Ben bu modemi vdsl hattımda modeme bağlayarak ap olarak kullanacağım.Root ile bana sağlayacağı nedir? |
HG8245X6 root aktif :) (5. sayfa)
-
-
vdsl girişi yok. root atıp köprü moduna alırsan kendi modeminden wan ile bağlayıp wifisini kullanabilirsin
-
Merhaba
HG8245X6-10 olan modeli root yapan arkadaşlar qos ayarları aktif oluyormu? Bilgi verebilirmisiniz?
-
-
Yazılımı yüklemeyi düşünüpte kararsız kalan varsa kesinlikle yüklemesin. Cihazın anasını ağlattı, sanıyorum ki orjinal yazılıma dönmenin de bir yolu yok. Aman diyorum aman...
-
Bu cihazı ethernetten gelen interneti kablosuz dağıtmak için kullananlar varsa tekrar belirtmek isterim ki kesinlikle bu yazılımı yüklemesinler.
2 gündür kablodan gelen interneti stok superonline yazılımında olduğu gibi Wi-Fi üzerinden dağıtmaya çalışıyorum ancak hala bir çözümünü bulamadım. Resmen çöp oldu cihaz. Konuyu açan veya bu yazılımı yükleyen arkadaşlar nasıl olur da böyle bir durumdan bahsetmezler aklım almıyor. Eğer bir yolunu ben bulamadıysam kablodan gelen interneti kablosuz olarak nasıl paylaştırırız birisi anlatırsa çok iyi olacak. Sinirlerimi alt üstü etti Allah'ın cezası yazılım!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcangoktas -- 17 Mart 2024; 22:55:53 > -
Cihazı ana router olarak mı kullanicaksiniz access point olarak mı ?
-
Cihazı Access Point olarak kullanıyordum. SO yazılımı ile AP olarak kullanmak için ethernet portlarından bir tanesine ana modemden gelen kabloyu takmak yeterli oluyordu, bu yazılım ile AP olarak kullanmak için "Layer 2/3" kısmında tüm ethernet portlarının tiklerini işaretlemek gerektiğini öğrendim.
Yazılımı yükleyenler için eminim ki altın niteliğindedir bu bilgi. Kesinlikle konu sahibinin bu durumdan bahsetmesi ve yazılımı yükleyecek arkadaşları bilgilendirmesi gerekir...
-
Bir bilgi daha vereyim. Cihazda WAN portu yok. Ancak Upstream Port bölümü ile herhangi bir LAN portunu WAN portuna çevirebilirsiniz. Cihazın üzerindeki ONT cihazını ben kullanamadım o yüzden bendeki ONT cihazı ile kullanıyorum modemi bilginize arkadaşlar..
-
Konuyu gündeme getiren herkese teşekkür ederim. Superonline tarafından verilen Huawei'nin hem HG8245, hem de LG8245'in cihazlarında denemeler yaptım. Modemde tüm ışıkların yanıp söndüğü flashing mode oluşuyor ama yazılımı modeme atmada failed oluyor. Root'u aktive edemedim. WAN_IPTV'yi başka nasıl aktive edebilirim bilmiyorum. Harici huawei ONT ve Zte H267A modemde her şey çok güzel çalışıyor root modunda. Ama huawei dahili ont'li modemi kullanmak istiyorum hızı daha yüksek olduğu için. Bir türlü beceremedim. Bu Huawei cihazlarıın root şifresini bu haliyle nasıl alabiliriz? Hiçbir yöntem yok mudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ematrix1 -- 25 Mayıs 2024; 10:12:30 > -
Hocam yöntem doğru yapıldığı halde işe yaramadıysa Wan şifresini öğrenip harici router ile kullanıma devam edebilirsiniz.
-
Selamlar, Elimde bu modemden var. HG8245X6. Arkadaşın gösterdiği gibi ONT üzerinden gösterdiği adımları yapıyorum, tüm ışıklar yanıyor bir süre sonra tüm ışıklar sönüyor. ama Status'e baktığımda FAILED olarak görünüyor.
Bu sırada aşağıdaki bar halen bişeyler yazmaya çalışıyor gibi oluyor. Muhtemelen STOP'a basıyorum sonra cihazı kapatıyorum. 192.168.100.1'den tekrar erişmeye çalıştığımda erişemiyorum.
Sanırım firmware failed olduğundan atamıyor.
Yardımcı olabilecek var mıdır rica etsem.
-
Bendeki durum da aynı. Root menüsüne IPTV'yi aktif edebilmek için ulaşmam lazım. SUperonline bir firmware güncellemesi yaptı da flash atmaı mı engelledi acaba?
-
Aktif olarak kullanmıyorum modemi,köşede duruyor. Muhtemelen bendeki son güncel versiyon değildir ama yine de olmuyor.
-
HG8245X6-10 superonline fiber ile geldi. Çok fazla yorum var ama kesin bir bilgi göremedim.
Farklı rom atarak root aktif edilebiliyor mu?
Kullanıcı adı ve şifreye nasıl ulaşabilirim ?
Not : Superonline ile kullanmam gerekiyor.
-
Hocam ben kabloyu bağlıyorum her şey okay kablolu bağlantıda çalışıyor fakat wifi de ya ip almıyor ya bişi oluyor bana yardımcı olur musunuz kuralım şunu ya
-
Merhaba arkadaşlar. Superonline'a yeni geçtim. Modemde, resimde işaretlediğim alanları değiştiremiyorum. Bu işlemi yapabilen var mı? İlgili alanları nasıl aktif edebilirim?
Modemin ayarlarını yedekleme ve geri yükleme gibi bir bölümünü de bulamadım. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
-
güncel...
-
Değiştiremezsin süperonline izin vermiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X