Şimdi Ara

Heyecenlandığınızda, korktuğunuzda YUTKUNMAK!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • illaki insanlarla olan bazı diyaloglardaki sert konuşmalarda insan heyecanlanıyor veya korkuyor, ve çok belirgin bir şekilde yutkunuyor. bariz şekilde yalan söylediğimizde ve köşeye sıkıştığımızdada geçerli. bende her böyle durum olduğunda yutkunuyorum ve karşı tarafa avantaj sağlamış oluyorum. zira karşımdaki insanda bir şekilde heyecanlanırsa, korkarsa yutkunduğunda ben rahatlıyorum ve sanki üstün olan taraf benmişim gibi görüyorum kendimi?

yutkunanlar varmı çok bariz şekilde? nasıl engelleyebiliriz bunu :)

• Aynen ben de ya. Yalan söylerken,kızgınken bir anda sesim gidiyor yutkunmak zorunda kalıyorum.
  • ben ofkemı yutmak ıcın yutkunuyorum yoksa daha kotu seyler yapabılırım ozellıkle okulda artıslık yapan hocalar karsısında kısa surelıgıne de olsa olayı gecıstırmemı saglıyor yutkunmam...yalan soylemyı sevmem ama solersemde yalanında arkasında dururumxD xD

bunu sızde deneyın cok ofkelendınızde ve karsınızdakıne bırsey yapacagınızda agır sonucları varsa yutkunun sınırınızı yutun bır sure baktınız hala devam edıyor mala vurun artık
  • meme ucun sertleşir
  • Arka dişlerini sık yutkunmak yerine,bende de oluyor bazen.Ezilmiş gibi oluyorum...
  • hala yutkunuyorum!
  • Bu sizin elinizde olan birşey değil.İnsanın istemdışı vücut hareketleri,bir nevi tik gibi.

Heyecanınızı yenerek ve adrenalin seviyenizi düşürerek bu hareketten kurtulabilirsiniz.Yutkunacağınız anı hissettiğiniz zaman yutkunmamaya çalışmakta diğer bir çözüm.Alışarak kurtulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    heyecan anında uyuşma
    7 yıl önce açıldı
    Mutluluk ve heyecandan uyuyamamak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlığı okurken yutkundum
  • Bende de titreme sorunu var korku yok titriyorum sadece üşüme oluyo böyle bunu bi yenebilsem zaten :) Gayet soğukkanlı duruyorum bi anda titreme başlıyo bi garip oluyo insan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xDEADx

Bende de titreme sorunu var korku yok titriyorum sadece üşüme oluyo böyle bunu bi yenebilsem zaten :) Gayet soğukkanlı duruyorum bi anda titreme başlıyo bi garip oluyo insan :D

Aynısı bende de var cok kötü bi durum ya
  • Hahaha bende o yok ama öğlen oldumu ne yesek ne yesek diye düşünürken broşürlere bakarken yutkunuyorum genelde

quote:

Orijinalden alıntı: Dietime

quote:

Orijinalden alıntı: xDEADx

Bende de titreme sorunu var korku yok titriyorum sadece üşüme oluyo böyle bunu bi yenebilsem zaten :) Gayet soğukkanlı duruyorum bi anda titreme başlıyo bi garip oluyo insan :D

Aynısı bende de var cok kötü bi durum ya

Bak bu bendede var vücut titremeye başlıyor kendi kendine bide heyecanlı bişeyler olunca off kendimi zor tutuyorum titrememek için ama elimden gelmiyor doktora gıtmeyı bıle dusundum ama sade bende yokmus ferahladım bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1834 -- 12 Mart 2010; 11:43:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.