Şimdi Ara

Heyecanlı bekleyiş sonrası Yeni Mazda 3 Benimle :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle 1.6 dizel bi motor, otomatik şanzıman ve iyi bi fiyat politakası yaparlarsa vag ve psa gurubunu baya baya zorlar
  • Gerçekten müthiş. Allah kaza bela vermesin kardeşim. Çok hız yapma :)
  • hayırlı olsun, beyaz bence zaten hiç bir araçta güzel durmuyor, siyah kırmızı ve metalik renkler daha iyi ama bakımı biraz daha zor tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carmella

Arac gorunus olarak 10 numara, ama boyle guzelim bir araca 1.5 motor binmek, 0-100 un 11.7 saniye olmasi rezalet bir durum. Gorunusune yakismiyor. Performans kaygisi olmayanlar icin mukemmel bir arac, ama 70 bin lira bence fazla, 40-50 daha verince 316 alinabiliyor, performans olarak daha iyi. Yada Mazda 6 da tercih edilebilir,

o zaman 3.20 ied alsın performans için 10-20.000 lira daha ekstra verip bunun sonu yok.
    Octavia tsi dsg 8.5 ta hızlanıyor 70.000 e de alabilirdi o vakit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Arac gorunus olarak 10 numara, ama boyle guzelim bir araca 1.5 motor binmek, 0-100 un 11.7 saniye olmasi rezalet bir durum. Gorunusune yakismiyor. Performans kaygisi olmayanlar icin mukemmel bir arac, ama 70 bin lira bence fazla, 40-50 daha verince 316 alinabiliyor, performans olarak daha iyi. Yada Mazda 6 da tercih edilebilir,

o zaman 3.20 ied alsın performans için 10-20.000 lira daha ekstra verip bunun sonu yok.

Arabada çocuk var performansa gerek yok..Birde aracı alırken fiyatına, kalitesine, sürüş keyfine ve yakıt ekonomisine baktım. Performans istesem param olsa zaten bu aracı almazdım..Daha üst segmentlerle bence karşılaştırılmaması gerekir. Ayrıca 2.el araba artık almıyorum çünkü güvenemiyorum artık herkes her hileyi yapıyor. Sıfır 3.20 ied satış fiyatı 129.000 TL yani 10-20 değil üstüne 56 bin tl koymak gerekiyor :) 2.el fiyatını bilmiyorum tabi bu sıfır farkı.

• hayırlı uğurlu olsun hocam, kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah
  • iyi yaptın hocam güle güle kullan.
    aile arabasından performans beklemek yanlış olur zaten.
    anca tek başına kullandığında 1-2 atraksiyon yapmak istersen :)
  • tebrikler herkesin gözüm kapalı alırım dediği ama kimsenin almaya cesaret edemediği aracı almışsınız..
  • Ekranın Mercedes de ki Çin malı tabletten farkı yok ama ne hikmetse tek bir eleştiri gelmemiş.

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Ekranın Mercedes de ki Çin malı tabletten farkı yok ama ne hikmetse tek bir eleştiri gelmemiş.

Hayırlı olsun

Bence ekranı sadece resimde görmektense dokunup araçta kullanıp ekran kalitesini gördükten sonra değerlendirseniz daha iyi olurdu diye düşünmekteyim :)
  • kaça aldınız hocam ?
  • Forlanpunisher kullanıcısına yanıt
    Benim için tecrübe her zaman ilk sıradadır.Üstteki mesajı yazmamdaki sebep makyajlı CLS henüz piyasaya çıkmamasına rağmen forumda o tablet ekran yüzünden linç edildi

Hatta konudaki mesajımı da buraya ekleyeyim o zaman bana hak vereceksiniz

Heyecanlı bekleyiş sonrası Yeni Mazda 3 Benimle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 23 Haziran 2014; 11:44:49 >

• quote:

Benim için tecrübe her zaman ilk sıradadır.Üstteki mesajı yazmamdaki sebep makyajlı CLS henüz piyasaya çıkmamasına rağmen forumda o tablet ekran yüzünden linç edildi

Hatta konudaki mesajımı da buraya ekleyeyim o zaman bana hak vereceksiniz

Heyecanlı bekleyiş sonrası Yeni Mazda 3 Benimle :)

Mercedes ekranını bilmiyorum ama şu anda mazdada kullandığım ekran gayet kaliteli, kullanışlı ve güzel. O yüzden çin malıdır değildir yada mercedesle aynıdır bilmiyorum. Ben gayet memnunum..

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

quote:

Octavia Ile Mazda 3 u ayni kefeye koymak sacma mazda 3 sportif bir araba 3 serisi bmw ye daha yakin.bu arada bu guzelim aracin adini fiesta ile yanyana getiren arkadasa verilcek en iyi cevap yav he he

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 73.000 TL
  • kullanışına veya kalitesine laf ettiğimi nereden çıkardınız.Kaliteli de olsa belki de çin malıdır çin malı olmayan ne kaldı ki...Ben lafın gelişi Çin malı dedim Mercedese böyle giydiriyordu forumumuz

CLS ile ilgili konu da bu;

http://forum.donanimhaber.com/m_93385562/f_//tm.htm#93397276

Tekrar hayırlı olsun keyifli forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..NeyzeN.. -- 23 Haziran 2014; 11:52:04 >
  • Kapıya göre arabayı değerlendirmedim farkındaysanız.

Arabayı her açıdan beğeniyorum. Tasarım olarak çok çalışılmış. Fakat iç tasarım o ilk zamanki resimlerde gördüğüm kadar güzel ve kaliteli gelmedi binince. Ben de bunu dile getirdim. Sonuçta arabanın içinde yolculuk ediyorum en az dışı kadar içi de benim için önemli. İçinin tasarımı da güzel fakat bana göre malzeme açısından biraz daha geliştirilmeli.

Kapı tokluğundan kastım biraz ironiydi.
    Siz Fiesta kullandınız mı bilmiyorum ama son Fiesta'nın B kasa bir araba olarak B kasa ortalamasının üstü bir kaliteye sahip olduğunu belirtmek istedim.
    Eskiden ben de B sınıfı araba ne olabilir ki en fazla derdim. Ama oluyormuş.
  • quote:

Ekranın Mercedes de ki Çin malı tabletten farkı yok ama ne hikmetse tek bir eleştiri gelmemiş.

Hayırlı olsun

110 bin liradan baslasa mazda 3 elbet o ekran elestirilirdi.
  • Belki de...
  • quote:

Belki de...

Son senelerde butun markalarda bu ekranlar les, bmw e90 lardaki ekranlar cok hostu mesala, konsola entegreydi, f30 da bunu degistirdiler iyi olmadi, umarim eski haline doner. Mercedes in taksici ekranina girmiyorum bile o ayri bir rezalet.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.