Bildirim
HEYKIR ARANIYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Haykırılıyor diye okudum uyusam iyi olcak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hacker değil heykır çok cahilsin keşke ölsen
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
Tamam. -
quote:
Bu arada,cidden merakımdan soruyorum.Ciddi miydin az önce? -
quote:
Orijinalden alıntı: paralelsavcininkosinusu
quote:
Bu arada,cidden merakımdan soruyorum.Ciddi miydin az önce?
ya hep siz mi trolleyeceksiniz biraz da ben trollim dedim
beceremedim
Bir an ciddi zannettim elimdeki static kitabını fırlattım,kitap havadayken anasını sattıgım hibbelerin kitabına 90 tl verdiğimi hatırlayınca uçtum ve kitabı yakaladım fakat çok sert bir şekilde duvara tosladım..trolll değil.kitap sağlam bu arada.dinim imanım olsun üstüne yazı bile yazmıyorum o parayı verdikten sonra.utanmazsam cam çerçevede çalışacam.. -
quote:
Orijinalden alıntı: paralelsavcininkosinusu
Bir an ciddi zannettim elimdeki static kitabını fırlattım,kitap havadayken anasını sattıgım hibbelerin kitabına 90 tl verdiğimi hatırlayınca uçtum ve kitabı yakaladım fakat çok sert bir şekilde duvara tosladım..trolll değil.kitap sağlam bu arada.dinim imanım olsun üstüne yazı bile yazmıyorum o parayı verdikten sonra.utanmazsam cam çerçevede çalışacam..
hll knk xd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X