Şimdi Ara

Heuksal Bir Build Ne Giyer?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Heuksal-Fire-Force sizce ne giymeli? Çeşitli araştırmalar yaptım "armor" sonucuna ulaştım ama burda bir tartışma ortamı oluşturmak, sizin de düşüncelerinizi almak istedim...

• Bicheon bir charım var,protector takılıyorum.Heuksal bir karakterin de armor olabileceğini düşünüyorum.

Şimdi çıkar birisi burada ve der ki; gardaş garment giy bak garment daha hızlı qoşuyo qanqa falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mass_Effect

Bicheon bir charım var,protector takılıyorum.Heuksal bir karakterin de armor olabileceğini düşünüyorum.

Şimdi çıkar birisi burada ve der ki; gardaş garment giy bak garment daha hızlı qoşuyo qanqa falan

Güldürdün
  • ben set yapıcak olsam 101 e kadar garment(kasarken etkili oldugundan) 101den sonra set yapılacagı içinde prot set yapardım.
  • Garment
  • Arkadaşlar pro-garm yazmışsınız da nedenlerini de yazsaydınız iyiydi.
  • Simdi karakterin Force oldugundan bence Protector giymen daha faydali. Nedeni ise ; karakterinin Phy Def. acigi var. Ondan dolayi o acigi kapatmak icin yuksek statli bir Protector set isini gorucektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FULL STR FORCE BOW NE GİYMELİ ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Cronus

Simdi karakterin Force oldugundan bence Protector giymen daha faydali. Nedeni ise ; karakterinin Phy Def. acigi var. Ondan dolayi o acigi kapatmak icin yuksek statli bir Protector set isini gorucektir.

Armor pro'ya göre daha yüksek değil mi phy defans açısından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aazam

quote:

Simdi karakterin Force oldugundan bence Protector giymen daha faydali. Nedeni ise ; karakterinin Phy Def. acigi var. Ondan dolayi o acigi kapatmak icin yuksek statli bir Protector set isini gorucektir.

O zaman Mag Def. acigin cok fazla olucaktir , Int karakterlerden omrune yemedigin damageleri yersin , bir de Sun varsa elinde , gor o zaman curcunayi..
  • quote:

quote:

quote:

O zaman Mag Def. acigin cok fazla olucaktir , Int karakterlerden omrune yemedigin damageleri yersin , bir de Sun varsa elinde , gor o zaman curcunayi..

Evet benm tek sorunum bu.

• Proc giymelisin

garment gıyersen warrıor-clerıc ve rogue-clerıc lere karsı pek şansın kalmıo + heuksalda bulunan mag defans veren skıllde var ınt lere karsı o kadar zayıf kalmazsın kesınlıkle proc dıyorum kendımde aynı sekılde kullanıyorum armoru hiç onermıyorum zaten
  • bir zamanlar bicheon ,heuksal ve pacheon kullanan adamın armor (pacheonda prot) giymesinin gerekliliği gibi birşey vardı vuruş gücüne olumlu etki etmesi açısından. Ben bunu bir türlü anlayamadım. Sonuç olarak full garment full str heuksal açan adamın vuruşuyla full armor full str heuksal açan adam aynı güçte mi vurur bunu bana biri cevaplayabilir mi?

iyi oyunlar
  • armor phy
    garment mag

attagı etkiliyordu eski dönemlerde şimdi değiştimi bilmiyorum ama büyük ihtimal o dinamiklerle oynamamışlardır,aynıdır.
  • Askılı pantolon
  • quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

armor phy
    garment mag

attagı etkiliyordu eski dönemlerde şimdi değiştimi bilmiyorum ama büyük ihtimal o dinamiklerle oynamamışlardır,aynıdır.

Ben de biraz da ondan yola çıktım ama çok dmg yiyorum armor setle. Pro'ya dönücem artık...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

armor phy
    garment mag

Ben de biraz da ondan yola çıktım ama çok dmg yiyorum armor setle. Pro'ya dönücem artık...

Hocam , dedigim gibi int karakterlerden insan ustu damage yersin. Yuksek statli Protector set isini gorur.
  • Fire force yazmışsın da cold fire light birleşmedi mi yoksa sadece sror de mi oldu bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baronet

Fire force yazmışsın da cold fire light birleşmedi mi yoksa sadece sror de mi oldu bu

Silkroad-R'de oldu diye biliyorum.
  • Hemen garment giydir :D armor hiç iş görmüyo bu seferde nukerlerle aran bozulur ona göre
  • Garment
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.