF olduktan sonra 110 qeLmesse power levele başlıcam Para Lazım para
Artık fiyatlarda çok pahalandı.En iyi paralar Spli charlarda gidiyor.Bende elimdeki charları satayım.Anında wizarda başlayacağım. .
Bence yeterli SP kasarım dersen Warrıor Rogue kas.En iyisi o olur.Party ve uniquelere bire bir . .
Dediğin Builtde Birini Görmüştüm iş yapıyordu ama Elinde Sun Glavie ve +7 blade shield vardı
quote:
Orijinalden alıntı: VaramiR
Dediğin Builtde Birini Görmüştüm iş yapıyordu ama Elinde Sun Glavie ve +7 blade shield vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Aosisy
heuksal-bicheon olarak düşünürsen tabiki 3. build olarak fire :) bundan 3 sene önce o zamanlar 80 lvl di. Bende serverda ilk ve tek olarak bicheon-heuksal-fire vardı :) gayetde memnundum :)
server pasificmıydı?
quote:
Orijinalden alıntı: VaramiR
devenin pipisi artık onları bulucan charı kasıcan kem küm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme