Şimdi Ara

Heyecanlı bekleyiş sonrası Yeni Mazda 3 Benimle :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
6.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Carmella

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

Belki de...

Son senelerde butun markalarda bu ekranlar les, bmw e90 lardaki ekranlar cok hostu mesala, konsola entegreydi, f30 da bunu degistirdiler iyi olmadi, umarim eski haline doner. Mercedes in taksici ekranina girmiyorum bile o ayri bir rezalet.

Canlı inceleme yapmışsınızdır mutlaka A ve CLA da kabak gibi sırıtsa da C serisinde çok fazla göze batmıyor daha doğrusu iç mekan kalitesi ve doluluğu (üst paket) ekranı insana unutturuyor.

CLS de gelsin durum pek farklı olmaz.

Mazda yerine bu araç farklı bir marka olsa idi mesajlar çok daha farklı olurdu,bunu kabul edelim

• quote:

quote:

quote:

Belki de...

Son senelerde butun markalarda bu ekranlar les, bmw e90 lardaki ekranlar cok hostu mesala, konsola entegreydi, f30 da bunu degistirdiler iyi olmadi, umarim eski haline doner. Mercedes in taksici ekranina girmiyorum bile o ayri bir rezalet.

Canlı inceleme yapmışsınızdır mutlaka A ve CLA da kabak gibi sırıtsa da C serisinde çok fazla göze batmıyor daha doğrusu iç mekan kalitesi ve doluluğu (üst paket) ekranı insana unutturuyor.

Mazda yerine bu araç farklı bir marka olsa idi mesajlar çok daha farklı olurdu,bunu kabul edelim

Bu kadar az satan bir marka, sokaklarda fazla gorulmeyen bir marka insanlarda sempati uyandiriyor bu dogru, alfa romeo, mazda, volvo(eskiden) bunlar hep gecerliydi. markasi fiat olsa yerden yere vurulmustu 70 bin lira verlmez vs vs diye. Size katiliyorum, CLA da siritiyor konsol ama C de siritmiyor kesinlikle malzeme kalitesinden dolayi, MB ye yakismadi bu CLA serileri.

• Hayirli olsun cok guzel bir araba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun,çok güzel araç güle güle kullanın
  • Hayırlı olsun hocam. Kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Belki de...

Bu kadar az satan bir marka, sokaklarda fazla gorulmeyen bir marka insanlarda sempati uyandiriyor bu dogru, alfa romeo, mazda, volvo(eskiden) bunlar hep gecerliydi. markasi fiat olsa yerden yere vurulmustu 70 bin lira verlmez vs vs diye. Size katiliyorum, CLA da siritiyor konsol ama C de siritmiyor kesinlikle malzeme kalitesinden dolayi, MB ye yakismadi bu CLA serileri.

A,CLA ve GLA biraz daha alınabilir olsa kabul edeceğim ama ...

• Araba cok iyi hayirli olsun yan taraftan biraz maserati havasi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piranha ekran haric muhteşem araç.
  • aracin kaput, burun kisminin uzun olmasi cok iyi olmus infiniti havasi var

Heyecanlı bekleyiş sonrası Yeni Mazda 3 Benimle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 23 Haziran 2014; 16:05:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turnevera yı yine eksilemişer

bu arada arabayı çökeltmenin bir yolu yok mu ? fluence gibi duruyor.çok havada geldi bana.azcık çöktürsek manyak olur.vw nin araçlarını bu yüzden seviyorum özellikle.

hele ki jetta tank gibi duruyor
  • Hayırlı olsun! Çok güzel bir araç. Tahmin ediyorum, emeklerinize değmiştir. Kazasız belasız kullanın inşallah!
  • Araç çok güzel gözüküyo.Hayırlı olsun.
  • quote:

Arac gorunus olarak 10 numara, ama boyle guzelim bir araca 1.5 motor binmek, 0-100 un 11.7 saniye olmasi rezalet bir durum. Gorunusune yakismiyor. Performans kaygisi olmayanlar icin mukemmel bir arac, ama 70 bin lira bence fazla, 40-50 daha verince 316 alinabiliyor, performans olarak daha iyi. Yada Mazda 6 da tercih edilebilir,

40-50 daha verincemi ? 70+50=120 bin lira , bmw 3.16i ye 120 bin vereceğine bi 100 daha koy ikinci el ferrari 360 modena al hocam onun performansı daha iyi..

Bu arada araç gerçekden çok güzel güle güle kullan , geçen gün ilk defa adanada gördüm akşam üzeri yanlız yeni mazda 6 mıydı yoksa mazda 3 müydü anlamadım cidden etrafındaki araçlara baktırmıyor bu araba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelastairbender -- 23 Haziran 2014; 15:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyradel

quote:

Orijinalden alıntı: mhim12345

A3 sedan bunu her alanda katlar sise takar durum yapar yer azot dongusune katar.

Bu arada kardesim guzel secim bugun yolda aynisindan gordum duruyordu basta mazda 6 zannettim baktim 3 yaziyo dedim Allahim sana geliyorum

Saygı duyuyorum düşüncenize ne diyeyim. A3 sedan benim gözümde A4' e parası yetmeyen adamın premium diye aldığı sedandan başka bir şey değil.

Audi şu hayatta ne oldum ne olucam diye diye salak saçma modeller yapıp ayakta durmaya çalışan halk arasında premium denilen ama hiçte alakası olmayan bir marka. Bu da benim görüşüm.

• Aynı CİVİC gibi bununda torku zayıf.Keyif vermez.

Ama hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.
  • Hayırlı olsun

Her renk yakışıyor yahu

• hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah
  • 1,2 ay mazda 3 arastirmadindan sonra 1.4 astra turbo sedan aldim. Sunu rahatlikla soyleyebilirim mazda 3 de tasarim 10 numara, c sinifinin en yakisiklisi. Yakit tasarrufu benzinli otomatik icin gayet iyi. Bence 120 beygir de yeterli, ama yuksek beygirli ve turbolu araclari kullananlari tatmin etmez. Uzun lafin kisasi hayirli olsun,gule gule kullanin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arac gorunus olarak 10 numara, ama boyle guzelim bir araca 1.5 motor binmek, 0-100 un 11.7 saniye olmasi rezalet bir durum. Gorunusune yakismiyor. Performans kaygisi olmayanlar icin mukemmel bir arac, ama 70 bin lira bence fazla, 40-50 daha verince 316 alinabiliyor, performans olarak daha iyi. Yada Mazda 6 da tercih edilebilir,

Aracı test ettin mi?

• mazda 3 rakipleriyle çoğu incelemeden övülerek ve farkla ayrılmış karşılaştırmalar mazda'nın +2,0 litre motoruyla yapılmış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 23 Haziran 2014; 16:34:44 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.