Şimdi Ara

Hf Kanuni yeni bir model. Lütfen yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır işe gitmek için servis beklerken önümden kırmızı küçük tatlı bir araba geçiyor.sonunda bu sabah en azından logosunu görebildim ve hfkanuni logosu vardı üzerinde.interneti altüst ettim ancak hfkanuni nin otomobili hiç bir yerde görünmüyorç. Bilgisi olan var ise yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

• amaç reklam mı ?
  • bi ara bunlardan bende motosikletim açıkta durmasın diye garaj yapmak için almayı düşünmüştüm.
  • araç hoşuma gitti ve inceleyip fiyat araştırması yapacaktım ama bir türlü bulamadığım için buradan sormak istedim.reklam durumu yok yani...
    Saygılar.
  • Çin malı DFM'leri Kanuni markası altında mı satmaya başladılar? Yoksa başka bir Çinli üreticinin ürünleri mi bunlar?

Edit : Çinli üretici Hafei'nin ürünleri ithal edilip HFKanuni markasıyla satılıyor. 12-13 bin liraya alınan bu küçük ticari araçlar 1000cc'lik suzuki motoruna sahipmiş. Motorun gücü 42 beygir. Sanırım 90 model Swiftlerde falan kullanılan motor var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exit to DOS -- 12 Kasım 2012; 14:49:53 >
  • Türkiye pazarinda HF Binek tipi araci yok , yanlis gördün kardes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.