Şimdi Ara

Heyecanlı bekleyiş sonrası Yeni Mazda 3 Benimle :) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günlerde kullanın. Allah kaza bela vermesin. Beyaz da yakışmış.

Benim de çok merak ettiğim bir arabaydı. Çıkmadan önceki fotoğrafları vs olsun çok beğenmiştim. Aracın dışı harika(Kimisi beğenmez zevk meselesi tabi) Tasarımı uzun vadeli olmuş kolay eskiyecek bir yüz değil.
    Yalnız benim ısınamadığım nokta için oldu. Geçen gün bayide kaba taslak inceledim ama pek hoşnut kalmadım.

Bazıları belki taşlayacak şimdi beni ama şu an Ford Fiesta kullanıyorum. Titanium donanım. Onun kapıları daha tok geliyor B sınıfı bir araba olarak.

• Hayirli olsun. Darisi forumdaki herkesin basina

Yalniz darilmaca gucenmece yok ama bir kirmizi renk degil hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Tasarımını çok beğendim.
  • Kolay kolay hiç bir modeli birbirine karıştırmam lakin bunu fazlasıyla Mazda 6 ya benzettim geçen canlı olarak gördüğümde.Sanırım C segmenti japon araçları arasında en şık tasarım yeni Mazda 3'te,Tasarımı çok temiz,bütün hatlar birbiriyle bir uyum içerisinde,çoğu C segment sedan eline su dökemez bu konuda.Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • hocam hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, araca zaten baya aşıktım şimdi fena oldum gece gece kendimden geçtim, nazar değmesin maşallah

tekrar hayırlı olsun, kesinlikle harika bir seçim
  • nerelerdesin reis, bilen bilir

quote:

Orijinalden alıntı: Zoom-Zoom

Yukarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 23 Haziran 2014; 2:47:15 >
  • Gecenler de arkamda Kirmizi Hb vardi...Dikiz aynasindan gordugum de ilk tepkim ; Aboooooooooovvv...

• quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

İyi günlerde kullanın. Allah kaza bela vermesin. Beyaz da yakışmış.

Benim de çok merak ettiğim bir arabaydı. Çıkmadan önceki fotoğrafları vs olsun çok beğenmiştim. Aracın dışı harika(Kimisi beğenmez zevk meselesi tabi) Tasarımı uzun vadeli olmuş kolay eskiyecek bir yüz değil.
    Yalnız benim ısınamadığım nokta için oldu. Geçen gün bayide kaba taslak inceledim ama pek hoşnut kalmadım.

Bazıları belki taşlayacak şimdi beni ama şu an Ford Fiesta kullanıyorum. Titanium donanım. Onun kapıları daha tok geliyor B sınıfı bir araba olarak

bizim milletteki şu kapı fetişizminin sırrını merak ediyorum,forumda varsa bir sosyolog bizi aydınlatsın )) geliştirmek için yıllarca üzerinde kafa yorulmuş emek verilmiş,mazdanın gözbebeği olan bir C segment arabayı, kapı tokluğuyla değerlendirip B segment sıradan bir arabaya boğdurmak nasıl izah edilebilir
    (umarım sözleriniz ironidir !)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 23 Haziran 2014; 5:31:03 >

• Böyle bi konunun popülerlerde ne işi var.

• Hayirli olsun. Dizeli gelsinde inşallah kur falanda biraz düşerse bizede nasip olur belki gerçi babam alışmış alman arabasına japona pek yanasmaz gibime geliyor ama aracı gorunce fikri degisecektir cidden cok kaliteli

• quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: splendidhdmi

quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

Orijinalden alıntı: Forlanpunisher

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Başka bir Mazda 3 kullanıcısı yumurta şekilli tavan olduğu için sunroof olmadığını yazmıştı.

