Şimdi Ara

Hey sen psikiyatrik ilaçlar zarar vermek için vardır diyen forum üyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

Tamam.

Sen dün liselileri savunan liseli ergen değil misin
    bırakta bu konuda ünili abilerin konuşsun ve gerçek psikologlar .d

Okumayın unili

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efsi E kullanıcısına yanıt
    beyler adam iyileştiğini sanıyor ama mesajlarından anlaşılıyor ki hala hasta...

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    siz bana psikiyatrik ilaç vedikçe hasta olmaya devam edeceğimde sen vicdanını iyileştir sonra gel keleşin atası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 6 Kasım 2015; 11:37:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsi

siz bana psikiyatrik ilaç vedikçe hasta olmaya devam edeceğimde sen vicdanını iyileştir sonra gel keleşin atası.

Neyin var?

• Wasurenai kullanıcısına yanıt
    işte insanların akıl hastalığı konusundaki duyarlılığını böyle ilaç içmezseniz şöyle böyle olur diye kullanıyorlar.ve verdikleri ilaçlarda cezalandırma üzerine kurulu.ama herkes bilir ki akıl hastalarına ceza verilmez.ama bunlar hristyanlardaki akıl hastalarını yakma işinin ilaçlarla devam ettiryorlar.evet psikiyatriyi çözdüm kapitalizmi gg obamayı getirin. andddddddddddddddddd ar yu rediiiiiiiiiiiii finish.
  • okuyamadim

• bu durum şimdi benim için özel açıklamak istemiyorum.zamanı gelince söylerim.
  • Eğer bir kişi 10 senedir kullanıp sonradan tekrar içmese eski rahatsızlığına dönüyor buna iyileşmek denmez kullandığın sürece düzeliyorsun.
    Birde şu var ilaç ticareti silah ticareti gibidir.Kötü niyetliler var içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 6 Kasım 2015; 12:14:10 >
  • Yaklaşık 1 haftadır lustral kullanıyorum.Neredeyse hiç etkisini göremedim.Bunun etkisi ne zaman başlıyor ki?

• Tyler Durden- kullanıcısına yanıt
    kardeş ilaç seni daha kötü edecek.önceki mesajlarımı söyliyim.kenimde gözlemlediğim kötü etkileri söyeyiym.diğer mesajlarıda incele.

yan etkiside çok bunların zeka seviyesini mi düşürüyor akıl hastalığınıda kötü yapıyor baş ağrısı mı yapıyor cinselliği mi zevksiz yapıyor mideni bulandırıp yemek mi yedirmiyor okuduğunumu anlamıyorsun kaslarını mı zayıflatıyor şişman mı yapıyor hepsi bende var.ayrıca bende bu ilaç yüzünden şeker hastalığı çıkacak gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsi -- 6 Kasım 2015; 14:12:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsi

kardeş ilaç seni daha kötü edecek.önceki mesajlarımı söyliyim.kenimde gözlemlediğim kötü etkileri söyeyiym.diğer mesajlarıda incele.

yan etkiside çok bunların zeka seviyesini mi düşürüyor akıl hastalığınıda kötü yapıyor baş ağrısı mı yapıyor cinselliği mi zevksiz yapıyor mideni bulandırıp yemek mi yedirmiyor okuduğunumu anlamıyorsun kaslarını mı zayıflatıyor şişman mı yapıyor hepsi bende var.ayrıca bende bu ilaç yüzünden şeker hastalığı çıkacak gibime geliyor

Yan etkilerinin çok olduğunu biliyorum.Bu benim son çarem gibi bir şey hocam.Bakalım sonum ne olacak.

• Tyler Durden- kullanıcısına yanıt
    hayır sadece yan etki değil hastalığınıda daha kötü yapar zekanıda düşürür + akıl hastalığındıa daha kötü yapar üsütünede bir sürü başka hastalık çıkar.ilk attığım mesaja bak orda ilacın zararlı olduğuna dair uzman kanıtları ve bilimsel görüşler var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.