Şimdi Ara

Hgs 330TL Ceza yedim. Lanet olsun böyle sisteme! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avrupa ülkelerinde köprü ve otoyol ücretleri çok yüksek, sanırım bu konuda biraz şanslıyız. İtalya'da otoyol ücreti €20 oda şuan ki kurda (2.7726) yaklaşık ₺55.46 yapıyor. bide bu açıdan düşünmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaptân-ı Cihan

Avrupa ülkelerinde köprü ve otoyol ücretleri çok yüksek, sanırım bu konuda biraz şanslıyız. İtalya'da otoyol ücreti €20 oda şuan ki kurda (2.7726) yaklaşık ₺55.46 yapıyor. bide bu açıdan düşünmek lazım.

aman hocam orayla kıyaslanmasın bide

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak etmeyin yakında o günlerde gelir. Yeni yapılan İzmir otobanı 35 dolar olacakmış. İtalya danda farkı kalmıyor. Zaten köprü ve otoyollar özelleşince ver çoşkuyu yapacaklar kesin. 35 Dolar ne yaw yapma o zaman köprü möprü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

köprü otoyol bütün paralı yollar direk plaka üzerine kesilmeli. böyle işler saçma. Neden hala hgs ogs gibi şeylerde inat ediyorlar. Aracın üstüne tanımlı kredi kartı yoksa Freni muayenede ödensin.

Nası yani la? freni muayene ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

quote:

köprü otoyol bütün paralı yollar direk plaka üzerine kesilmeli. böyle işler saçma. Neden hala hgs ogs gibi şeylerde inat ediyorlar. Aracın üstüne tanımlı kredi kartı yoksa Freni muayenede ödensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CHARGEN83

Arkadaşım dert etme zaten ödeyemiyorsun bana da oldu cezanın sana tebliğ edilmesi gerekiyor 1 sene oldu bana gelmedi daha internette gözüküyor ama ödeme butonu yok postaneye gittim adam diyo ki ceza kağıdını ver yok diyom tc den yap diyom olmaz diyor mutlaka kağıt lazım. Yani kisacasi ceza ne zaman gelirse o zaman indirimli ödeyeceksin.

aynen ödeyecek bir merci veya muhattap bulamıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: I Like Myself

geçmiş olsun bu ülkede bi düzen tutturulamadı şu köprü geçişlerinde nedense hep böyle şeyler yaşanıyor

ülkede neyde düzen tutturuldu ?

cevap veriyorum.

Düzensizlikte iyi düzen tuttuk başkan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VideSupra -- 26 Kasım 2014; 16:23:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABABA2307

quote:

Cebindeki paranın artmasını frenleyecek ödeme yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: I Like Myself

geçmiş olsun bu ülkede bi düzen tutturulamadı şu köprü geçişlerinde nedense hep böyle şeyler yaşanıyor

ülkede neyde düzen tutturuldu ?

cevap veriyorum.

Düzensizlikte iyi düzen tuttuk başkan.

on numara cevap vermişsin ;)
  • xxömür kullanıcısına yanıt
    Üstünden fazla gün geçmediyse hgs@kgm.gov.tr adresine tahmini olarak geçiş günü,geçiş gişesi ve saatlerini,araç plakasını,hgs etiket numarasını ve ruhsat sahibinin adını belirten bir e-mail gönderin...Kontrol edip hesabınıza geri yüklüyorlar...
  • yine en iyisi OGS. arabama OGS aldım. okumuyor diye sıkıntım olmuyor. OGS de kredi kartıma bağladım. kafam hiç ağrımıyor.
  • Eski arabamda kullandığım hgs etiketi çatlayan cami değiştirdiğimde camla beraber çöpe gitti. Yeni araba aldım ve plakayı değiştirip yeni bir etiket istedim fakat etikete gerek olmadığını plakadan kesileceğini söylediler. Ve yaklaşık 1 senedir de böyle kullanıyorum. Köprüden geçerken Kaçış! 169 TL ceza tarzında yazılar çıkıp alarm Çalıyor fakat sistemden Düşüyor parayı sürekli kontrol ediyorum bakiyemin yeterli olup olmadığını yani artık is plakada bitiyor etikette değil :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptân-ı Cihan

Avrupa ülkelerinde köprü ve otoyol ücretleri çok yüksek, sanırım bu konuda biraz şanslıyız. İtalya'da otoyol ücreti €20 oda şuan ki kurda (2.7726) yaklaşık ₺55.46 yapıyor. bide bu açıdan düşünmek lazım.