Sunroof yurtdışındaki araçlarda var. Ben mazda genel müdürlüğüne sorduğum zaman Japonlar Türkiyede ki kaza oranı fazla olduğu için ve sunroof olduğu zaman üst bölgede ve yan çıtalarda sanırım biraz güvenlikde azalma oluyormuş bu yüzden tr ye sunroof koymamışlar..Bende onların yalancısıyım :)

İlginç bir sebep, gerçeklik payı var mı acaba merak ettim.

Hikaye hocam. Ne alakası varmış güvenlikle sunroofun. Toyota komple cam tavan koyuyor. Pejo keza aynı şekilde , bu durumda güvenlik zaafiyeti mi var.

cam tavanını normal tavana göre ağırlık farkı yok aksine cam, normal tavana göre daha sağlam ancak sunroof markaya göre değişen ağırlıkla birlikte 50-100 kg arası değişiyor mekanızmanın ağırlığı buda direklere ve tavana gereksiz baskı

Bmw, ford insanımızı tehlikeye Attı ozaman. Ağırlığı varsa güçlendirir o bölgeyi bitti gitti.

• Güle güle kullanın, Allah kaza bela vermesin. Araç gerçekten mükemmel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Başka bir Mazda 3 kullanıcısı yumurta şekilli tavan olduğu için sunroof olmadığını yazmıştı.

Doğrudur o yorumu görmedim, ancak öyleyse bu bir eksidir bence....

bu arada tekrardan aracı detaylı inceleyeyim dedim ama mazdanın sitesi duraklatılmış nic.tr tarafından, isim parasını ödemeyi unutmuşlar sanırım......

http://www.mazda.com.tr/

başka sitesi var mıydı resmi sitesi, bu muydu....

O site mermerler zamanından kaldı. Açığa düştüyse iyi olmuş, Mazda alır o zaman.
    Şu anki site

http://www.mazda-tr.com/

• Allah kaza bela vermesin James Bond !!

• Fotoğrafları simage yapınız, hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun çok güzel araç maşallah diyelim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

quote:

Hocam bu eksi muhabbeti nedir ? Bi geyik dönüyor ama

Yeni araba almış birine öyle saçma bir yorum yaparsa otomobil bölümünün eksi rekorunu kırar. Dönen geyik felan yok yani tanımam etmem yorumunu gördüğüm gibi eksiyi yapıştırdım herkeste aynısını yapmış.

Ya yok bi muahbbet var :)

Sordum diye bana da bayağı eksi vermişler :)

Mimlendin hocam,derin DH yaşatmaz artık:)

• Arac gorunus olarak 10 numara, ama boyle guzelim bir araca 1.5 motor binmek, 0-100 un 11.7 saniye olmasi rezalet bir durum. Gorunusune yakismiyor. Performans kaygisi olmayanlar icin mukemmel bir arac, ama 70 bin lira bence fazla, 40-50 daha verince 316 alinabiliyor, performans olarak daha iyi. Yada Mazda 6 da tercih edilebilir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 23 Haziran 2014; 9:58:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

quote:

Doğrudur o yorumu görmedim, ancak öyleyse bu bir eksidir bence....

bu arada tekrardan aracı detaylı inceleyeyim dedim ama mazdanın sitesi duraklatılmış nic.tr tarafından, isim parasını ödemeyi unutmuşlar sanırım......

http://www.mazda.com.tr/

başka sitesi var mıydı resmi sitesi, bu muydu....

O site mermerler zamanından kaldı. Açığa düştüyse iyi olmuş, Mazda alır o zaman.
    Şu anki site

http://www.mazda-tr.com/

ben merak ettiğim için bu konuyu mail ile mazda-tr.com'a sormuştum, mermerler ile mahkemelikler bu nedenle alan adı duraklatılmış, dava sonucu kazananın üzerine tescil edilecekmiş.

• En şık c sinifi sedan ic malzeme kalitesi az daha iyi olsa sinif liderliğine oynardi bide fiyati çok fazla

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.