Şimdi Ara

Heyet Raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversite şartlarında heyet raporu istiyorsa bu 5 günde halledilebilir mi? Bu konuda tecrübesi olan var mı? Hele şu korona döneminde. Nasıl halledilecek bu? 6 Eylüle kadar mail atılacak demişler?

• Hemen randevu felan al pztye alabiliyosan ben zor buldum salıya ucu ucuna yetişecek
  • FunnyPerson F kullanıcısına yanıt
    İzmirde randevu yok. Ama universite ozel hastanelerden de olur yazmis. O zaman sorun olmaz herhalde?
  • Biz de randevu almadık hocam Mersin'de . Direkt gidip başvurduk hastaneye 200₺ gibi bi ücreti var özelde 300-400 bile olabilir.
  • missdawn M kullanıcısına yanıt
    Olmaz özelden al
  • Yalniz yetismeyecek olursa özel hastane de mantıklı olABİLİR hocam ama dediğim gibi olabilir konusmak gerek özel hastane ile .
  • Whoisthat kullanıcısına yanıt
    Evet simdi bir devlet hastanesini aradim oyle yapicaz pzt sabahı olmadı özel artık
    Hangi üni istedi hocam
    Yetismeli ya oyle sey mi olur zaten 26 agustosta aciklandi insanlar muneccim mi yerlesecegi bolumu bilsin.
    Ülkede mantiksiz olaylar çok oluyor maalesef.
    Afyon dis. Ve dis fakultesi sitesine daha duyuru koymayi akil edememisler. Rastgele tıpa girip duyurularda okumasam belki haberimiz olmayacak. Aiste ozel sartlarda yaziyor tabi. Ama nasil bunu aciklandigi gibi sitelerinde de duyurmazlar anlamadım.
    Bu randevu almama olayi bu sene mi oldu acaba? Simdi corona var ya
    Aynen oyle. Corona .
  • Randevusuz aldım ben. Heyet haftada 2 kez toplanıyor günleri burada salı perşembe . Dün benimle birlikre başka öğrencilerde almak için hastanedeydi. Onlara çarşamba öğleden sonra gelirsiniz dendi. 6 7 gün sürebiliyor yani
  • MaVzeR16 kullanıcısına yanıt
    Pzt gidince salı ya da perşembe alabilir o zaman?
  • Afyon devlet hastanesinden randevu almadan 10 gibi gittim.12'de öğle arasına girilmeden işi bitirdim.Raporuda 14.30 da aldım.
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Aa tamam çok sağol. Uzun zamandır hastanede iş çıkınca randevusuz alınmıyordu. Mhrs gerekiyor diyorlardı. Ama bu sıkışık zaman olduğu için böyle sanırım. Bir an izmirde randevu gorunmeyince sok oldum valla.
    Bende randevu almaya çalıştım.Randevu yok diyordu sistem.Sıkıntı olmaz.Zaten Afyon'da üniversite için rapor isteyenlerden ekg,röntgen,tahlil vs.istenmiyor.Direk imzaları alıyorsun.Bitiyor.
  • Ben eskisehirde universitenin tıp fakültesi bölümüne randevusuz gittim bugün. Zorlasam mesai saati bitmeden alırdım raporu. Ama tansiyonum çıktı. Pazartesi öğlene kadar hallolur kbb imzası kaldı bir tek. Yanı bir iki günde de halloluyor bazı yerlerde
  • Sta07 S kullanıcısına yanıt
    Ben izmirdeyim ama bu randevu olayinin olmamasina sevindim.cok tesekkurler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.