Şimdi Ara

Hextechte ne yapayim yol gosterin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 skin var zombie brand kan beyi vladimir muhabir janna isadami mundo birde savas makinesi kog maw 4.500 de oz var hangileri degerli ne yapayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İş adamı mundoyu boşver tabi oynadıklarında önemli ama bence zombi brand ve muhabir janna açılmalı sonrasında kanbeyi vlad olabilir kog ise en son olasılık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtar atmiyo ya günler oldu.
    Buga girdi sanirim.

• Janna>brand>vlad benim görüşüm. Hangisini daha çok oynuyorsan onu seç.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

İş adamı mundoyu boşver tabi oynadıklarında önemli ama bence zombi brand ve muhabir janna açılmalı sonrasında kanbeyi vlad olabilir kog ise en son olasılık

Zombi ve vladi kesin acicam zaten. Muundo ve kog maw skini cok mu kotu. Pek anlamam skinlerin degerlerinden. Omega timi teemo var birde o nasildir. Tesekkurler

• CSB. CSB. CSB.
  • Achilles. kullanıcısına yanıt
    Hocam onlar hep legendary skin (kog skini hariç sanırım). Hepsi güzel aslında ama hepsini açmak için o öz biriktirilmez brandın skin efektlerine bayılıyorum (belki çok oynadığım içindir bendede var) aynı zamanda kapalı olduğu için onu kesinlikle öneriyorum janna skinide (bunuda çok oynarım) çok güzel vladda alınabilir efektleri güzel ama mundoda çok bir efekt yok onu öze dönüştürmenizi tavsiye ederim teemoda da o skin dahil 7 tane skinim var ama daha hepsiyle birer kez bile oynamamışımdır dolayısıyla ben olsam onuda öze dönüştürüp başka skin açardım benim sıralamam bu şekilde olur sizde oynadıklarınızı baz alarak karar verin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    'Baslangic Onarma' ne kadar surer?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yarin ss atarsam ne vericeksin?

• CSB OLUM ADAM SİZİ KEKLEMIŞ ONLARI ÇIKARMASI IÇIN MIN 20 KUTU ACMASI LAZIM AFAGAFSGA BU DA DEMEK 60 ANAHTAR 60 ANAHTAR MINIMUM 150 OYUNDA GELIR KI NORMAL OLARAK 200 OYUNDA TOPLARSIN

• Yarin atayimda ss csb mi gor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hiçlik Çekirgesi

CSB OLUM ADAM SİZİ KEKLEMIŞ ONLARI ÇIKARMASI IÇIN MIN 20 KUTU ACMASI LAZIM AFAGAFSGA BU DA DEMEK 60 ANAHTAR 60 ANAHTAR MINIMUM 150 OYUNDA GELIR KI NORMAL OLARAK 200 OYUNDA TOPLARSIN

qnqma katılıyorum. parayla anahtar + kutu alınsa neyse. ama parayla kutu + anahtar alınmadığı için olmaz.
  • Bana try sampiyonu cikiyor hala

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.