Şimdi Ara

Heuksal-bicheon- ? ? ? ? ? ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ArkadaşLar Suanda bana 2m spLi char kasılmakta...Chines olarak STR>Bicheon-Heuksal-3. buildi ne yapmalıyım sizce ? En güzeL en sağlam Hangisi olur sizce...Böyle bir build oynayan warsa veya kullanan Lütfen yardımcı olsun... cold-light-Fire ?

• Knk full farm olucak ztn o char git bence Eu int Wiz-bard yap ama bard skilleri full açık olsun !
    Bence oyle yap bro cok iyi kasarsın gerek uniquelerde gerek kale savaşı gerekte botta olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Babatolia_

Knk full farm olucak ztn o char git bence Eu int Wiz-bard yap ama bard skilleri full açık olsun !
    Bence oyle yap bro cok iyi kasarsın gerek uniquelerde gerek kale savaşı gerekte botta olsun

Eldoradoda Nato war Çok özendim adamı yha...2 vs 1 de bile neler yapabildigini bi görsen...
  • quote:

Knk full farm olucak ztn o char git bence Eu int Wiz-bard yap ama bard skilleri full açık olsun !
    heuksal-bicheon olarak düşünürsen tabiki 3. build olarak fire :)
    bundan 3 sene önce o zamanlar 80 lvl di. Bende serverda ilk ve tek olarak bicheon-heuksal-fire vardı :)
    gayetde memnundum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyLa[Z]JeaN

quote:

Eldoradoda Nato war Çok özendim adamı yha...2 vs 1 de bile neler yapabildigini bi görsen...

Alıntıları Göster
    Knk nuker lar bi snow için neler yapıyo bardların dogustan snowu var hemde sınırsız

• quote:

Orijinalden alıntı: Aosisy

heuksal-bicheon olarak düşünürsen tabiki 3. build olarak fire :)
    bundan 3 sene önce o zamanlar 80 lvl di. Bende serverda ilk ve tek olarak bicheon-heuksal-fire vardı :)
    gayetde memnundum :)

Sen öle diyosan öle olsun Harun...Senimi Kırcam...ben Light düşünüyordum ama...Light Karşındakinin Attagını Kesiyor... ama Fire daya yararLı olur diyorsanız...Fire olmalı
  • quote:

Knk nuker lar bi snow için neler yapıyo bardların dogustan snowu var hemde sınırsız

Bard Char harika Zaten knka... FW'de neLer yaptıgını gördün mü ? Youtube'de videosu war izle bak adam neler yapıyor... 2m sp olucağına göre 100 lw FF rahat wiz-bard cıkartırım asLında...Ama ınt Char kasmak istemiyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASAS
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Bard Char harika Zaten knka... FW'de neLer yaptıgını gördün mü ? Youtube'de videosu war izle bak adam neler yapıyor... 2m sp olucağına göre 100 lw FF rahat wiz-bard cıkartırım asLında...Ama ınt Char kasmak istemiyorum...

Knk sende benim gibi tank fln istiyosunda salla bence int fln ama Bardlar cok sağlam oluyo tabi sana kalmış bro istediğini kas da tavsiye ediyorum bu arada o FW yi izledim herif geleni gideni indiriyo

• quote:

quote:

quote:

Knk sende benim gibi tank fln istiyosunda salla bence int fln ama Bardlar cok sağlam oluyo tabi sana kalmış bro istediğini kas da tavsiye ediyorum bu arada o FW yi izledim herif geleni gideni indiriyo

Alıntıları Göster
    hem bicheon hemde heuksel ne işe yarıcak? bu dediğini yapanlar 80lvlde yapıyodu ama o zaman mastery 300dü gene harcıyacak yer arıyolardı.Ama şimdi böyle bi buildle bişey yapabileceğini sanmıyorum.Zaten mantıklı da değil.2 silah buildi yerine light yada cold seçebilirsin.Str için fire gerekli zaten.

• quote:

ArkadaşLar Suanda bana 2m spLi char kasılmakta...Chines olarak STR>Bicheon-Heuksal-3. buildi ne yapmalıyım sizce ? En güzeL en sağlam Hangisi olur sizce...Böyle bir build oynayan warsa veya kullanan Lütfen yardımcı olsun... cold-light-Fire ?

pardon ben alamadım ve cok ilginc geldi,heuksal ve bicheon aynı anda mı??bence sen charı blade yada bow yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodsoul

quote:

ArkadaşLar Suanda bana 2m spLi char kasılmakta...Chines olarak STR>Bicheon-Heuksal-3. buildi ne yapmalıyım sizce ? En güzeL en sağlam Hangisi olur sizce...Böyle bir build oynayan warsa veya kullanan Lütfen yardımcı olsun... cold-light-Fire ?

pardon ben alamadım ve cok ilginc geldi,heuksal ve bicheon aynı anda mı??bence sen charı blade yada bow yap

Direk Blade yada Bow yap demişssin herkes papağan gibi aynı buildleri açsa oyunda bir anlam kalırmı adamın teli bard/warlock konusu açıyor 10 yorumdan 9u warlock acma war/cleric ac yada wiz/cleric ac gibi...

