Şimdi Ara

Heuksal BOW??(Acaba Nasıl Olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merak ettimde Heuksal bow nasıl olur?.100 lvl için düşünürsek 100 pacheon 100 fire 20 cold ve 80 heuksal yada bunun benzeri bişiey kısacası bow + heuksal .heuksal mag defense artırıcı guç intciler için birere bir .Bide hp arttıracağı için.uzaktan bow yakında glavie diye düşünüorum.+ yada - fikirleriiniz bekliorum nedenleri ile..

Teşekkürler..

• bence uğraşmaya bile değmez
  • çok kötü bir yapılandırma olur ayrıca ömrün yetmez sp biriktirmek için bence vazgeç..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkwane

çok kötü bir yapılandırma olur ayrıca ömrün yetmez sp biriktirmek için bence vazgeç..

katılıyorum
  • Bence de çok kötü bir build olur.Oldu ki kastın ömrün farm yapmakla geçer.
  • Farmını yaparsan güzel olur ama 100 Heuksal 100 Pacheon 100 Fire yapmanı tercih ederim . . .
  • Çok Masraf
  • Bence Çok Cacık Olur
  • Bunu duyurmana gerek yoktuBöyle bir yapılandırma için ömür boyu SP kasman gerekir..
  • Denedim. Glavie+Shield+bow u elin titremeden çekersen ortalıgı ağlatırsın.+ olarak ttnet olmamalı.

Heuksal pasif skilliyle birlikte knock b.+stun işini görücektir. Sadece son tab ı vurman yeterli. Yanlız defans yönünden bi azalma olucaktır bunuda rakibe stun + kb kullanarak gidermeye çalışmalısın stun vs. yediğinde hemen ordan uzaklaşmalı ve gerekirse fire wall açmalısın.
  • Tamamen gereksiz bir build. Eğer iki wep skili açmak istiyorsan kesinlikle biri Bicheon olmalı. Hem zehirleri hem knockDown ları var. Diğerinide bow açarsan silahında iyiyse pekte fene olmaz çar.
  • Saçmalık olurdu
  • gereksiz olur hem çok sp gerekir
  • Gereksiz değil aslında 2 silah menüsü kullanmak için çin karakterlerinin son şansı 100 lvl den sonra böyle bir şansları kalmayacak eğer ben para harcarım dersen aç böyle bir char, 110 geldiği zaman mecburen bir tanesini kapatacaksın silahların ona göre düşün.
  • Ben Böyle Bir Build Gördüm Heuksal-Pacheon-Fire Pwp de Çok Etkili Farmını Yaparsan Çok Güsel Bir Buld Olur
  • Neden yakına gelince glavie kullanıcaksın?

Glavienin ne özelliği kaldı yapıcaksan bicheon yapmanı tavsiye ederim.
  • Çift buildler 80geldiğinde kalktı. Artık bir işe yaramıyor çift build. Gelen geçen dağıtır. Özellikle bu buildi nukerler kolayca avlar.

Ayrıca 80 heuksal demişsin ve yakına gelince 80lvl skilleriyle mi vuracaksın. Bunu yapma işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skillet -- 15 Ağustos 2009; 22:59:05 >
  • Ecsroda böyle bi char vardı adam full int bow-ss nuker herkesi dağıtıyodu elinde 85+7 bow ve 85+7 sword ve shield.
  • asLında çok Harika bir build Fakat 110 cap'ında hiçbir işe yaramaz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.