Şimdi Ara

''Bayan eleman aranıyor''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Part time iş için bir wp grubundayım, şu ana kadar şaka yapmıyorum bana uygun 2 tane falan iş bulabildim, gruba bütün gelen mesajlar: fuarda tercüman aranıyor BAYAN, belirli yaş aralığıyla toplantı yapıcaz BAYAN, yahu bir insan mesela neden rusça ve ingilizce tercüman ararken özellikle bayan arar? inanılmaz bir pozitif ayrımcılık var

• yıl 1999 idi sanırım, orta ikinci sınıfa geçtiğim yazın bi televizyon tamircisinde çırak olarak çalışmıştım (para almıyodum karın tokluğuna) dükkan dediğim de, ara sokakta, minicik, derme çatma böyle ahır gibi bi yerdi. sokak tenha idi yani çok dükkan falan yoktu. dükkanın iki yanında birer tane kıraathane vardı, sokağın iki yanındaki kaldırımların ikisi de sandaye doluydu ve akşama kadar pos bıyıklı dayılar oturuyolardı kaldırımlarda. bu sebeple o sokaktan pek yaya kadın geçmezdi. dükkana sürekli ustanın arkadaşı olan dayılar gelirlerdi, çay içip bağırarak sohbet ederlerdi ağızlarındaki sigarayla. köpeği bağlasan durmayacak o tamirci dükkanında bizim ustanın en büyük hayali kız çalışan bulmaktı. biz iki çıraktık, sürekli bize diyodu siz işe yaramıyonuz bayan çalışan bulsam ne güzel ortalığı tertip düzene kavuşturur siz çalışmıyonuz yatıyonuz falan diyodu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece bayan eleman da yetmiyor "18-25 yaş aralığında bayan eleman aranıyor" falan yazıyorlar artık. Ajansa kız seçiyorlar sanki. Böyle ilan asan yerlere işlem yapılması lazım.

• Sadece kadın olması da yetmez emin ol. Çıtı pıtı olması gerek, ortam süsü olarak da iş görecek. Hele ki dekolte giyinmeyi seven ve birazda flörtöz biriyse kapar işi. Tam olarak böyle yani, acı gerçekler bunlar.

• woxow kullanıcısına yanıt

Senin bu dört cümlen, iş ilanlarında şu tek kelimeye eşit: PREZENTABL  

Prezentabl bayan arayan işyerleri çok var, kelime anlamı sunulabilir demek, müşteriye veya patronun şahsına sunulabilir olmak şartıyla esnek çalışma saatleri..

• Günümüzde bayanların iş bulması erkeklerden daha kolay. Fakat toplumda halen şu kafa yapısı var. Erkek çok kazanmak zorunda, erkek evine bakmak zorunda, erkek hesap ödemek zorunda, erkek tüm masrafları karşılamak zorunda. Yav erkeğe iş mi bıraktılar ki bunların tümünü yapacak bu erkekler? Sanırsın erkeğe gökten para yağıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bunlar Bayan Çantası mı?
    11 yıl önce açıldı
    Japon Kız ismi Bilen Var Mı?
    15 yıl önce açıldı
    takım arkadaşı aranıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.