Bence güzel olurbic-heuksal glavie skilleri strler içinde en yüksek vuranlardan bide bladenin debufflari var glavie den gelen pasive hp var güzel char olur
    ve ayrica 3.olarak istediğin açılabilir cold açsan kalkansız yinede sağlam bir defansın olur fire acsan mag defans alirsin atagin daha iyi olur light acsan parry kosu alabilirsin oda iyi olur boyle bir buildde sunu yap demek yanlış anlayacağın tamamen senin zevkine kalmış

• quote:

Sen böle bir yapılandırma ile anca 80 lv e kadar kasarsın 2 silah kullanmak istiyorsan Eu str char aç. ilerki lv leri düşünerek oynamalısın. Master chinese charlarda artmayacak ilerki lv de heuksal - bıcheon kalırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:L T C:.

quote:

Sen böle bir yapılandırma ile anca 80 lv e kadar kasarsın 2 silah kullanmak istiyorsan Eu str char aç. ilerki lv leri düşünerek oynamalısın. Master chinese charlarda artmayacak ilerki lv de heuksal - bıcheon kalırsın

Alıntıları Göster
    Bence mükemmel. Bic-heuksal + Fire olmak şartı ile. Fire kesinlikle fire.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKavinsky

Bence mükemmel. Bic-heuksal + Fire olmak şartı ile. Fire kesinlikle fire.

Alıntıları Göster
    Fire tabiki :) ayrıca bunada bi bak http://forum.donanimhaber.com/m_33109412/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SllcKYlldrM

Fire tabiki :) ayrıca bunada bi bak http://forum.donanimhaber.com/m_33109412/tm.htm

Alıntıları Göster
    Bence de Fire.
    Bicheon-Heuksal-Fire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maveran

Bence de Fire.
    Bicheon-Heuksal-Fire

Alıntıları Göster
    Yardımcı olan arkadaşLara Teşekkür ederim...Bazı arkadaşlarımız karşı çıkmış Fakat Kasılması zor olabilir....Birde neler yapabildigini görseniz...1 vs 1 de normal bi +5 setLe kesemeyeceginiz adam yok...Forumdan ''WarriorAngel'' İlhan arkadaşımıza sorarsanız Size Eldoradodan II_Nato_II Neler yapabildigini söyler...

• quote:

Yardımcı olan arkadaşLara Teşekkür ederim...Bazı arkadaşlarımız karşı çıkmış Fakat Kasılması zor olabilir....Birde neler yapabildigini görseniz...1 vs 1 de normal bi +5 setLe kesemeyeceginiz adam yok...Forumdan ''WarriorAngel'' İlhan arkadaşımıza sorarsanız Size Eldoradodan II_Nato_II Neler yapabildigini söyler...

Alıntıları Göster
    Bencede 100 lvlde güzel ama şunu unutma müdür sadece 100 lvl için iyi bir yapılandırma olur :) 110 da sana baya masraf açar :)

• quote:

Bencede 100 lvlde güzel ama şunu unutma müdür sadece 100 lvl için iyi bir yapılandırma olur :) 110 da sana baya masraf açar :)

Saol müdür...
  • quote:

quote:

Saol müdür...

Alıntıları Göster
    bicheon ve heuksal acıosan.fire ile magical defans acıgını kapatablir ve atagını yükseltebilirisn. ama charı dengelemek yerine tam zıttını istiyorsan cold ac dicem o da sacma olur str chara. light olabilir hızlı da kasarsın. ama ben olsam fire acarım .

• quote:

Orijinalden alıntı: stridR

bicheon ve heuksal acıosan.fire ile magical defans acıgını kapatablir ve atagını yükseltebilirisn. ama charı dengelemek yerine tam zıttını istiyorsan cold ac dicem o da sacma olur str chara. light olabilir hızlı da kasarsın. ama ben olsam fire acarım .

Alıntıları Göster
    Bu build tamamen 70 ve 80capa aittir. Asla önermem pvpden başka bir işte kullanılmaz. Ama açacağım diyorsan str olduğun için fire olacaksın. Ama ne defansın olacak ne hızın olacak anca pvpde sürünürsün. Benim düşüncem böyle...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.