Şimdi Ara

HG8245X6 root aktif :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
15
Favori
21.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Süperonline fiber internet diğer internet servis sağlayıcılarına göre çok ciddi sorunlu firma

abonesini sınırlıyor kısıtlıyor ota b*ka sansür engelleme vb şeyler uyguluyor yani çok fazla süzgeçten geçiriyor kontrolden geçiriyor haliyle diğer ciddi sorunlara neden oluyor

diğer iss larda daha özgü rahat internet kullanımı sunarken Süperonline da tam tersi tüplü ferrari

verdiği ürünlere gelirsek tak kullan şeklinde zaten Wi-Fi 5-6-7 gibi farklar oluyor modemlerde kullanıcı modem üzerinde değişikliklere izin vermiyor kısıtlı

yüksek hızları düşük Ping’leri speedtest testlerine görürsünüz YouTube video film instagram vb kullanımda işe yarar ama iş icraata gelince tökezliyor çuvallıyor

superonline tüplü ferrari :)

mesela verdiğim konunun ilk 5 son 10 sayfayı okuyun anlarsınız

bu arada çözüm Süperonline dan kurtulmak

https://www.technopat.net/sosyal/konu/fiber-internet-baglattiktan-sonra-mermiler-gitmiyor.2986383/#post-23283670/?

https://forum.donanimhaber.com/superonline-hg8245x6-fiber-sifre-ogrenme-rehberi--151505124

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 18 Ekim 2024; 18:46:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba, HG8245X6-20 modem aldım bağlantı noktası olarak kullanırım diye... konunun cahili olduğumdan sol modemlerinin kitli olduğunu vs aldıktan sonra öğrendim. root ile türknet üzerinden kullanabileceğimi öğrendim ve bu sayfadayım.

yaşadığım prolem şu şekilde failed mesajı almam.

Işıkların yanıp sönmeyi bıraktıktan sonraki süreci devam ettirsemde hiç bir şey olmuyor.

3 numarada işaretlenen seçeneklerin ikisinide işaretleyip denedim.

her seferinde firewall'ın kapalı olduğundan emin oldum.

root erişimini sağlayamadım.

biri yeşillendirirse çok makbule geçer, teşekkürler.

yaşadığım hatanın görüntüsü.

HG8245X6 root aktif :)

• Merhaba ben SOL mağduruyum aktif olarak firmanın bana dayattığı gpon gömülü HG8245X6-10 cihazını kullanıyorum.

Konuya hakim olanlar için birkaç sorum var:

1. Ben farklı bir modem alıp SOL'un gpon aletini alırsam ve kendi modemime mac adresi değiştirip bağlasam kullanabilir miyim, Gpon sıkıntı çıkartır mı? (Wan şifremi biliyorum.)
    2. Ben bu rootu atarsam SOL için kullanmaya devam ederken dns değiştirebilir miyim.
    3. Bu rootu atmanın genel olarak riskleri neler bilgilendirebilir misiniz.
    4. Root sonucunda mac adresi değiştirebiliyor muyum.

Sorularımdan herhangi birininin cevabını yazarsanız çok müteşekkir olurum.

• Mdeca M kullanıcısına yanıt

Hocam çözümünü bulabildiniz mi?

• qBlade Q kullanıcısına yanıt

1. sorunuzun cevabı --> Superonline'a ait ikinci el bir Huawei GPON ONT cihazı alıp (Dahili ONT'li HG8245X6 kullandığınıza göre altyapınızda Huawei OLT var demektir), buna kendinize ait herhangi bir router/modemi bağlarsanız WAN şifreniz de olduğu sürece bağlanabilirsiniz. Bu işlem için mac adresi bile değiştirmeye gerek kalmadı bende. Eğer TV plus kutunuz da varsa o kısım biraz sıkıntılı. Onu çalıştırmak pek kolay olmayabiliyor bu şekilde.

Diğer sorularınızı ben de bu cihaza root atamadığım için maalesef cevaplayamıyorum ama riski düşük değil bildiğim kadarıyla.

• ematrix1 E kullanıcısına yanıt

Sizin de mi status failed diyor hocam?

• Bende de hg8245x6-10 var, ne yaptıysam failed diyor. Çözebilsem WAN üzerinden diğer modeme bağlamak istiyorum.

• Remembrance kullanıcısına yanıt
    HG8245-10 eski mesajlardan buldum kurulum birkaç adım farklı.
    Çözüm: @Erol_ist
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157242476

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi novaz -- 14 Ocak 2025; 22:21:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.