İtalya'da araba ne kadar, asgari ücret ne kadar, yaşam kalitesi nasıl, bunları da anlatsana.

Yok Amerika'da su pahalı, yok Fransa'da patates pahalı, yok İtalya'da pizza pahalı.

Geçin bunları geçin, ufak ufak bahaneler hep savunmak için.

Avrupa ülkelerini gözünüzde çok büyütmeyin özellikle İtalya, İspanya ve Yunanistan'da son krize bağlı olarak ciddi olarak ekonomik daralma var, 600€ civarında standart insanların aldıkları ücretler buda bugünkü kurla yaklaşık 1650 lira yapıyor, Bu rakam dahi Türkiye'den yüksek ancak krize bağlı olarak hayat ciddi oranda pahalılaştı. Durumumuz çok iyi demiyorum ama belli kalemlerde daha iyi durumdayız. Bundan 20 yıl geriye gittiğimizde ciddi oranda fark vardı aramızda, son 1990 dan sonra fark azalmaya başladı, bu göz ardı edilemeyecek bir gerçek. ha bu arada onu bunu yada şunu savunmak değil niyetim yanlış anlaşılmasın. sadece her konuda kötüyüz demek doğru değil, zaten karamsar bir ruh haline bürünen insanları iyice karamsarlığa düşürür. iyi olanı da söylemek lazım ki biraz da olsun motive olalım hayata. saygılarımla.

• bende 2013 te adana da geçtim normal ücretin 11 katı ceza ile 99 lira ceza geldi 15 gün içinde yaparsan sadece 9 lira kesilip otomatik ceza iptal oluyordu...

benim cenazem vardı uğraşmadım kaldı 99 ödeyemedim.. yıl oldu 2014 son afla 120tl altı olduğu için affoldı kayıp oldu ceza...

gelelim sana anlamadığım köprü geçişi 30 tl mi yanı 11 katı 330tl oldu..

2. olarak 15 gün içinde bi postanaye git hallet sadece 11 de 1 ini öde...

köprülerde olay farklımı yoksa...
  • Hocam kgsde yetersiz geldiginde yada para odemeden gecince hemen orda sag tarafta kule vardi oraya gidip sadece gecis ucretini odeyip cezayi siliyordu simdi varmidir bilmem ama basina gelirse bi arkadasimizin aklinda bulunsun

• Vay anasını. başkalarına cezayı katmerli basıyorlar. Benim de geçişimi ücretlendirmemişler. 1 ay oldu. Körfez - Doğu İzmit gişeleri arasındaki geçişim hala sıfır ücret görünüyor. Hak yemek istemem. 3 - 5 ne ise yansıtsınlar. Karayollarını arayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

Vay anasını. başkalarına cezayı katmerli basıyorlar. Benim de geçişimi ücretlendirmemişler. 1 ay oldu. Körfez - Doğu İzmit gişeleri arasındaki geçişim hala sıfır ücret görünüyor. Hak yemek istemem. 3 - 5 ne ise yansıtsınlar. Karayollarını arayacağım.

Arabadan daha üstün olan araçlardan geçiş ücreti almıyorlarmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Vay anasını. başkalarına cezayı katmerli basıyorlar. Benim de geçişimi ücretlendirmemişler. 1 ay oldu. Körfez - Doğu İzmit gişeleri arasındaki geçişim hala sıfır ücret görünüyor. Hak yemek istemem. 3 - 5 ne ise yansıtsınlar. Karayollarını arayacağım.

bak bu aklıma gelmemişti. Olabilir tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

Bu da ispatı.

• beyler banada toplamda 2000 lira ceza geldi 2005 yılınca ceza yemişim yeni geliyor kahrolası sistem ya yemeden içmeden kesildim beyler daraldım ya 70 km gitmem gerken yolda85 le gitmişim istanbul eskişehir gece hızdenemem başıma dert oldu 228 le gidiyordum 356 lira da ona say makla bitmezya hgs 600 lira töbe töbe hgs niz batsın içimden geçenleri bir bilseler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.